VIDEO: Ankalaev tvrdě ukončil Walkera a je žhavým kandidátem na titulovou bitvu

Odveta mezi Magomedem Ankalaevem a Johnny Walkerem tentokrát přinesla jednoznačný výsledek. Video a podrobnosti najdete v článku.

Magomed Ankalaev porazil Johnnyho Walkera Foto: Profimedia

Ankalaev knockoutoval Walkera ve 2. kole a je blízko titulovému zápasu

Odvetný duel mezi Ankalaevem a Walkerem mimo jiné enormně zajímal fanoušky Jiřího Procházky. Dagestánský bojovník Magomed Ankalaev splnil roli velkého kurzového favorita a sebevědomého Walkera ukončil ve velkém stylu KO.

První zápas borců ze špičky žebříčku polotěžké divize skončil na konci října velice kontroverzním No Contest, po ilegálním kopu ze strany Ankalaeva. Tentokrát ale nebylo o čem.

Walker vstoupil do hlavního zápasu UFC Fight Night v Las Vegas s taktikou mixovat různé kopy a do svého projevu zařadil i několik až teatrálních pohybů, na soustředěného Ankalaeva si tím ale nepřišel.

Ankalaev od začátku zápasu vytvářel na Walkera tlak a hrozil svými typickými výpady z kontrů. Po relativně vyrovnaném prvním kole se tempo zápasu ve druhé pětiminutovce zvýšilo, Walker se však dostával do čím dál větší defenzivy.

Rozhodující moment utkání přišel 2 a půl minuty před druhým gongem, kdy Ankalaev pravým hákem zasáhl zadní část čelisti Johnnyho Walkera a tento úder Brazilce poslal k zemi. Následoval pojišťovací a nesmírně tvrdý úder přímo na nos, po kterém hlavní rozhodčí Marc Goddard další sekvenci již nepřipustil a zápas velice správně ukončil.

Magomed Ankalaev (17-1-1-1) si parádní výhrou KO ve 2. kole nahlas řekl o titulovou šanci se šampionem Alexem Pereirou. Přímo na místě v Las Vegas sledoval zápas i bývalý šampion Jamahal Hill, který by rovněž po svém návratu po zranění rád promluvil do titulového mixu.

Uvidíme, co s nastalou situací vymyslí organizace UFC, titulová šance pro Magomeda Ankalaeva je v tuto chvíli ve světle nejnovějších událostí více než pravděpodobná.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Francis Ngannou

Francis Ngannou sesazen z trůnu nejtvrdších granátů! V UFC mají většího ranaře

Francis Ngannou byl známý svými tvrdými granáty, které byly podle oficiálního měření těmi nejsilnějšími vůbec.💪 Teď ho ale překonal...

Jon Jones

Jasný plán návratu. Jon Jones znovu odpálkoval Toma Aspinalla. V hlavě má jediné jméno

Aktuálně zraněný Jon Jones se v úterý večer pořádně rozvášnil na sociální síti X. Nestalo se tak poprvé a zřejmě ani naposledy. Proč v jeho...

Alexandar Rakić

Rakič: Má atraktivní styl, ale vidím i spoustu děr. Srb zhodnotil Procházkovy plusy i minusy

Chtěl uzavřít kapitolu s Blachowiczem, nakonec se mu dostalo jiného soupeře.🤝 Procházku prý považuje za lepší volbu, pár chyb ale na jeho...