UFC 292 živě: Aljamain Sterling vs. Sean O'Malley datum, kurzy, analýza a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Šampion bantamové váhy UFC Aljamain Sterling bude už tento víkend čelit nespoutanému Seanu O‘Malleymu. Vystoupá populární „Suga“ až na samotný vrchol divize? Sledujte turnaj UFC 292 živě na Fortuna TV

ANALÝZA, KURZY, TIPPROGRAM A VÝSLEDKY
ONLINE LIVE STREAM

Sean O'Malley vyhlíží titulovou bitvu Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC 292: 9,7/10

  • Datum a místo konání: Sobota 19. 8. (od 23:55 SEČ), TD Garden, Boston, Massachusetts, USA
  • Nabídka sázek: Kurzy na všechny zápasy najdete u sázkových kanceláří

UFC 292 Boston: Aljamain Sterling vs. Sean O'Malley o titul bantamu – aktuální info, čas zápasu

Milovaný i nenáviděný Sean O'Malley má před sebou největší výzvu kariéry. Svérázný Američan se v neděli ráno okolo 6:00 našeho času pokusí sesadit Aljamaina Sterlinga, který je mnohými považován za nejlepší bantamovou váhu v historii UFC. Jak tento extrémně sledovaný souboj dopadne? Sledujte UFC 292 zdarma na Fortuna TV. Za jednoduchou registraci na pár kliknutí získáte vstupní bonus na první sázky

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Sázkové kanceláře i fanoušci věří Sterlingovi. O'Malley už ale nejednou dokázal šokovat svět

Sean O'Malley je díky svým výkonům a extravagantnímu vzhledu jednou z nejvýraznějších postav v současné UFC. Kontroverzní ranař z Montany je zejména za oceánem obrovskou sportovní celebritou. Kdykoliv a kdekoliv se Sean O'Malley zjeví, tam dokáže vyvolat velký rozruch, avšak svoje sebevědomé vystupování dokáže opakovaně podložit skvělými výkony v kleci.

28letý Sean O'Malley působí v UFC od roku 2017, kdy se dokázal mezi elitu probojovat skrze Dana Whites Contender Series. První titulová šance i díky pomalejšímu zápasovému tempu však přichází až nyní. O možnost porvat se o titul si O'Malley řekl poslední výhrou na split decision s bývalým šampionem Petrem Yanem. Tento duel ale vzbudil na konci října velké emoce, protože se většina fanoušků domnívala, že zápas měl jít spíše na stranu ruského bojovníka.

Sean O'Malley v každém případě z pozice outsidera potvrdil svou extratřídu a vysloužil si pozici vyzyvatele. O'Malley je prvotřídním strikerem, který dokáže opakovaně těžit ze svého rozpětí paží a skvělého oka. Zároveň dokáže přijmout i tvrdé údery a díky své houževnatosti je nepříjemným soupeřem pro kohokoliv v divizi.

BILANCE
Aljamain Sterling (USA) Sean O'Malley (USA)
23–3 16–1–1NC
34 let, 170 cm 28 let, 180 cm

Aljamain Sterling je oproti O'Malleymu podstatně zkušenějším borcem, který ve světové lize mistrů působí už takřka 10 let. „Aljo“ kraluje bantamu od března 2021, kdy mu titul v podstatě přenechal po nelegálním kopu do hlavy Petr Yan. Sterling ho ovšem následně dokázal v odvetném zápase porazit a definitivně nastolil novou éru bantamové váhy.

Následně si totiž vyšlápl na T.J. Dilashawa a v posledním utkání pokazil velkolepý návrat i legendárnímu Henrymu Cejudovi. Sterling se zlepšuje s každým dalším zápasem a hlavně se vyprofiloval v komplexního šampiona, který v posledních letech výrazně vylepšil postoj.

Nejsilnější zbraní ovšem v jeho případě zůstává zem, na svém kontě má hned 8 vítězných submisí. Jako dlouholetý black belt má navíc ve svém arzenálu celou řadu pokročilých technik, což pro O'Malleyho není příliš dobrá zpráva. Sterling jde do tohoto utkání v pozici velkého favorita.

V samotném zápase by měl být rozhodně těžším borcem, z čehož bude chtít těžit především na zemi a v klinčích. V kuloárech se proslýchá, že chce Aljo následně přestoupit do pérové váhy a uvolnit cestu k titulu svému velkému kamarádovi Merabu Dvalishvilimu.

Bude zajímavé sledovat, zda a jakým způsobem bude O'Malley čelit pokusům o takedowny. Jeho obrana není vůbec špatná, a tak se pravděpodobněji jeví varianta, že si Sterling dojde pro vítězství na body, stejně jako v posledních 3 ze 4 titulových obhajobách.

TIP: A. Sterling vyhraje, v kurzu 1,36 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Tip kurz

UFC 292 zápasy: Sterling vs. O'Malley fight card (program a zápasy)

Hlavním předzápasem celé karty je titulový souboj ve slámové váze mezi úřadující šampionkou Weili Zhang a brazilskou vyzyvatelkou Amandou Lemos. Hodně sledovaný bude také návrat bývalého šampiona Chrise Weidmana, který se zotavil po ošklivé zlomenině nohy.

Pozornosti by neměl ujít ani souboj neporaženého irského prospektu Iana Garryho, kterého čeká dosud největší zkouška v podobě Neila Magnyho. Kompletní výsledky najdete v této tabulce.

UFC 292 FIGHT CARD
Hlavní karta
Bantamweight title fight 5x5
Aljamain Sterling vs. Sean O'Malley (TKO)
Strawweight title fight 5x5
Weili Zhang (body) vs. Amanda Lemos
Welterweight Neil Magny vs. Ian Machado Garry (body)
Bantamweight Mario Bautista (body) vs. Da'Mon Blackshear
Bantamweight Marlon Vera (body) vs. Pedro Munhoz
Prelims
Middleweight
Chris Weidman vs. Brad Tavares (body)
Middleweight
Gregory Rodrigues (KO) vs. Denis Tiuliulin
Lightweight (pyramide) Kurt Holobaugh (submise) vs. Austin Hubbard
Bantamweight (pyramide) Cody Gibson vs. Brad Katona (body)
Middleweight Gerald Meerschaert vs. Andre Petroski (body)
Flyweight
Andrea Lee vs. Natália Silva (body)
Flyweight Maryna Moroz vs. Karine Silva (submise)

Jak sledovat UFC 292 zdarma živě (free stream)? Online live stream

Na všechny zápasy se můžete zdarma podívat na Fortuna TV. Pro nově registrované sázkaře je zde připraven pěkný vstupní bonus na první sázky a možnost sledovat pravidelně všechny turnaje UFC a spoustu dalších sportovních přenosů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy bude zápas Sterling vs. O'Malley na UFC 292?

Galavečer UFC 292 se v americkém Bostonu uskuteční už tento víkend v noci ze soboty na neděli. Hlavní karta startuje ve 4:00 našeho času a bitva mezi Sterlingem a O'Malleym přijde na řadu okolo 6:00. Analýzu a sázkový tip najdete v článku zde

2️⃣ Kde a kdy zápas UFC 292 sledovat online živě?

UFC 292 s hlavním zápasem o titul bantamu Sterling vs. O'Malley můžete sledovat v online livestreamu na mobilu, PC i tabletu. Návod a podrobnosti se dočtete zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Martin Buday předvedl parádní výkon

Páka na ruku a soupeřův křik. Martin Buday se dočkal prvního UFC vítězství před limitem

Slovenský bijec Martin Buday má splněno. První vítězství před časovým limitem ozdobil parádní kimurou na konci prvního kola.

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...