Chystá se nový a větší Vémoland? Karlos si pořídil nové pozemky

Karlos Vémola dobře ví, kam ukládat v kleci vydřené peníze. Začátkem února prý investoval do obřího pozemku. Co s ním chystá?

Karlos a jeho mazlíčci Foto: Karlos Vémola

Bude se Vémoland stěhovat? Karlos si pořídil pěkný kus orné půdy

Karlos Vémola je známý svou vášní pro exotickou zvěř a do tohoto koníčku putuje bezpochyby valná část jeho výdělků. Očividně ale myslí do budoucna a zdá se, že se sem tam uchýlí i k přízemnějším investicím – to podle redakce Extra.cz udělal začátkem února, kdy údajně koupil obří pozemek na Mladoboleslavsku.

Na okraji Prahy v Měchenicích už se nachází jedno Karlosovo království plné divé zvěře, vypadá to ale, že teď Karlos chystá něco nového. Podle informací, které se dají dohledat v Katastru nemovitostí si Karlos zakoupil v jedné malé vesničce pět tisíc metrů čtverečních orné půdy.

Otázkou tedy je, k čemu přesně se schyluje. Bude se jeho drahý Vémoland stěhovat do většího, nebo bude mít Karlos Vémolandy dva?

Za určitých podmínek se může po vyjmutí pozemku ze zemědělského fondu na tokovém prostoru klidně stavět. Vémolovy nové pozemky jsou navíc zasíťované, takže se stavba přímo nabízí.

To, že by si Karlos Vémola představoval pro sebe, svou rodinu a menší zoologickou zahradu něco většího, není žádné tajemství. Sám několikrát zdůraznil, že už jim začíná být ve Vémolandu poněkud těsno. „... (potřebujeme) něco hodně velkýho, pro nás, děti i zvířata. Naštěstí dělají vedle typových domů i individuály. No, není to v současnosti jednoduchý začít stavět,“ sdílel Karlos na své instagramu. Dodal pak, že čím dál více tíhne k přírodě a chtěl by jí být co nejblíž.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Zdá se tedy, že si Karlos začal plnit další velký sen, který určitě nebude levný. Možná i s tím souvisí fakt, že ho čekají v dohledné době hned tři zápasy: Už v půlce dubna ho v rámci libereckého Oktagonu čeká po dlouhé pauze zápas s americkým zápasníkem Alem Matavaem a zhruba měsíc poté se utká v odvetě s Patrikem Kinclem. Koncem roku by si to měl také už podruhé rozdat s velkým Attilou Véghem.

Pokud mu zdraví dopřeje, Karlos bude očividně v roce 2023 čelit výzvám nejen v kleci, ale mimo ni, protože co si budeme vyprávět – jedno stěhování mnohdy vydá za několik bolestivých zápasů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Zápasy mezi Figueiredem a Morenem jsou vždy velmi vyrovnané

UFC 283: Figueiredo vs. Moreno 4 kurzy, analýza a livestream

Velkolepý event UFC 283 v Brazílii nabídne vůbec první tetralogii v dějinách UFC. Podívejte se na analýzu a sázkový tip. Zápas vysílá živě...

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...

Miloše Petráška potkala velká smůla

Vazy v koleni nevydržely. Hvězda Oktagonu hlásí vážné zranění

Smůla na zranění bohužel pokračuje i v novém roce. Tentokrát jsme přišli o oblíbeného domácího bojovníka, který navíc bude chybět velmi...