Žralok: S Veronikou už to skončilo, využila mě. Zajícová: Nikdy jsme spolu nechodili

Žralok s Veronikou Zajícovou spolu ještě donedávna trénovali a byli přátelé, teď se ale přetahují o to, kdo z nich mluví pravdu. Povahu jejich vztahu vidí poněkud rozdílně.

Veronika Zajícová Foto: Clash of the Stars

Miss Problem vylolala problém

Mnohé to nejspíš napadlo už dávno. Koneckonců Žralok ani během B4THECLASH nevynechal příležitost se Veroniky Zajícové zastat. Prvně ale zmínka o jejich potenciálním vzájemném milostném vztahu zazněla v podcastu Slzy, krev a pot.cast, paradoxně však z úst Veroničiny soupeřky Michaely Dostálové. Více čtěte zde: Miss Problem přilévá olej do ohně. Co na svou soupeřku práskla a co na to Zajícová?

Veronika Zajícová tvrzení, že by kdy co se Žralokem měla, razantně popřela a zdůraznila, že jsou jen přátelé. Avšak podle toho, co Žralok pověděl v pozápasovém rozhovoru pro kanál Willy Cao, to Patrik vidí poněkud jinak.

Žralok: využila mě, aby se dostala do Clashe

„Je to pravda, ale mimochodem to už skončilo, protože Verča, jak jsem se včera dozvěděl, se bavila s mou přítelkyní a řekla, že mě v podstatě jenom jakoby využila proto, abych ji dostal do Clashe,“ vysvětlil Žralok svůj úhel pohledu.

„Tady jsem za ni loboval, orodoval, div jsem toho speakera nevy****il jo, aby dostala zápas – to bylo samozřejmě myšleno obrazně, aby ještě z Kuby neudělali homosexuála – a teďka má, co chtěla,“ pronesl Žralok.

„Na tom snad není nic špatnýho, každý s někým spí a mimochodem musím ji ocenit, ona byla jedna z nejsladších, nejvoňavějších a nejkrásnějších holek, co jsem kdy měl. Jsem jí za to vděčnej a těch dvě stě tisíc, co jsem do ní nacpal, mě vůbec nesere,“ ukončil téma Žralok.

Zajícová: Nikdy jsme spolu nechodili

Ať už je pravda kdekoli, Veronika se tomuto tvrzení vehementně brání a říká, že všechno, co Hübler vypověděl, je lež. Podle Veroniky byli vždy jen přátelé a zřejmě v reakci na Žralokovu narážku, kolik za ni utratil, nazvala Hüblera ubožákem.

„Patrika jsem považovala za svého kamaráda a jenom proto, aby kolem dělal kauzy, vymýšlí si tyhle lži. Clash za mnou přišel, protože si Hanka natáhla sval a potřebovali náhradnici. S vedení Clashe jsem byla na spolupráci domluvena v době, kdy jsme se s Patrikem neznali,“ popsala průběh událostí ze svého pohledu Verča.

„A co se týká peněz, tak je to ubožák, který kolem sebe jenom mává bankovkami a myslí si, že to každého ohromí. U mě mu to nevyšlo. Plus další věc, nikdy jsme spolu nechodili, říkám to už po x-té,“ odmítla Žralokova tvrzení Zajícová.

Jak všichni víme, kolem aktérů Clash of the Stars je vždycky spousta planých řečí, lží a pomluv a je velmi těžké zhodnotit, kdo říká pravdu a kdo ne. Kde je pravda, ví tedy nejspíš jen Žralok a Zajícová.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

CotS 6

Bejrovo dělo Le Symu, asistující Soukup, sumó staredown a nová posila Mikulášek

Šestý turnaj Clashe nabídl řadu napínavých zápasů, ale také spoustu novinek a nečekaných událostí.😱💪 Přečtěte si, co nejzajímavějšího večer...

Parádní atmosféra Clash of the Stars 6

Velké vítězství pro Datla, titul pro Grznára. Benda prolil v zápase krev a pak to rozbalil

Turnaj Clash of the Stars 6 je minulostí a fanoušci se opět královsky bavili. To nejdůležitější z šestého galavečeru vám přinášíme v tomto...

Mikulášek se rozhodně nechystá do sportovního důchodu

Odstavený Vašek Mikulášek avizuje útok hned na 3 tituly v různých organizacích

Baba Jaga to ani po vyhazovu z Oktagonu nehodlá zabalit. Příští rok by měl podle vlastních slov zabojovat hned o tři tituly. Podrobnosti v...