Attila Végh má jasného favorita. Karlito, tvůj čas se chýlí ke konci, vzkázal Terminátorovi

Attila Végh se paradoxně vždycky řadil mezi Vémolovy fanoušky a dokázal uznat jeho kvality. Teď je ale všechno jinak. Proč už Attila Karlitovi nefandí tolik jako dřív?

Attila Végh Foto: OKTAGON MMA

Attila má jasno

Mají spolu za sebou nejsledovanější zápas Česka a před sebou odvetu. Přesto k sobě Attila Végh s Karlosem Vémolou vždycky chovali respekt a Attila sám sebe nazýval Terminátorovým fanouškem. Teď je ale situace jiná, Végh je v týmu Vémolova soupeře.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Karlito jde s Pirátem. Jak jsem říkal, jsem stále Karlosův největší fanoušek, ale teď to nemůžu říct, protože Piráta beru jako sám sebe, svého chlapce, tím pádem mu budu pomáhat hodně v té přípravě a vlastně musí vyhrát ten zápas,“ prozradil Végh svůj postoj v instagramovém příspěvku OKTAGONu MMA.

„A já si myslím, že na Karlose má. Víme, že Karlos má, nechci říct nedostatky, ale nějakou tu slabou stránku, a na to když se Pirát dobře připraví, tak může ten zápas skutečně vyhrát,“ důvěřuje Attila svému svěřenci.

„Ty trashtalky, které mezi nimi jsou, nebo byly už dávno, to se teď všechno oprášilo, obnovilo se to, čímž si myslím, že bude ten zápas ještě zajímavější, ale jsem velmi zvědavý na ten zápas. Já jsem rozhodně v týmu Pirát,“ přiznal Végh.

„Takže Karlito, sorry, tvůj čas už se chýlí ke konci. A jak jsem byl tvůj fanoušek, tak s tímto zápasem už jsem jím méně, i když do toho nejdu s tím, že s tebou budu mít ten zápas já,“ vzkázal rozhodně Attila.

Staronový zápas

Pirát s Vémolou se měli utkat koncem roku už před dvěma lety v rámci turnaje OKTAGON 30. Terminátorovi ale nedovolilo do klece nastoupit zranění, a kromě ztraceného zápasu mu hrozil i konec kariéry.

„V neděli jsem kontaktoval OKTAGON, že mám výsledky rezonance, které přinesly velice špatné zprávy, co se týče mojí ruky. Napovrch to sice vypadalo oukej, ale vevnitř to vypadá velice špatně. Ligament (vaz) se nehojí a odumírá,“ vysvětlil tehdy Vémola na svém instagramu.

➤ Čtěte také: Odhodlaný Pirát plánuje nekompromisně knockoutovat Vémolu. Dokáže odvrátit letecký den?

Jak zmínil Attila Végh, tou dobou mezi Pirátem a Vémolou vládlo velké napětí, které soupeři ventilovali prostřednictvím vydatného trash talku. Letos si protivníci na starý spor velmi rychle rozpomněli a rivalita je zpět v plné parádě. Kdo nakonec bude mít poslední slovo, uvidíme už koncem roku v O2 aréně.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rony Paradeiser

Rony má pro Bukiho slova plná respektu, ale i kritiku. Co se mu na legendě nelíbí?

Už 9. 12. svedou Buki s Ronym odvetnou bitvu.💪🔥 Paradeiser promluvil o tom, jak vnímá svého soupeře – prozradil i to, co se mu na legendě...

Pavel Touš

Pavel Touš naznačil, kdy bychom se mohli dočkat otevřeného bodování

Pavel Touš je jako rozhodčí jeden z těch, kdo se podílí na přípravě otevřeného bodování.✔️ Kdy se zhruba dočkáme a jak bude vypadat?

Široký poslal soupeři jasný vzkaz

Ostravský patriot Jan Široký má vzkaz pro svého soupeře. Udělá s ním krátký proces?

Jestli je někdo ztělesněním města Ostravy, pak je to právě zarputilý válečník Honza Široký. Na turnaji Oktagon 50 má před sebou velkou...