Baba Jaga se vyjadřuje k sobotní blamáži v RFA. Töröka nešetří ani na sociálních sítích

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Vašek Mikulášek dostal novou šanci zazářit v RFA mezi profesionály, jenže ani tentokrát se oslavy nekonají.  Baba Jaga znovu v kleci vybuchl a výsledkem byla diskvalifikace. Mikulášek teď posílá fanouškům omluvu i vysvětlení.

Václav Mikulášek Foto: OKTAGON MMA

Baba Jaga Töröka nešetří ani mimo klec

Po úspěchu v organizace Clash of the Stars už se zdálo, že je Václav Mikulášek znovu ve své kůži a věci se obracejí k lepšímu. Během sobotního turnaje RFA se ale ukázalo, že to tak růžové není a Baba Jaga rozpoutal v kleci s Gabrielem Törökem podobné brykule, jako tomu bylo s Robertem Kokym.

U Töröka se nicméně navrch dopustil nepovolených kolen do rozkroku, kvůli čemuž nebyl jeho soupeř s to pokračovat v zápase. Mikulášek v přesvědčení, že Török simuluje, nakonec hodil po protivníkovi chránič zubů a dočkal se tak definitivní diskvalifikace.

zskejte-500-k-zdarma-za-oven-tu-u-betana.jpg

Baba Jaga nicméně nepatří mezi ty, kdo by se schovávali v ústraní, a tak na sociálních sítích vysvětluje, co přesně ho k tomuto chování ponouklo. „Já se omlouvám všem za moje chování, za to se omluvim, to bylo nemístné,“ řekl Baba Jaga v úvodu svého vyjádření na instagramu.

„Já vím, že jsem ho kopnul jednou do rozkroku, zbytek šel do vnitřku stehen, vím to moc dobře, i to třetí koleno, ale nebudu to s nikým řešit. Ono je to tam i vidět a někteří z jeho týmu jsou tak blbí, že si to nasdíleli do stories a tam to je jasně vidět, že jsem netrefil potřetí ty koule,“ vysvětluje Mikulášek.

„Ale Gábi je takovej, že když vidí, že ty jeho věci nefungujou, což nefungujou nikdy, automaticky začíná hledat cestu ven. Lidi nechápou, proč jsem se k němu takhle choval, ale věřte, že jsem k tomu měl jasný důvod. On mě urážel od začátku. (...) Já jsem ten zápas vzal s tím, že jo toho týpka znám, to bude v pohodě.

Hele, Žralok měl větší odvahu než ty, Žralok byl víc bojovnej než ty, Žralok si věřil víc než ty. To je největší trapas, ten kluk měl větší koule než ty, to je největší ostuda, kámo,“ nešetří Baba Jaga Töröka na sociálních sítích.

„Lidi z tvého města mi psali, že se za tebe stydí, protože všichni viděli, jak moc skvěle nahraný to bylo. Já vím, co to je, když tě někdo napálí do koulí, nepostavíš se ani náhodou,“ pronesl Mikulášek.

„Mě na tom se*e to, že já jsem tě bral jako normálního kluka a ty deš a říkáš lidem, že mají fandit tobě, že já jsem zas*aný feťák. Bezdůvodně. (...) Já jsem do toho zápasu nastupoval třicetiprocentní a i těch třicet procent na tebe stačilo,“ tvrdil Baba Jaga.

sipka Více o průběhu zápasu se dozvíte zde: Václav Mikulášek zase neudržel nervy na uzdě. Po soupeři hodil chránič a byl diskvalifikován

„Takže tak, každopádně mé chování to neomlouvá, ale tvoje taky ne, takže radši přestaň mluvit ho*na a přestaň bulet, jak tě bolí koule. (...)  A jestli jsi takový hrdina, takový sportovec, jak všude tvrdíš, uděláme to easy, dáme si standup, o co go, easy money, feťáka zbiješ,“ dodal Baba Jaga na závěr výzvu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mikulášek byl opět diskvalifikován

Václav Mikulášek zase neudržel nervy na uzdě. Po soupeři hodil chránič a byl diskvalifikován

Kontroverzní Václav Mikulášek zase jednou ukázal svou temnou tvář. Jeho zápas na turnaji RFA 15 proti Gabrielu Törökovi musel být pro...

Gábor Boráros při premiéře v ACA neuspěl

Týden s FightLive #8: Návrat Tysona, prohra Borárose, Bejr v Red Face, KO Joshuy a zkrat Baby Jagy

Pravidelná nedělní nálož aktualit z bojových sportů je tedy. Také uplynulý týden byl bohatý na šokující události, jenž zarezonovaly...

Jiří Procházka

VIDEO: Jirka Procházka nechává nahlédnout do své přípravy. Součástí tréninku je i karate

Jiřího Procházku co nevidět čeká boj s hladovým Srbem Rakičem a do přípravy dává naprosté maximum.💪 Fanoušci teď mají šanci vidět, jak BJP...