Aktivní Gábor Boráros rozjíždí byznys i mimo klec. V čem vidí zlatý důl?

Propíraný slovenský bojovník Gábor Boráros evidentně myslí na zadní vrátka. Podrobnosti o jeho nové podnikatelské aktivitě si přečtěte v článku.

Gábor Boráros se snaží prosadit i mimo MMA Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Boráros se angažuje i mimo MMA

Gábor Boráros rozšiřuje svoje pole působnosti za hranice sportu. Známý bojovník rozjíždí na Slovensku síť automyček, které propůjčil svoje jméno. Našel snad díru na trhu?

Boráros měl vždy blízko k nejrůznějším marketingovým aktivitám a spolupracím skrze jeho silný instagramový účet. O ten před lety kontroverzní bijec málem přišel, nyní z něj ale dokáže zajímavě těžit. Působení na sociálních sítích je pro něj přitom momentálně důležitější, než kdy dříve.

Nebýt jeho popularity, Boráros by se nejspíš brzy ocitl ve svízelné finanční situaci. Kvůli sázkařské aféře je totiž první velká hvězda v historii Oktagonu už půl roku bez zápasu. I proto se nedávno rozhodl rozjet vlastní organizaci v Maďarsku. Zároveň se v posledních týdnech skloňuje i jeho případná účast na turnaji organizace Red Face.

V každém případě je vidět, že se Boráros snaží zabezpečit i jinak, než pouze sportem. Z jeho četných online spoluprácí lze navíc usuzovat, že mu z podobných aktivit tečou nemalé peníze. Kdy se ale znovu představí ve své primární disciplíně? To se zřejmě dozvíme už brzy.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gábor Boráros se vyjádřil ke své kauze

On se zranil a já prodal zápas? Naprostý nesmysl, už toho mám dost! přiznal Boráros

Gábor Boráros ohledně své kauzy velmi dlouho mlčel a nechal ji žít vlastním životem. Nakonec se však přece jen rozhodl říci k celé věci...

Gábora Borárose možná uvidíme v RedFace

Boráros v RedFace? Gábor se zřejmě hodlá vrátit do klece za každou cenu

Gábor Boráros už je bez boje zřejmě příliš dlouho, a tak vymýšlí způsoby, jak se znovu dostat co nejdřív do klece. Možná ho uvidíme i v...

Gábor Boráros bojuje v organizaci Oktagon

Gábor Boráros – profil a zápasy bojovníka MMA

Gábor Boráros je populární slovenský zápasník 🤼, historicky první šampion Oktagon Výzvy ☝. Jeho kariéra i osobní život nepřestávají...