Co předvedl Vémola s Alsinou, by na Langera podle Novotného nestačilo

Nejdříve lidé říkali, že Vémola dostal na Štvanici lehkého soupeře, poté bučeli, protože Argentinec dokázal chvíli dominovat. Jak zápas vnímal Ondřej Novotný? A jak by podle něj Karlosova taktika na Alsinu obstála proti Langerovi?

Jako další Karlose čeká Palo Langer Foto: instagram/karlos_terminator_vemola

Obstála by Karlosova taktika na Alsinu i v boji s Langerem?

Sice vyhrál, žádných velkých ovací se ale nedočkal, naopak, z hlediště bylo slyšet bučení a Karlos Vémola prohlásil, že postoj fanoušků chápe, protože mohl udělat atraktivnější zápas.

Podcenili zlí jazykové Alsinu, nebo byl problém v Terminátorově formě? Ostatně i jeho nadcházející soupeř Attila Végh ho nazval bláznem, který se přepíná, a Karlos jednoduše možná jen nestihl pořádně po porážce s Kinclem nasbírat síly.

Podobně to zřejmě vidí i Ondřej Novotný. „Karlosovi zápas moc nevyšel, na můj vkus byl trochu bez síly,“ prohlásil v rozhovoru pro Kaocko.cz. Podle Novotného se mohl Karlos více držet boje v postoji, který by byl pro diváka podstatně atraktivnější. Na otázku, zda by tohle nasazení a tento způsob boje stačily případně na Langera, Novotný bez vytáček odpověděl, že určitě ne.

I Patrik Kincl se snažil celý zápas s Argentincem, který mohl sledovat z prvních řad, objektivně zhodnotit. „Karel tam není zvyklý zápasit, ale co mě překvapilo, tak to byly takový ty dětský rány, že mi přišlo, že mu došla hrozně šťáva. (...) Takže to mě zaskočilo, že neměl šťávu na to, aby tam rozjel nějaký tvrdší ground and pound i ze zad a pokusil se vstávat,“ prohlásil po zápase Kincl a dodal, že Karlos nasadil vražedné tempo, které ho očividně unavuje.

Když Oktagon zápas s Alsinou oznámil, strhla se na Vémolu i Oktagon vlna kritiky, že jde pro Terminátora o příliš jednoduchého soupeře. „Původní sen byl uzavřít Štvanici duelem, který by nás všechny vystřelil z cviček (...) a to duelem Vémola versus Materla. (...) Problémem bylo, že nakonec se přišlo na to, že fantastický polský legendární bojovník Materla je zraněn víc, než je u něj obvyklé, protože to je blázen, který chodí i přes zranění,“ řekl k tomu své Novotný.

Vémola však pojal přípravu na Alsinu jako součást přípravy právě na Langera, s nímž ho čeká zápas začátkem října v Bratislavě. Poté, co byl slovenský obr dlouho podceňovaný, ho favorizuje čím dál větší počet lidí. Není překvapením, že mezi takové patří právě i Patrik Kincl.

Čtěte také: „Mám v týmu dva kluky, co ho porazili,“ prozradil Vémola k přípravě na Langera

„Škoda, že jsem nestihl kurz 2,94. I za své peníze to pošlu na Pavola Langera. Pokud totiž Karel nastoupí v takové formě jako v posledním zápasem, tak na pět kol mu s Langerem moc šancí nedávám,“ zhodnotil Kincl v MMA letem světem. „Já jsem se s Langerem potkal v OFA gymu, když jsem byl v přípravě na původní prosincový zápas a musím říct, že to není nic příjemného,“ popsal setkání s Langerem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola se chystá na Langera

„Mám v týmu dva kluky, co ho porazili,“ prozradil Vémola k přípravě na Langera

Karlose Vémolu po nelehkém zápase čeká titulový souboj s Pavolem Langerem. Terminátor se prý na Langera připravuje mimo i jiné i s jeho...

Karlos Vémola to tentokrát neměl tak lehké

Poslední Štvanice plná překvapení: Zraněný Keita, Vémola na lopatkách a rychlý Škvor

Úplně poslední Štvanice nabídla spoustu očekávaného vzrušení, ale také nečekané zvraty. Co překvapivého nejkrásnější turnaj roku přinesl?💥💥

Karlos Vémola si naplánoval odměnu po Štvanici

Odměna za polapení Kobry? Nový přírůstek do vozového parku, plánuje Vémola

Karlos Terminátor Vémola už netrpělivě vyhlíží svůj zápas na sobotním turnaji Oktagon 45. Při té příležitosti si jasně nalajnoval, co si za...