Andrej Kalašnik odhaluje své favority v Tipsport Gamechangeru a vrací do hry Amirkhaniho

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Lidé už si zvolili svého Lucky Losera. Na prvních dvou příčkách se umístili Vlado Lengál a Attila Korkmaz. Oblíbený zápasník OKTAGONu Andrej Kalašnik by ale rád znovu ve hře viděl veterána UFC, stejně tak jako mnoho fanoušků. A zdá se, že OKTAGON je vyslyší.

Machaev vs. Amirkhani Foto: OKTAGON MMA

Bude Amirkhani další Lucky Loser?

Ostravský turnaj byl plný nečekaných překvapení, ale téměř všichni se shodneme, že je pyramida Tipsport Gamechanger 2 pořádně nadupaná. Díky hlasování fanoušků se po prohře v Ostravě do hry vrací coby Lucky Loser Vlado Lengál a Attila Korkmaz. Další dva rezervní zápasníci už jsou na organizaci, a zdá se, že OKTAGON vyslyší přání Andreje Kalašnika a mnoha fanoušků.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Když se bavíme o tom Lucky Loserovi, tak i když neukázal moc dobrý výkon, tak já tam chci vidět ještě Amirkhaniho v tom Gamechangeru,“ prohlásil Andrej Kalašnik ve vysílání MMA letem světem.

„To se může klidně stát,“ odpověděl Ondřej Novotný. „Ono je to tak, že diváci nominovali Lengála a Korkmaze a teď ti další dva jsou na nás, na OKTAGONu. Takže jestli chceš Amirkhaniho, tak si řekni, já ti ho tam dám,“ nadhodil Novotný.

„Ta karta 20. 7. v Bratislavě je už teď brutální. (...) Pak tam bude rezervní zápas, což tady Andrej chce Amirkhani vs. Lengál nebo Korkmaz, tak proč bychom ti nesplnili přání,“ zopakoval znovu promotér OKTAGONu. Vypadá to tedy, že fanoušci veterána UFC budou mít možnost sledovat jeho reparát.

Po Ostravě kompletní změna favoritů

Každý měl už na počátku pyramidy svého favorita, mnozí ale pravděpodobně po napínavém turnaji v Ostravě své tipy přehodnotili. Nejinak to má i oblíbený bojovník OKTAGONu Andrej Kalašnik.

„Změnili se pro mě totálně favorité. Torres už za mě není favorit Gamechangeru, je jím po zápase s Amirkhanim Mago. Já jsem to říkal, že ten Amirkhani je jednokolový zápasník, ale že ho přejede takhle rychle, to jsem nečekal. Navíc to není lehká váha, on chodil bantam, pokud se nepletu, chodil ty nižší váhy, takže za mě je aktuálně on favorit,“ pronesl Andrej Kalašnik.

„Pak Bogdanovič. Ukázal, že je úplně jinde než Nafuka. Ukázal totální dominanci, ukázal přehled, on si prostě hrál na té zemi, to byla exkurze do grapplingového světa pro Nafuku, který kdysi vyhrával zápasy grapplingem,“ zhodnotil AK-47.

„Velké překvapení pro mě byl Lengál, tam jsem viděl trochu paralelu se mnou minulý Gamechanger, když jsem nastupoval proti největšímu favoritovi Glismannovi. A ano, ukázalo se, že Torres je vyšší liga, je o level dál, ale furt mu Lengál hrozil těma otočkama, těma lokýtkama a nedal mu to zadarmo,“ uznal Andrej.

sipka Čtěte také: Kincl rozebírá fight s Wawrzyniakem. Blízko ukončení jsem nebyl, ale podcenil jsem ho, přiznává

„Korkmaz, taky překvapení. Já vím, že Rony říkal, že byl nemocný, ale stejně. Korkmaz ukázal, že je sakra nebezpečný bojovník. Teď se posunul jako Lucky Loser společně s Lengálem. Byl to za mě večer plný překvapení,“ dodal nadšeně Kalašnik.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl

Patrik Kincl detailně popisuje, co ovlivnilo jeho výkon a jaké nepříjemnosti musel řešit

Byl to jeden z nejpamátnějších zápasů v kariéře Patrika Kincla. O to cennější je vědět, co všechno jeho vítězství proti Wawrzyniakovi...

Karlos Vémola

Vlasto Čepo ve svém podcastu konfrontoval Vémolu. Karlos popsal svou nejděsivější pouliční bitku

Vlasto Čepo zveřejnil první díl svého podcastu s názvem Premlčané.💪Prvním hostem byl Karlos Vémola a probíralo se vše, co zůstalo zdánlivě...

Mago Machaev

Eden hlásí další skvělý duel! Čeká nás bitva dvou čtvrtfinalistů pyramidy Tipsport Gamechanger 2

Eden se nezadržitelně blíží a jeho karta se pomalu, ale jistě plní.💪 Tentokrát se na ni zapsali dva čtvrtfinalisté pyramidy Tipsport...