B4THECLASH: Rozčilený Tišer, chladící se Kudlanka a nadržená ondatra

Tentokrát u stolu B4THECLASH seděli tři proti jednomu a Karlos to rozhodně neměl lehké. Tišer ho chtěl zmydlit od stolu, Maďarovi se nelíbila jeho arogance a Plzňako tradičně hrozil Kudlankou.

B4THECLASH Foto: Clash of the Stars

Rozladěný Tišer a chladící se Kudlanka

Tentokrát se nekonaly žádné kotouly a Benda a jeho tři protivníci si během vysílání B4THECLASH vystačili se slovy. Až na jednu výjimku, kdy vypěnil Ladislav Tišer, kterého musela zadržet ochranka, když se zprudka zvedl od stolu a chtěl si to s Karlosem vyřídit pěstmi okamžitě.

Tišera rozladil Karlosův komentář na jeho trénink. „Chlap jak hora, ten bude mít určitě tvrdej úder, tvrdou ránu, ale přepadáváš do toho mimochodem,“ podotknul Benda. „To byla i moje strašně velká chyba, jsem přepadával do úderu.“

Plzňako Kudlanka Dolari se během B4THECLASH choval stejně netradičně, jak už jsme u něho zvyklí, dokonce si připsal jedno prvenství a sám sebe polil vodou, když měl pocit, že se mu Benda směje.

„Ty se mi vysmíváš, Karle? Ty se mi vysmíváš? Karle!“ křičel, a když už se zdálo, že se chystá na Bendu chrstnout vodu, obrátil obsah sklenice na vlastní hlavu. „Voda léčí, teď jsem nejsilnější,“ prohlásil Plzňako.

„Že tady soupeři po sobě lili vodu, to už je víceméně běžné, ale ještě jsem neviděl nikoho, že by se polil sám, takže to máš další prvenství a asi ti to pomáhá v rámci uklidnění,“ okomentoval Tomáš Le Sy.

Matchmakeři a zajímavé výzvy

Během B4 padlo i pár výzev nebo nápadů na budoucí zápasy. Stále se mluví o odvetě Kotlár vs. Benda, Karlos ale navrhl, že by se do téhle rovnice měl zahrnout i Datel, který by podle Karlose měl být na seznamu případných soupeřů v bitvě o titul těžké váhy.

Le Sy se zeptal i Karlosových soupeřů, s kým by si to případně rozdali příště, respektive, kdo jim není po chuti. „Datel mi trošku nesedí a Grznár no to je automatický,“ odpověděl Dan Maďar na otázku. U Datla se mu nelíbí, že prý zbytečně vytahuje špínu na Kotlára a Grznára považuje z rasistu.

„Měl jsem s jedním člověkem jakoby konflikt,“ přidal se Dolari. „Urážel moje kung-fu, a to přehnal. Urážel moji Kudlanku, mýho Draka, a to přehnal.“ Řeč byla o Marku Podnikateli, fanouškům Clashe známém spíš jako „Vyzvi moji příjmu“.

Tygr, Drak a nadržená ondatra

Tomáš Le Sy požádal Dolariho, aby vyjmenoval své oblíbené styly a prozradil, co si chystá na Karlose. „Napřed tady na Karlose vyzkoušim ten jeho box. Já budu rozhodně hodně rychlej, já na sebe nenechám šáhnout. Mě Karel netrefí, netrefí! (...) Nemáš šanci,“ upozorňoval Karlose Dolari.

„Použiju na něj Tygra, použiju na něj Dračí pěst,“ vyjmenovával Plzňako, načež ho Karlos doplnil: „A Nadrženou ondatru.“ Dolari Plzňako ale přišel i s technikou, o níž všichni přítomní slyšeli poprvé: „Použiju na něj ‚dujufraca‘.“

„To jsem zvědavý, to se přiznám, že jsem neslyšel,“ řekl velmi diplomaticky Tomáš Le Sy. „To je třicátá sedmá komnata,“ vysvětlil Plzňako. „Třicátá sedmá komnata a to proti němu použiju,“ dodal na závěr Dolari.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tomáš Le Sy

Tohle číslo vám vyrazí dech! Tomáš Le Sy nastínil, kolik lidí sleduje PPV Clash of the Stars

Clash of the Stars je s každým dalším turnajem na vzestupu. Pravidlo, že i negativní reakce a kontroverze přitahují pozornost, tu sedí...

B4THECLASH

Takhle se ochranka Clashe ještě nenadřela! Snejks dělal kotouly a Sajmonos přišel o kalhoty

Tentokrát byl B4THECLASH skutečně vyhrocený, stůl se převracel o sto šest. K vidění byl akční kotoul, roztržené kalhoty a čistááá...

Tomáš Linh Le Sy

Tomáš Linh Le Sy: životopis – Clash of the Stars, zápasy v OKTAGON MMA a další info

Tomáše Le Syho dnes vídáme coby ledově vyrovnaného promotéra organizace bizarních zápasů Clash of the Stars.💪 Jak vypadala jeho cesta k...