UFC 297: Sean Strickland vs. Dricus Du Plessis – kurzy, analýza, tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Obrovská rivalita až nenávist mezi šampionem Seanem Stricklandem a titulovým vyzyvatelem Dricusem Du Plessisem vygraduje soubojem o šampionský pás střední váhy. Kompletní info k turnaji UFC 297 najdete v článku.

ANALÝZA A TIPKARTALIVESTREAM

Tip Gappa vs Diego Kotlár zápas v sumo Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC 297: 8,8/10

  • Datum a místo konání: 20. 1. 2024 (21.1. od 0:30 SEČ), Toronto, Kanada
  • Nabídka sázek: Kurzy na všechny zápasy najdete v nabídce sázkových kanceláří

UFC 297 Toronto, Kanada: Sean Strickland vs. Dricus Du Plessis datum, kurzy

Už tento víkend se koná první číslovaný UFC galavečer letošního roku. V hlavním zápase si to o titul ve váze do 84 kilogramů rozdá Sean Strickland s Dricussem Du Plessisem. Jak dopadne tato vyhrocená a kurzově vyrovnaná bitva? Sledujte UFC 297 živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Mezi Seanem Stricklandem a Dricussem Du Plessisem je to hodně osobní. Nedávná šarvátka přímo v hledišti UFC turnaje to jasně potvrzuje. Jeden druhému nemůže přijít na jméno. Kdo si ale dokáže prosadit v kleci svůj styl?

UFC 297: INFO
📌Kdy: V neděli 21. 1. od 0:30 našeho času
📌Kde: Scotiabank Arena, Toronto, Kanada
📌Karta: Zobrazit zápasy
📌Livestream: Tipsport TV

UFC 297 online: Sean Strickland vs. Dricus Du Plessis sázky, analýza a tip (5x5 min.)

Sean Strickland se aktuálně řadí mezi největší bouřliváky organizace UFC. Svérázný Američan s přezdívkou Tarzan zároveň v současné době vládne střední divizi, když začátkem září šokoval svět výhrou nad Israelem Adesanyou jednomyslně na body.

Paradoxní je, že na jeho místě měl původně stát právě Dricus Du Plessis, ten si však vyžádal delší čas na přípravu a kompletní rekonvalescenci po zranění. Teď se cesty obou borců protnou a dlouhé měsíce je mezi nimi hmatatelné napětí. Stricklandův bojový styl je na první pohled přímočarý, avšak nesmírně účinný.

Fighter, který v UFC debutoval už v roce 2014, vytváří na své soupeře od začátku do konce obrovský tlak, k čemuž ho předurčuje jeho pověstné kardio. V rukou má doslova granáty, což z něj činí obávaného postojáře s nepříjemným stylem, který navíc často doprovází i výživný trashtalk.

SEAN STRICKLAND 🇺🇸 DRICUS DU PLESSIS 🇿🇦
Výhry: 28 Výhry: 20
✏️KO / TKO: 11 ✏️KO / TKO: 9
✏️Submise: 4 ✏️Submise: 10
✏️Body: 13 ✏️Body: 1
Prohry: 5x Prohry: 2
✏️KO / TKO: 2 ✏️KO / TKO: 1
✏️Submise: 0 ✏️Submise: 1
✏️Body: 3 ✏️Body: -

Dricus Du Plessis se fanouškům v Evropě poprvé výrazněji zapsal do povědomí svým angažmá v KSW, kde si vyšlápl na taková jména jako je Roberto Soldič, Rafal Haratyk, Joilton Lutterbach a další. Do UFC přicházel s vizitkou komplexního bojovníka a hned v prvních dvou zápasech se blýsknul parádními knockouty.

Relativně nenápadný Jihoafričan v posledních dvou letech porazil Tavarese, Tilla, Brunsona a ve svém dosud posledním vystoupení v kleci ukončil TKO vynikajícího postojáře Roberta Whittakera ve 2. kole. Právě díky tomuto vítězství se definitivně přihlásil do titulového mixu, k jeho očekávanému souboji s Israelem Adesanyou ovšem shodou různých okolností nedošlo. Titulová šance ho však neminula.

Du Plessis ve druhé polovině roku řešil problémy s nosní přepážkou, což nakonec vyústilo až v operaci. Právě tato indispozice mu v minulosti podle jeho vlastních slov znemožnila předvádět atraktivnější výkony, protože jeho dýchání po čas zápasu bylo značně omezené. To je však minulost a nažhavený rodák z Pretorie hlásí životní formu.

Z pohledu kurzů je zápas nesmírně vyrovnaný. Du Plessis je mírným outsiderem, zároveň ale mnohem lepším wrestlerem a celkově zemařem, což pravděpodobně bude chtít v zápase využít. Strickland bude opět spoléhat na svůj nepříjemný styl a na to, že se soupeři zaryje při tiskovkách a závěrečném staredownu pod kůži.

TIP: Dricus Du Plessis vyhraje, v kurzu 2,07 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

TIP Strickland vs Du Plessis

UFC 297 zápasy, program a výsledky (fight card)

V hlavním předzápase dojde na ženský duel o uvolněný pás bantamové váhy mezi Raquel Pennington a Mayrou Bueno Silvou, která se vrací po 6měsíčním zákazu činnosti následkem pozitivního testu na drogy. Její poslední výhra nad legendární Holly Holm tedy byla změněna na No Contest, přesto brazilská bojovnice teď dostává šanci zabojovat v Torontu o titul.

Turnaj startuje v neděli okolo 0:30 našeho času. Hlavní karta pak přijde na řadu ve 4:00. Všechny výsledky najdete v přiložené tabulce.

UFC 297 FIGHT CARD
Hlavní karta
Middleweight title fight Sean Strickland vs. Dricus Du Plessis (body)
Bantamweight title fight Raquel Pennington (body) vs. Mayra Bueno Silva
Welterweight Neil Magny (TKO) vs. Mike Mallot
Middleweight Chris Curtis (body) vs. Marc-André Barriault
Featherweight Arnold Allen vs. Movsar Evloev (body)
Prelims
Bantamweight Brad Katona vs. Garrett Armfield (body)
Featherweight
Charles Jourdain vs. Sean Woodson (body)
Bantamweight
Serhiy Sidey vs. Ramon Taveras (body)
Strawweight Gillian Robertson (TKO) vs. Polyana Viana
Welterweight
Yohan Lainesse vs. Sam Patterson (submise)
Flyweight Jasmine Jasudavicius (submise) vs. Priscila Cachoeira
Flyweight Malcolm Gordon vs. Jimmy Flick (submise)

Kdy a kde sledovat UFC 297 live stream online? Živě na Tipsport TV

Všechny zápasy turnaje UFC 297 si můžete pustit v přímém přenosu online na Tipsport TV. Pro nově zaregistrované sázkaře je připraven skvělý bonus zdarma 300 Kč, za který si můžete vsadit na svoje favority a užít si ještě více zábavy při sledování turnaje. UFC 297 v TV nabídne placená stanice Premier Sport 2 a možnou alternativou je také nákup členství skrze UFC Fight Pass.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kde a kdy se koná turnaj UFC 297?

První číslovaný UFC turnaj roku 2024 se uskuteční v noci ze soboty na neděli našeho času v kanadském Torontu. Program a podrobnosti najdete v článku zde

2️⃣ Kde je možné sledovat UFC 297 zdarma online?

Celý turnaj UFC 297 je možné sledovat živě na Tipsport TV, kde si stačí jednotlivé zápasy rozkliknout v sekci live. Více informací se dočtete uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Magomed Ankalaev porazil Johnnyho Walkera

VIDEO: Ankalaev tvrdě ukončil Walkera a je žhavým kandidátem na titulovou bitvu

Odveta mezi Magomedem Ankalaevem a Johnny Walkerem tentokrát přinesla jednoznačný výsledek. Video a podrobnosti najdete v článku.

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Conor McGregor

Pochybnosti ohledně McGregorova návratu? Dokud to neuvidím, neuvěřím! říká UFC zápasník

Na McGregorův nástup čekají pravděpodobně všichni fanoušci MMA.💪Přes některá neoficiální oznámení stále však panují kolem jeho návratu...