Baba Jaga chce do klece Gangstaboye. Veselý pohotově reaguje, důchodce prý nemlátí

Tadeáš Veselý je očividně trnem v oku nejednoho zápasníka. Poté, co si ho v kleci podal Tadeáš Růžička, si teď na něj brousí zuby i Baba Jaga. Čím Gangstaboy Mikuláška tolik provokuje? A co na to Veselý?

Václav Baba Jaga Mikulášek Foto: OKTAGON MMA

Veselý znovu v hledáčku profi fightera

Tadeáš Veselý je známý tím, že je provokatér. Bohužel pro něho se tak ale dostává do hledáčku profesionálních bojovníků, kteří si touží Gangstaboye podat v kleci. S Tadeášem Růžičkou už to má Veselý za sebou, teď se ale o slovo hlásí nová akvizice Clashe Vašek „Baba Jaga“ Mikulášek.

„Proč bych chtěl zmlátit zrovna Tadeáše Veselého? Chápu, že levelově jsme úplně někde jinde, ale ten kluk je přesně ten typ, co já nesnáším a nesnášel jsem, co se snaží šikanovat někoho, protože sám ví, že je malá tlustá m**ka zbytečná,“ opřel se Baba Jaga do Veselého na svém instagramovém profilu.

„Je to přesně ten typ člověka, kterého když pleskneš, tak budou lítat jitrnice, jelita, tlačenka, prejt a všechno možný. (...) Takže Tadeáši, já doufám, že máš dost koule na to – když je máš na to špinit lidi na internetu, nadávat, všechno možný – tak dát si se mnou fackovanou.

Víš co, já si vezmu stejný pravidla, jako měl s tebou třeba Mawar, vezmu si dvacítky, ale těma dvacítkama tě zabiju, já tě přivedu do světa bolesti, to jsi ještě nezažil, kámo,“ sliboval Mikulášek.

Gangsta boy: Důchodce nemlátím

Tadeáš Veselý se dlouho nerozmýšlel a poslal Mikuláškovi pohotovou reakci: „Já myslel, že už jsi v důchodu. Jednomu přeplému magorovi jsem se už postavil v kleci. Ale nevím, jestli je morální mlátit důchodce. (...) No jo no, další profi fighter, který ví, že vrchol jeho kariéry by byl zápas se mnou. #NAMAWARA,“ odpověděl Tadeáš Veselý na výzvu.

Baba Jaga a jeho další plány

Prozatím to nevypadá, že by byl Veselý společnému zápasu nakloněný, Vašek se ale neupíná jen na zápas s ním, podle jeho slov toho má před sebou hodně. „Co se týče dalších zápasů, chtěl bych bare knuckle, protože ten mě taky čeká, takže bych si to chtěl zkusit ještě v Česku,“ prozradil Baba Jaga.

➤ Čtěte také: Odstavený Vašek Mikulášek avizuje útok hned na 3 tituly v různých organizacích

„Na soupeře jsem si ukázal, každý ví, že mě bare knuckle vždycky lákal. Pokud by si to se mnou chtěl dát někdo v Clashi bez rukavic, no problem. (...) Řekl jsem si o Marpa, řekl jsem si o Grznára o titul,“ jmenoval Mikulášek soupeře, které by si představoval.

Clash of the Stars Vaška Mikuláška představila coby svůj nový přírůstek na nedávném šestém turnaji. V organizaci se objevuje čím dál více tváří z řad profesionálních zápasníků. Teď jde jen o to, kdo bude mít odvahu proti bývalému bojovníkovi Oktagonu nastoupit.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tomáš Linh Le Sy

Tomáš Linh Le Sy: životopis – Clash of the Stars, zápasy v OKTAGON MMA a další info

Tomáše Le Syho dnes vídáme coby ledově vyrovnaného promotéra organizace bizarních zápasů Clash of the Stars.💪 Jak vypadala jeho cesta k...

Veronika Zajícová

Žralok: S Veronikou už to skončilo, využila mě. Zajícová: Nikdy jsme spolu nechodili

Žralok se Zajícovou byli ještě donedávna přátelé, teď se ale přetahují o to, kdo z nich mluví pravdu.⚔️ Povahu jejich vztahu vidí poněkud...

Tadeáš Mawar Růžička

Mawara se zastali i někteří novináři. Tentokrát je to kachna! říkají svědci

Po tiskovce IAF a RFA se jakoby odnikud vynořila další údajná kauza Tadeáše Růžičky.💥 Tentokrát ale vše bylo nejspíš trochu jinak...