Attila Végh: Čekám Karlose, kterého jsem ještě neviděl. Počítám s variantou A i B

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Attilu Végha co nevidět čeká odveta s Terminátorem, tentokrát ale bude vstupovat do klece v roli favorita. Jak vnímá změny v Karlosově strategii a jaké má predikce?

Attila Végh Foto: OKTAGON MMA

Attila: Počítám i s tím nejhorším

Odveta Zápasu století je každým dnem blíž a Attila Végh je ve víru plné přípravy, kterou prokládá mediálními povinnostmi. Zatímco jeho soupeř už několik let nevyskočil z rozjetého vlaku, slovenský bojovník musel naopak vlak tvrdého předzápasového tréninku znovu rozjíždět, přesto vstupuje do klece coby favorit. Jak Attila své současné postavení vnímá?

Tipsport bonus

„Je to pro mě trochu těžší, ale vůbec si to nepřipouštím. Kdybych si to připustil, tak bych si mohl říct: ‚Na co vlastně budu trénovat? Stačí zastínovat, dám mu bombu a zase odpadne.‘ Jenže tak to nikdy nefunguje,“ řekl Attila Végh pro Hype-Cast.

„Pro mě bude výhra to, že udělám pro sebe všechno, abych byl spokojený s tou mojí přípravou, nezraním se, udělám váhu a ukážu tam to, co jsem dělal na tréninkách, to pro mě bude výhra a ten výsledek je napsaný tam nahoře,“ vysvětlil svůj přístup Attila.

„Neříkám, že ho jdu zabít a vyhrát ten zápas, abych nebyl zklamaný. Já mám vždycky variantu A i B. Samozřejmě jdu tam s tím, že chci vyhrát, ale hlavně chci ukázat to nejlepší a udělám pro to všechno,“ dodal Végh.

Změny v Karlosově strategii

Karlos Vémola má po celou dobu své kariéry osobitý styl, v posledních letech se ale pár nejlepším podařilo na něj najít recept a v jeho posledních zápasech byla zřetelná změna strategie.

„Lidi přišli na to, jak si s tím jeho stylem poradit, takže on musel něco změnit, což mu někdy vyšlo, ale většinou ne. On už je podle mě příliš starý na to, aby měnil svůj styl, protože on ho má jedinečný, funkční a devadesát devět procent toho, co dělá, mu funguje,“ prozradil svůj názor Attila.

sipka Čtěte také: Konečně jsme se dočkali! Patrik Kincl oznámil, kudy povedou jeho další kariérní kroky

„Karlos je pro mě rovný soupeř, je ve stejném věku, má tolik zápasů, co já, tam opravdu může vyhrát kterýkoli z nás, ten, kdo bude lépe připravený, řekl bych,“ zhodnotil své šance Attila.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Andrej Kalašnik se zaskvěl parádním KO

Kalašnik předvedl levý hák z pekla a řekl si o bonus večera. Škvorův srdnatý výkon nestačil

Na turnaji Oktagon 56 v Birminghamu se blýskl parádním knockoutem Andrej Kalašnik, který vypnul soupeře už po 43 vteřinách zápasu. Na...

Shem Rock

Máte Shema Rocka za notorického potížistu? Tady je 5 faktů, díky nimž ho možná vezmete na milost

Co nevidět ho čeká zápas, nové smlouvě s OKTAGONem ale předcházela spousta kontroverze. Rock ale není jen potížista, některá fakta o něm...

David Kozma

David Kozma prozradil plány se svými dětmi. Převezmou potomci Růžového pantera MMA pochodeň?

David Kozma je jedním z nejoblíbenějších zápasníků OKTAGONu, ale také dvojnásobným otcem.😎 Půjdou děti Růžového pantera ve šlépějích svého...