UFC Fight Night: Hermansson vs. Shahbazyan - analýza a kurzy

Turnaj UFC Vegas 27 se uskuteční už o tomto víkendu a jedním z hlavních highlightů karty je kromě zápasu Davida Dvořáka i duel Jacka Hermanssona s Edmenem Shahbazyanem.

Jack Hermansson patří na zemi k nejlepším bojovníkům střední váhy UFC Foto: Profimedia

UFC Fight Night 188 preview: Jack Hermansson - Edmen Shahbazyan datum a tip

V tomto článku jsme zaměřili pozornost na atraktivní souboj zkušeností s dravým mládím. Zápas mezi Švédem Hermanssonem a Američanem Shahbazyanem nabídne utkání bojovníků z elitní TOP 10 střední váhy UFC. A pro oba je nesmírně důležité, neboť si v posledním duelu shodně připsali porážku. Prosadí si zkušenější Hermansson svůj wrestling, nebo ho ještě před tím stihne ukončit výborný postojář Shahbazyan? Sleduj turnaj UFC i s Davidem Dvořákem v akci na Tipsport TV

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Jack Hermansson střídá v posledním období výhry a porážky. Naposledy padl s budoucím titulovým vyzyvatelem Marvinem Vettorim. Jeho aktuální bilance činí 21 výher a 6 porážek. Vášniví fanoušci MMA si jistě vzpomenou i na jeho Armbar, kterým v roce 2015 utáhl Karlose Vémolu.

Wrestling a grappling patří mezi obrovsky silné zbraně 32letého švédského bojovníka, což minulý rok pocítil i Kelvin Gastelum. Na submisi v minulosti mimochodem utáhl i příštího soupeře Macha Muradova, zkušeného Geralda Meerschaerta. Český Uzbek mu proto v duelu se Shahbazyanem věří i v rámci své analýzy pro sázkovou kancelář Tipsport.

Edmen Shahbazyan si smlouvu s organizací UFC vybojoval celkovým vítězstvím v reality show The Ultimate Fighter. Až do minulého zápasu se pyšnil fantastickou bilancí 10 výher a žádné porážky. Tu ukončil až Dereck Brunson, který teprve 23letého zápasníka nepustil k jeho obávanému strikingu a sám soupeře ukončil na začátku 3. kola TKO.

Na UFC Vegas 27 s hlavním zápasem Font vs. Garbrandt potká podobného soupeře. Hermansson má totiž také svůj styl založený na síle jako Brunson, a ten znovu nebude Shahbazyanovi chutnat.

  • Čas a datum zápasu: 23. 5. okolo 1:00

TIP: Hermansson zvítězí na submisi, v kurzu 4,50 sipka Vsadit u Tipsportu s bonusem

Jack Hermansson si připíše výhru díky submisi

Zápas Hermansson vs. Shahbazyan otevře hlavní kartu, a ihned po něm půjde do akce David Dvořák proti Raulianu Paivovi. Celý turnaj znovu proběhne v UFC APEX v Las Vegas bez přítomnosti diváků na místě.

sipka Sleduj spolu s námi přípravu Davida Dvořáka na našem Facebooku ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Dvořák se na UFC Fight Night utká s Raulianem Paivou

UFC: David Dvořák vs Juancamilo Ronderos informace a fight card

David Dvořák ⭐ má před sebou další bitvu v UFC. Už v sobotu 22. května ❤️ se střetne s Juancamilem Ronderosem. Podívejte se na informace a...

Tradiční rituál při odletu do Las Vegas

Zpět do boje už v září? „Ta varianta tu je“ hlásí Procházka

Odpočinek někde v teple se prozatím odkládá. Jirka Procházka se svým týmem oficiálně řeší možnost stát se náhradníkem pro duel Blachowicz...

Jacaré Souza už v UFC zápasit nebude

Další vyhazov v UFC! Končí brazilský veterán

Organizace UFC sáhla k dalšímu nepříjemnému ukončení spolupráce. Končí 41letý veterán Ronaldo Souza, kterého celý svět zná pod přezdívkou...