Baba Jaga vyhlíží další oběť. Do oka mu padl známý svalovec a influencer

Vašek Mikulášek si před nedávnem podal houževnatého Žraloka. Teď vyhlíží, s kým by si to mohl rozdat dál. Seznam potenciálních soupeřů teď nově rozšířil o známého svalovce.

Václav Mikulášek vs. Žralok Foto: Clash of the Stars

Baba Jaga má v merku novou oběť

Václav Mikulášek si ve svém debutu v Clash of the Stars podal odolného Žraloka, jehož houževnatost sám Baba Jaga ocenil. Teď už ale zápasník vyhlíží dalšího, s kým by si to mohl v kleci organizace rozdat.

Aktuálně se Baba Jaga přestřeluje se známým kulturistou a influencerem Jakubem Enžlem. Ten sice nejednou naznačil, že by se v budoucnu zápasení nebránil, pravděpodobně ale neměl na mysli souboj s profesionálem.

Enžl koneckonců poznal například se zápasníkem UFC Lajošem Kleinem, jaké to je se přetahovat s trénovaným člověkem, a ani u polovičního Kleina mu váhová převaha nijak nepomohla.

Místo zápasu tedy Enžl Mikuláškovi nabídl duel v benchpressu, na což Baba Jaga okamžitě nabídl odpověď. „Samozřejmě v benchpressu bys mě porazil, je to tvoje disciplína, seš v tom strašně silnej, ale v mém sportu bys dopadl ještě hůř než já na tom benchpressu,“ reagoval Mikulášek.

Jakub Enžl se v každém případě přidal na seznam potenciálních soupeřů Baby Jagy, a pokud by výzvu přece jen přijal a všechny strany se dohodly, mohli bychom ho v budoucnu vidět v kleci Clash of the Stars.

Cverna i Benda jsou ze hry

Na seznamu kandidátů byl například Alex Cverna, ten má ale kontrakt s jinými organizacemi a Mikulášek má strach, že by Cverminátor na poslední chvíli ucuknul a nenastoupil, zatímco Cverna tvrdí, že Baba Jaga z něj má jednoduše strach. Ať už je pravda jakákoli, tohohle duelu se asi jen tak nedočkáme.

Přímo na turnaji Mikulášek vyzval stálici a hvězdu Clashe Karlose Bendu. Benda by si sice rád střihnul zápas s nějakým sportovcem, je si ale vědom, že profesionální bojovník by bylo jiné kafe. U Mikuláška by navíc neměl takovou váhovou převahu, kterou měl třeba s Filipem Roubíčkem, a tak by přišel o jedinou výhodu, kterou by proti profesionálovi měl.

sipka Čtěte také: Karlos Benda komentuje své vyzyvatele z Clashe 7 Elma, Žraloka a Babu Jagu

Kotlárobijce ale trénuje Petr Bartoněk, který kdysi vzal na short notice zápas s Babou Jagou v rámci turnaje OKTAGONu a prohrál. Benda měl tedy na Mikuláškovu výzvu jasnou odpověď, větší smysl by dával souboj profíka s profíkem a Baba Jaga by si měl podle Bendy střihnout odvetu právě s Bartoňkem. Na to se ale Mikulášek netváří a prohlašuje, že se Karlos za svého trenéra schovává.

Uvidíme tedy, kdo si nakonec na bývalého bojovníka OKTAGONu troufne. Je pochopitelné, že amatérům se do klece s profesionálním bojovníkem nijak zvlášť nechce. Třeba se ale jednou duelu Enžl vs. Mikulášek přece jen dočkáme.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Veselý

Tadeáš Veselý se chlubí dost kontroverzním tetováním. České vrahy nikdo nemá, vysvětluje

Je známo, že Tadeáš Veselý je jedna z nejkontroverznějších postav Clash of the Stars.⭐ Přesto dokáže někdy pořádně překvapit, i promotéry...

Lady Dee před zápasem na Clash of the Stars 7

Lady Dee ukázala modřiny po zápase, do kterého nakonec nenastoupila Nikola Lauberová

Lady Dee si ze zápasu na turnaji Clash of the Stars odnesla cennou zkušenost, bolestivé šrámy, ale i zlatý pohár za vítězství. Více se...

Jaromír Soukup porazil Aleše Bejra

Aleš Bejr byl proti Jaromírovi Soukupovi diskvalifikován. Žralok ukázal obrovské srdce

Na turnaji Clash of the Stars se toho událo opravdu mnoho. Podívejte se na zásadní momenty sedmého galavečeru, o kterém se bude ještě...