Co mají společného Leo Brichta a Sean O'Malley? Odpověď vás možná překvapí

Je s nimi těžká domluva. Kromě toho jsou ale Američan Sean O'Malley a český bijec Leo Brichta velkými fanoušky populárních zápasů influencerů. Podrobnosti si přečtěte v článku.

Oblíbený Leo Brichta Foto: OKTAGON MMA

Milují to! Leo Brichta a Sean O'Malley jsou fanoušky stále sledovanější formy bojových sportů

Celebrity fighty se silně dotýkají nejen bojových sportů, ale i profesionálních zápasníků. Záměrně jsme vybrali příklady bojovníků jak mezinárodní, tak domácí scény. Jedná se totiž o celosvětově rozšířený trend, který má v bojových sportech čím dál zásadnější roli. Diváci to milují a někteří zápasníci jakbysmet. Zároveň jde o pořádně kontroverzní zábavu, která neustále rozděluje fanoušky i samotné bojovníky na dva tábory.

Není žádným překvapením, že Leo Brichta veřejně podporuje organizaci Clash of the Stars i samotné účastníky, jmenovitě například Maxe Greena. Tohle spojení rozhodně není náhodné, protože sám Leo je příznivcem černého humoru a cringe. Na dotaz polské moderátorky u příležitosti konání KSW 83 Colloseum: jaká organizace je podle něj v Česku největší, Leo neváhal a bez přemýšlení rovnou vypálil právě Clash of the Stars.

Zřejmě i proto si dokázal vybudovat početné zástupy fanoušků, kteří mu bezmezně fandí, ať už bojuje přímo v kleci, uvádí svůj podcast Brichtatalk, nebo se jen vytasí s nějakým memečkem na instagramu. Mimochodem právě v jeho podcastu i vlozích na youtube se dokonale ukazuje svérázný humor i osobité vyjadřování předního českého fightera.

Podobnou náturu má i jedna z kontroverzních postav organizace UFC, Sean O'Malley. Ten pro ostrá vyjádření nechodí daleko, nedávno se nechal slyšet, že před nudnými UFC zápasy dává přednost sledování boxerských klání youtubera Jakea Paula. V zádech má ovšem obrovskou armádu příznivců, což dokreslují bezmála 3 miliony fanoušků na Instagramu.

„Zápas Jakea Paula s Natem Diazem? Ten si rozhodně nenechám ujít“, má jasno populární Sugar. On sám se přitom chystá v srpnu na titulový souboj v bantamové váze, kde bude čelit Aljamainu Sterlingovi.

O'Malley je kromě toho náruživým uživatelem konopí, což mu v očích vedení organizace kladné body zrovna dvakrát nepřináší. Že by si z toho ale 28letý zápasník dělal vrásky, rozhodně nečekejte. Právě on přebral pomyslné žezlo po Conoru McGregorovi a Nateu Diazovi a v současném UFC platí za jednoho z nejproblematičtějších bojovníků.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Leo Brichta

Pohled do soukromí! Jak si vedl Leo Brichta na detektoru lži?

Oblíbený český bojovník Leo Brichta má za sebou zajímavou životní zkušenost. Podstoupil totiž detektor lži, který nekompromisně kontroloval...

Kazieczko vs Brichta

Zkouška ohněm před 50tisícovým kotlem. Leo Brichta má za sebou premiéru v KSW

Zápasit na takovém turnaji se většinou bojovníkům poštěstí jednou za život. Leo Brichta zažil atmosféru turnaje KSW 83: Colosseum 2 a tady...

David Kozma a Pavel Bechtold v Brichtalk

Pillow fight Kozma vs. Brichta: Co jejich zápasu v Clashi stojí v cestě?

Není tajemstvím, že jsou Leo Brichta a David Kozma fanoušky české jedničky v bizarních zápasech Clash of the Stars. Uvidíme je někdy v...