Boj na několika frontách. Gábor Boráros řeší před zápasem v Rusku vážné komplikace

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Noční můra všech bojovníků postihla pár dní před zápasem na turnaji ACA 172 Gábora Borárose. Čas do fightu se přitom neúprosně krátí. Podrobnosti se dočtete v článku.

Gábor Boráros je v nezáviděníhodné pozici Foto: Profimedia

Boráros řeší před zápasem v Rusku zdravotní komplikace. Zápas je v ohrožení?

Příprava na sobotní premiéru v ruské organizaci ACA se rozhodně pro Gábora Borárose nevyvíjí podle představ. Slovenský MMA matador se na instagramu svěřil s tím, že momentálně zápolí s virózou, což je před pátečním vážením a samotným zápasem poměrně velký problém.

Boráros přicestoval do Moskvy společně se svým trenérem a parťákem Davidem Zoldem ve středu, jenže místo ladění váhy a taktiky na samotný zápas s Maratem Gafurovem, leží nemocný v posteli.

"Mám horečky a čekám na léky. Není to nejlepší být takhle nemocný. David teď šel pro léky a večer přijde i ambulance, takže zřejmě dostanu i nějaké infuze a uvidíme", prohodil Boráros na Instagramu

Jeho zápas na ACA 172 je tak v ohrožení, byť o tom, že by do duelu s Gafurovem nakonec nenastoupil, se Boráros prozatím nezmínil. Uvidíme, do jaké míry se podaří bacily zahnat, ale daná situace samozřejmě nahrává všem pochybovačům, kteří od začátku tvrdí, že by někdejší OKTAGON hvězda nakonec nemusela nastoupit.

Oslabené tělo dostane v kombinaci se shazováním váhy pořádně zabrat, což se může na výkonu v zápase citelně podepsat. Celou situaci budeme i nadále sledovat a přineseme vám čerstvé informace. Borárosův zápas je na programu jako třetí v pořadí a měl by přijít na řadu v sobotu 9. 3. okolo 14:30 našeho času.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gábor Boráros oznámil zápas v boxu

Kontroverzní smlouvou to nekončí. Boráros se pochlubil s dalším zápasem. Tentokrát ne v MMA

Vypadá to, že Gábor Boráros nebude mít v nejbližší době nouzi o práci. Po oznámení spolupráce s ruskou ACA avizuje další zápas, jehož...

Gábor Boráros

Gábor Boráros vyvrací spekulace ohledně účasti v Clash of the Stars a uvádí věci na pravou míru

Ještě před pár měsíci nezavadil o zápas, teď se ale Gáboru Borárosovi podle všeho nabídky jen hrnou. Okolo spolupráce s Clashem má ovšem...

Gábor Boráros má před sebou novou výzvu

Gábor Boráros má v kapse novou smlouvu. Nově bude působit u známé zahraniční organizace

Bojovník Gábor Boráros už definitivně ví, kudy povedou jeho další MMA kroky. Tímto podpisem smlouvy si ale fanoušky příliš neudobřil....