Buki s Ronym si to vyříkali tváří v tvář. Připadáš mi falešný, prohlásil Paradeiser

V Ostravě je čeká titulový zápas a zároveň odveta, a tak se Buki s Ronym potkali v pořadu Tváří v tvář. Kromě jiného si bojovníci OKTAGONu vyříkali i zdánlivě utajovanou dovolenou.

Rony vs. Buki Foto: OKTAGON MMA

Rony: Hraješ na city, připadáš mi fejkový

Čeká je společná odveta a souboj o pás šampiona, a tak není divu, že to mezi nimi trochu skřípe. Rony Paradeiser Ivana Buchingera jako bojovníka respektuje, ale přesto se mu občas nelíbí Bukiho chování. Má za to, že Ivan hraje fanouškům na city, když tvrdí, jak musí pracovat a vzápětí odjede na Maledivy. To (a nejen to) si pánové vyříkali v pořadu OKTAGONu Tváří v tvář.

„Nelíbilo se mi, jaké jsi kolem sebe udělal haló, přišlo mi to takové falešné, že říkáš lidem, že musíš chodit do práce, protože nemáš z čeho platit přípravu a potom mi lidé dva týdny nato posílají, že jsi na Maledivách,“ přiznal Rony.

„Mně nevadilo, že jsi byl na Maledivách, však si užij dovolenou, to je jasný, odpočiň si, máš na to věk, takže odpočívej, akorát mi to přišlo vůči tvým fanouškům nefér,“ objasnil Paradeiser svůj postoj.

Buki: Nikdy jsem netvrdil, že musím pracovat

Ivan Buchinger Ronymu vysvětlil, že celou situaci pochopil špatně, jelikož nikdy nemluvil o nedostatku peněz nebo o tom, že musí chodit do práce, aby se uživil. „Já jsem neříkal, že musím chodit do práce, jen jsem odpovídal na otázky,“ pronesl na svou obranu Buki.

„Já jsem řekl, že jsem se rozhodl pracovat, abych měl nějakou jistotu. Tak sis to vyložil ty, ale já to vnímám úplně jinak. Nemůžu za to, že to média psala tak, že musím jít pracovat, já jsem nemusel, já jsem prostě šel a to je úplně něco jiného,“ vysvětlil Buchinger.

„Našli jsme letenky za dobrou cenu,“ vyjádřil se Ivan ke své dovolené. „A já před zápasem říkal, že se chystám na dovolenou, že jedu na výlet. A že jsem nedával fotky... fotky jsem nedával, protože jsem nechtěl, aby lidi řešili, že si před zápasem s tebou klidně odjedu na výlet,“ připustil Ivan.

Predikce Ronyho a Bukiho

Oba bojovníci si samozřejmě nechávají game plan pro sebe, prozradili alespoň, jak si představují výsledek zápasu, respektive způsob ukončení. „Nevím, jestli to bude rear naked choke, ale bude to nějaká submise,“ prohlásil Buki.

„Já to vidím tak padesát na padesát, že to skončí buď v prvním kole, anebo pak v posledním kole, že to bude na body,“ nabídl svůj tip Paradeiser. Který z bojovníků byl svým odhadem blíže realitě, se dozvíme už 9. 12. v Ostravě.

Celý rozhovor se zápasníky si můžete pustit zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos a vzácný bílý tygr

Velké nepříjemnosti před zápasem! Vémolovi chtějí odebrat milovanou tygřici

Terminátora co nevidět čeká zápas v O2 aréně, k tomu všemu se ale potýká s nepříjemnostmi, které mu nedají spát. Úřady mu chtějí vzít...

Pirát vs. Terminátor

Vlado Lengál predikuje zápas Pirát vs. Vémola. Komu z dvojice fandí a proč?

OKTAGON nám co nevidět nadělí souboj Vémola vs. Pirát.⚡ Někteří mají jasno, jiní výsledek nevidí tak samozřejmě.💥 Jak to vnímá zápasník...

Karlos Vémola

Karlos Vémola odhaluje, jak bude vypadat jeho sváteční tabule před zápasem i po něm

Prý jde o poslední zkažené Vánoce.🎄Do 29. 12. musí totiž shazovat, aby splnil váhu do 88,5 Kg.💥 Jak bude vypadat sváteční jídelníček...