Bad Boy jde obhájit pás s tvrdým Francouzem. Co je Sivákův soupeř zač?

Vašek Sivák má za sebou zápas s Tokhtarovem, kterému předcházelo drama v podobě soupeřova shazování. Teď čeká Siváka obhajoba pásu WAKO PRO. Co je Bad Boyův aktuální soupeř zač?

Václav Sivák Foto: Facebook/RFA

Bad Boy se chystá obhájit pás

Turnaj Yangames Fight Night, který se chystá na příští sobotu, nabídne mnoho zajímavých duelů a hned tři titulové zápasy. Kromě soubojů Hron vs Salem a Idranyi vs Bakhouche bude obhajovat svůj pás WAKO PRO také Václav Sivák. Zatím neporažený a v postoji nepřekonatelný Bad Boy nastoupí tentokrát proti francouzskému bojovníkovi Eddymu Nait Slimaniovi.

Slimani je bývalým šampionem WKN a WAKO PRO, který si od července 2021 drží na žebříčku Combat Press deváté místo. Francouz platí za nebezpečného bojovníka a není pochyb, že půjde o výzvu, na rozdíl od Siváka však pár proher na kontě má. Jeho poslední dva zápasy dopadly v jeho prospěch, v listopadu minulého roku si ale připsal jednu prohru na body s temperamentním Španělem Anassem Ahmidouchem.

Uvidíme tedy, jak Bad Boyovi soupeř sedne, za sebou má ale už i tvrdší oříšky a lze předpokládat, že bude ve své vítězné sérii pokračovat. A jaké má Bad Boy plány do budoucna? Nedávno se vyjádřil, že by si rád zkusil pod organizací RFA postoj v malých rukavicích, ještě předtím ho ale čeká určitě několik výzev v jeho běžné disciplíně.

Francouz (Slimani) je nesmírně tvrdý a rychlý, to bude opravdu těžká prověrka. Pak se pojďme bavit o Nabatim, ale myslím, že Nabati už v té době nebude šampionem Fair Fight. Ale Vašek by měl bojovat ve světě a ne pořád v ČR. Ztrácí čas a riskuje se zápasníky, kteří ho nijak neposunou. Což je za mě škoda!“ prohlásil například nedávno matchmaker Martin Wodecki.

S Nabatim měl Sivák bojovat už v únoru v Rusku, z neznámých důvodů se ale těsně před zápasem odmlčel. Tehdy se mu nebyli s to dovolat ani jeho manažer, ani samotný Wodecki a Nabati musel dostat nového titulového soupeře na short notice.

„Ještě dnes bych klidně odletěl, ale nemohu se zranit do mnohem větších zápasů, než je tento (...) Až se mi vyléčí zranění, vletím do ringu nebo oktagonu s drivem, který jste zatím nikdy neviděli. Teď si odpočinu, a pak si pro všechno dojdu. Omlouvám se soupeři, tohle nebylo v plánu! Bál jsem se to říct týmu a uvažoval jsem i nad tím, jestli se třeba na lékařské doporučení nevykašlat, ale fakt je ten, že mě to bolí, takže nechci riskovat. Je mi to opravdu líto a zápas s Nabatim bych si určitě přál v budoucnu uskutečnit,“ vyjádřil se tehdy s odstupem Sivák.

Je tedy velmi pravděpodobné, že se tohoto zápasu v dohledné době nakonec dočkáme. Teď je však pro Siváka aktuální Francouz a obhajoba pásu WAKO PRO.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jake Paul se chystá na zápas s Natem Diazem

Box: Jake Paul vs. Nate Diaz datum, analýza, kurzy, tip a online live stream

Boxerským šlágrem letošního léta ☀️ je souboj věčně problémového Jakea Paula s někdejší hvězdou UFC, Natem Diazem. Vše důležité k tomuto...

Pirát už jednou na Štvanici bodoval

Pirát nemá jen jeden gameplan. S jakou taktikou se chystá na Bryczeka?

Duel Bryzcek Krištofič patří k nejatraktivnějším celé Štvanice. Nejde totiž o běžný zápas, v sázce je hodně. Má Pirát nějakou speciální...

Valhalla Fighting box bez rukavic

Organizace Valhalla Fighting – informace, turnaje a zápasníci

Není to dávno, co se objevila na scéně bojových umění nová organizace, specifická zápasy v boxu bez rukavic.👊 Seznamte se s Valhalla...