Alex Cverna: Karlos se strašně změnil. Dneska už má jméno a Alexe nepotřebuje

Alex Cverna a Karlos Vémola jsou kamarádi od roku 2013, podle Cverny se ale Terminátor změnil a spolu s tím vyměnil prý i kamarády. Proč už jejich přátelství není, co bývalo?

Alex Cverna Foto: Facebook/Fight Night Challange

Cverna: Karlos se strašně změnil

Bojovníci Alex Cverna a Karlos Vémola jsou přátelé od roku 2013, jejich vztah už ale není takový, jaký býval. Podle Cverny za to může z velké části Karlosova sláva, ve které se chce vyhřát velká spousta – dle Alexe – falešných lidí. I tak však Alex na svého kamaráda prý nezanevřel a i přesto, že ho v současné době dle jeho slov s**e, má ho prý stále rád.

„O Karlosovi nevím, co už si mám myslet poslední dobou. On se strašně změnil, pronesl Karlos v rozhovoru pro kanál Willy Cao. Změnila se m strašně povaha. Měli jsme mít zápasy, řekl, že pojede se mnou, ani na jeden zápas mi nepřijel, vysral se a mě,“ prozradil Alex v rozhovoru pro kanál Willy Cao.

„On ví, že já jsem jeho kamarád, že za ním stojím, udělal jsem pro něj strašně moc věcí. Myslím si, že jsem jich udělal víc než on pro mě. (...) Karlos je kamarád, ale teď mě s**e. Měl přijít na zápas, vymluvil se, předtím měl přijít na zápas do Bratislavy, vymluvil se.

Teď mi řekl, že se mnou pojede do Holandska, ale nemyslím si, že pojede, protože má nové kamarády. (...) Mrzí mě to, vždyť já jsem s Karlosem od 2013. Řekl jsem u to, já mu všechno řeknu vždycky do očí,“ tvrdil Cverna.

Kromě toho, že Karlos změnil chování i přátele, se Alexe dotkla ještě jedna věc, která pro něho zřejmě nesla pachuť zrady. „Měl jsem mít zápas s tím z Lanna Gymu (Melvin Mané). Tak jsem se na něj připravoval a pak jsem si zlomil palec.

A on (Karlos Vémola) místo aby pomáhal mně, tak pomáhal jemu. chodil s ním trénovat, tak mu říkám: Hele, si děláš prdel, ne. Když můj kamarád má zápas s tebou, tak já s tebou nemůžu přece trénovat. A já přijedu k němu na trénink, já tam na něj čekám a říkám: ty vole kde jsi? A pak přijde Lela a řekne, že je na tréninku s ním (Melvinem Mané),“ vyprávěl Cverna.

Alex dal k dobru úsměvnou historku. K Vémolům prý jednou přijeli na domluvenou oslavu a Cverna s sebou přivezl sedm kilo masa. Vémolovi však nebyli doma, a tak si Alex vezl nadílku zpátky domů. „Jsme to sežrali, to se vždycky dá,“ smál se Cverna.

➤ Čtěte také: Kotlár se obul do legendy, Vémolovi přispěchal na pomoc rozohněný Cverna

Alex na závěr podotknul, že ať se mezi ním a Karlosem děje cokoli, má ho stál rád. „Je to srdcovka, ať je to jakkoli. Lidi si kolikrát myslí, že mu lezu do p***le, ale není to tak, je to srdcovka, mám ho rád.

On byl na mém prvním zápase, když jsem jel o titul. (...) Karlos tam seděl sám a po tom zápase se postavil a řekl: Kámo, dobrej zápas – je to deset let. (...) Dneska si udělal jméno a Alexe nepotřebuje,“ pronesl Cverna.

„Karlos je dobrej člověk, on má dobrý srdce, on pomůže každýmu, kdo si o to řekne, ale člověka mění ty lidi kolem něj. Pod nějakým hajpem je, a ti lidi chtěj být pod tím hajpem s ním. (...) Já tady pro Karlose budu pořád,“ řekl na závěr smířlivě Alex.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alex Cverna

Cverna jede bomby i přes chatrné zdraví. Do zápasu šel přes bolest a pod injekcemi

Alex Cverna o víkendu poslal Davida Závodu tvrdě k zemi.💪 Tím ale jeho krasojízda nekončí, hodlá si přivézt titul z Francie a pokořit...

Karlos Vémola

Ondřej Novotný prozrazuje, díky čemu Vémola porazil Langera. Co musel Karlos změnit?

To, co předvedl Karlos Vémola během bratislavského turnaje, nikdo nečekal.🥊💥 Dokonce ani promotéři Oktagonu, nešlo ale o žádnou náhodu...

Vémola by rád odvetu s Patrikem Kinclem

Nepochybuju o tom, že to Kincl vezme, tvrdí Vémola. Ten ale jasno rozhodně nemá

Vémola nebo Čepo? To je hlavní otázka posledních dnů. Šampion Patrik Kincl stojí před těžkým rozhodnutím, s kým se v prosinci utkat v rámci...