Baba Jaga je prý druhý nejlépe placený bojovník. V kleci ho čeká útěkář Žralok

Vašek „Baba Jaga“ Mikulášek našel nový domov a prý se mu daří velmi dobře. Alespoň pokud jde o finance, nemá si na co stěžovat. Jako první ho v kleci čeká nechvalně známý útěkář Žralok. Jak si s ním hodlá Baba Jaga poradit?

Vašek Mikulášek Foto: Clash of the Stars

Baba Jaga: Jsem druhý nejlépe placený bojovník

Václav „Baba Jaga“ Mikulášek po rozvázání spolupráce s OKTAGONem našel nový domov v Clash of the Stars. Po bývalé organizaci, kde byl doma mnoho let, se mu prý občas stýská, ale dívá se dopředu a je rád, že našel nové útočiště, kde se má prý více než dobře. Vsaďte si na zápasy Clash of the Stars 7 a získejte registrační bonus.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Asi měsíc jsem měl období, kdy jsem si myslel, že na mě lidi zapomněli a najednou bum, vyšel jeden rozhovor a to mě nakoplo úplně někam jinam. Strašně mě to baví. (...) Pořád budu nejlíp placený bývalý OKTAGON zápasník,“ smál se Mikulášek v rozhovoru pro kanál Willy Cao. „Samozřejmě po Karlosovi,“ dodal.

„Samozřejmě, že mi něco chybí, jsem OKTAGONu vděčný za to, co jsem, co ze mě udělali. Jenom díky nim jsem získal nějaký hype, takže samozřejmě, že mi chybí, ale život jde dál,“ vysvětlil Václav Mikulášek.

První soupeř útěkář Žralok

Není to tak dávno, co Baba Jaga ukončil zápas, protože mu připadalo, že před ním soupeř Robert Koky utíká. Jeho nadcházejícím soupeřem je ale největší útěkář Clashe – Patrik „Žralok“ Hübler, což je trochu paradox.

Ve hře byly i jiné varianty, například Alex Cverna, ten má ale zase ve zvyku na poslední chvíli do zápasu nenastoupit, a tak se prý Mikulášek s promotéry shodl na tom, že Cverna je až poslední na seznamu možností. Jak si tedy hodlá poradit s hbitým Žralokem?

„Já mu nedám šanci, aby utíkal. Ten kluk si myslí, že se do té doby naučí nějaký wrestling, což nenaučí. Samozřejmě ho nepodceňuju, vždycky je to o jedné ráně, je to velký kluk, nějakou sílu určitě bude mít, ale shoří na tom, na čem mě bude chtít nachytat,“ popsal svůj úhel pohledu Vašek.

➤ Čtěte také: Známý televizní magnát hlavní tváří turnaje Clash of the Stars 7! Čeká ho oblíbenec fanoušků

„Já si ho zamknu, donutím ho jít tam, kam chci já, takže to je easy. On porazil Rendyse tím, že vyhrál náhodou, on tvrdí, a věří tomu svému tvrzení, že to tak chtěl, ale to je blbost, to vědí všichni, ať už ten, co bojovým sportům rozumí, nebo laik,“ prohlásil Baba Jaga.

Jak si Patrik „Žralok“ Hübler poradí v kleci s profesionálním bojovníkem, který kdysi zápasil i s Karlosem Vémolou, uvidíme už 27. 1. během sedmého turnaje Clash of the Stars.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Marek Valášek má co vysvětlovat

Tady něco nehraje. Datlovy údajné příjmy z Clashe jsou předmětem diskuze. Kde je pravda?

Zase na sebe poutá až příliš mnoho pozornosti. Aktuálně se jméno Marka Valáška nejvíce skloňuje kvůli jeho finančním výdělkům v organizaci...

Íránský Hulk

Íránský Hulk dští oheň a síru na celé Česko. Proč Čechy nekompromisně odepsal?

V sobotu se měl konat třetí galavečer RedFace, kde jsme měli konečně vidět v akci obávaného íránského Hulka.💪🟢 Ten ale zanevřel na celé...

Jaroslav Kotlár

Kotlára místo klece strachu čeká vězení. Pouliční rvačky ho kupodivu za mříže nedostaly

Jardu Kotlára v kleci Clash of the Stars jen tak neuvidíme. Koncem minulého týdne byl nucený nastoupit do výkonu trestu.⛓️ Co ho dostalo za...