UFC 296 živě: Martin Buday vs. Shamil Gaziev – online livestream, čas zápasu, kurzy a TIP

Slovák Martin Buday se představí na hvězdně obsazené fight card turnaje UFC 296 v Las Vegas. Tentokrát se mu do cesty postaví neporažený Shamil Gaziev. Sledujte zápas živě na Fortuna TV!

Martin Buday se představí na UFC 296 Foto: Profimedia

UFC 296 live: Buday vs. Gaziev (prelims) – aktuální info, čas utkání

Slovenský těžkotonážník Martin Buday si svými skvělými výkony vysloužil místo na kartě turnaje UFC 296. Ve svém pátém duelu mezi světovou elitou bude v neděli 17. prosince okolo 00:30 čelit Shamilu Gazievovi, který zatím nepoznal ve své kariéře přemožitele. Dokáže to Badys změnit? Sledujte UFC 296 živě zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Shamil Gaziev – Martin Buday zápas UFC 296 Las Vegas: analýza a tip

Martin Buday má před sebou na ostře sledovaném galavečeru UFC 296 obrovskou výzvu. Na začátku jeho angažmá v nejlepší světové organizaci mu spoustu lidí nevěřilo, tichý dříč si ale s každým dalším zápasem říká o čím dál větší pozornost.

Buday má před sebou pátý duel v UFC, nepočítáme-li klíčový duel v Contenderu, kde ukončil Lorenze Hooda na začátku třetího kola a vysloužil si vysněný kontrakt. Zástupce SFG si během dvou let postupně poradil s Barnettem, Brzeskim, Collierem a naposledy Joshem Parisianem, kterého dokonce ukončil na parádní kimuru.

Prakticky ve všech těchto duelech přitom Budaye limitoval zdravotní stav, svůj potenciál tedy v žádném případě ještě neukázal naplno. Inteligentní a nesmírně pokorný zápasník momentálně atakuje TOP 15 žebříčku těžké váhy, což je v tak nabité konkurenci samo o sobě úctyhodný počin. Cíl je jasně daný, postupně se zlepšovat a ideálně se propracovat až k titulové šanci.

Martin Buday je komplexním bojovníkem, který má na svou výšku a váhu skvělý pohyb na nohou. Jako doma je pak v situacích, kdy se zápas přenese na zem, protože Jiu Jitsu patří mezi jeho vůbec nejsilnější zbraně. Zároveň je na něm znát, jak důležitou roli hrají postupně nabité zkušenosti.

BILANCE
MARTIN BUDAY 🇸🇰 SHAMIL GAZIEV 🇧🇭
32 let, 195 cm 33 let, 190 cm
13–1 11–0
7 KO/TKO,
2 submise,
4 body
7 KO/TKO,
3 submise,
1 body
-
-
1 body
-
-
-
Fightmatrix: 55. (Heavyweight) Fightmatrix: 45. (Heavyweight)

Shamil Gaziev má před sebou premiéru v UFC, kam se probojoval také skrze Dana White's Contender Series v září letošního roku. Jedná se o velmi nebezpečného bojovníka, který rovných 10 z 11 vítězství zaznamenal před časovým limitem. Paradoxní je, že byť se jedná o obávaného strikera, místenku v UFC si vysloužil díky vítězství na submisi, takže ho nelze podceňovat v žádném aspektu boje.

Ještě před vstupem do UFC si udělal velké jméno, když v organizaci Brave pekelným zvedákem ukončil Darka Stošiče. Bude zajímavé sledovat, zda na něj v rámci prvního zápasu v UFC dolehne tíha okamžiku, protože s takovou diváckou kulisou, jaká se dá čekat v Las Vegas, nemá prakticky žádné zkušenosti. Pravdou ale je, že i pro Budaye půjde v rámci UFC o první zápas na velké číslované akci.

Martin Buday bude mít v tomto souboji výškovou převahu, což ho předurčuje dominovat v boji na delší vzdálenost. Klíčovou otázkou bude, zda dokáže ubránit pokusy o takedown, Gaziev totiž disponuje obrovskou fyzickou sílou. Badys je ale rovněž ve wrestlingu vynikající a k tomu má výborné kardio, což je mix, díky kterému by měl zápas dovést do vítězného konce.

TIP: Buday zvítězí, v kurzu 1,63 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Buday tip

Kdy a kde sledovat Buday vs. Gaziev živě livestream zdarma? Přímý přenos v TV

Martina Budaye můžete sledovat živě online na Fortuna TV, kde najdete streamy ze všech zápasů turnaje UFC 296. Registrace u Fortuny zabere jen několik minut, po které noví hráči dostanou parádní vstupní bonus. UFC 296 v TV odvysílá také placená internetová televize O2 TV skrze kanál Premier Sport 1.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy, kde a s kým má zápas Martin Buday UFC?

Slovenský bojovník Martin Buday na turnaji UFC 296 v neděli krátce po půlnoci vyzve neporaženého Shamila Gazieva. Analýzu a sázkový tip najdete v článku.

2️⃣ Je možné sledovat zápas Gaziev vs. Buday zdarma online?

Všechny zápasy UFC 296 najdete na Fortuna TV. Martin Buday jde do akce v neděli 17. 12. okolo 0:30 našeho času.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor

Dana White dává naději fanouškům McGregora. Kdy uvidíme irského bouřliváka v kleci?

Někteří už nevěřili, že se skutečně dočkají. Teď ale Dana White objasnil, jak to vypadá s McGregorem a kdy bychom ho mohli konečně vidět v...

Paddy Pimblett

Paddy Pimblett – životopis, bilance bojovníka a zápasy v UFC

V UFC je sotva pár let, přesto úspěšně rozviřuje vody divize lehké váhy.💪 Přečtěte si, kdo je Paddy Pimblett a jak vypadala jeho cesta do...

Jiří Procházka

Procházka vs. Rakić. Rýsuje se Jiřímu další bitva? Míč je teď na straně UFC

Rakić si to měl rozdat s Blachowiczem, jenže ten odstoupil. Srbský bojovník si ale rychle našel náhradu. Uvidíme ho v kleci s Procházkou?👊