„Conor už maká, jeho návrat ale očekávám až příští rok,“ řekl bez okolků Dana White

Fanoušci netrpělivě vyhlíží návrat Conora McGregora. Denně se mluví o tom, kdy k tomu dojde, a každý, kdo k tomu má co říct, tvrdí něco jiného. Dana White se ale vyjádřil jasně: Letos už to nebude.

Conor McGregor a Dana White Foto: Profimedia

Conor už trénuje, do klece ale půjde až příští rok

Irský zápasník už stihl skrze sociální sítě vyzvat kdekoho, ale návrat se zatím nekoná. Stále se totiž nepřihlásil k antidopingovému testování agentury USADA, při tom by měl být správně testovaný půl roku před soubojem.

McGregor zřejmě spoléhal na to, že mu Dana White udělí výjimku. V jednom z příspěvků, kterým popichoval Alexandera Volkanovskiho dokonce neskromně naznačil, že on je tady šéf a pokud si s ním bude chtít střihnout zápas během jubilejního, třístého turnaje, tak to tak prostě bude. (Více čtěte zde: McGregor se opřel do dalšího šampiona UFC. Koho si chce podat tentokrát?) Jenže jubilejní turnaj se nezadržitelně blíží a testování stále nikde.

Conor měl ambici vrátit se do klece ještě letos a dlouho se mluvilo o tom, že by se účastnil posledního turnaje v roce, Dana White ale uvedl věci na pravou míru a připravil tak McGregrovy fanoušky o poslední zbytky naděje. „Conor už je znovu v posilovně a maká. Očekávám, že se vrátí v příštím roce,“ prozradil Dana White v rozhovoru s Piersem Morganem.

Peníze změní všechno

White také okomentoval, proč McGregor navzdory tomu, co prohlašuje veřejně, na návrat zase tolik nespěchá „Peníze všechno změní. A Conor McGregor vydělal přesně takové peníze. (...) Musíš mít v sobě určitý zápal, abys takovéhle peníze vydělal. (...) Když už se ti to podaří, jsi úplně jiný člověk,“ nabídl White svůj názor, proč už v McGregorovi není takový oheň jako dřív.

„McGregor dosáhl všeho, o čem snil. Všechno, po čem v životě toužil, teď má. A je těžké se po létě stráveném na luxusní jachtě vrátit zpátky do gymu. Prostě to tak chodí a obzvlášť pak v tomhle byznysu,“ uzavřel téma White.

McGregor rozhodně nezahálí a dává o sobě vědět

To, že je Conor McGregor zpátky v gymu, víme i z jeho sociálních sítí. Nedávno tam například sdílel sparring se svým irským mladým kolegou Ianem Garrym, který je McGregorovým celoživotním obdivovatelem a rozhodl se jít v jeho šlépějích. Garry zatím (nejen v UFC) nezaznamenal jedinou porážku.

S kým se nakonec McGregor v příštím roce utká, se zatím neví, ale Conor má představu jasnou. „V prosinci přijde na řadu Chandler a pak Gaethje (Justin), BMF a pak se pustíme do trilogie s Natem (Diazem),“ prohlásil během rozhovoru pro TalkSport.

Sem tam se ale McGregor rozhodne poškorpit i s někým mimo tento trojlístek. Nedávno se například opřel do Alexandera Volkanovskiho„Ta malá klobása, Volkanovski, není žádným králem P4P žebříčku. To je fakt směšný. Já bych s ním byl rychle hotový,“ prohlásil na adresu šampiona pérové váhy.

Volkanovski si z toho ale nic nedělal a rovnou navrhl termín – třístý turnaj UFC. Jestli dá ale White tomuhle duelu zelenou, je zatím ve hvězdách, stejně tak jako to, kdy přesně McGregora uvidíme znovu v akci. Jisté je jediné: Tento rok se Conora nedočkáme.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor už má celou řadu potenciálních soupeřů

McGregor se opřel do dalšího šampiona UFC. Koho si chce podat tentokrát?

Návrat Conora McGregora je zatím nejistý, přesto svéhlavý Ir vyzývá stále další a další bojovníky.👊 Do koho se opřel tentokrát?💥

Lucie Pudilová se chystá znovu do akce

Zpět do akce. Lucie Pudilová zná soupeřku i termín pro další UFC bitvu

Elitní česká UFC bojovnice Lucie Pudilová půjde do boje ještě v letošním roce. Tentokrát její formu prověří "argentinská princezna Fiona"....

Jiří Procházka, Martin Karaivanov

S McGregorem na jedné kartě? Může to přinést jen výhody, připustil Procházkův trenér

Spekuluje se, kdy se Jirka Procházka konečně dočká zápasu. Ve hře je i varianta, že se ocitne na jedné kartě s McGergorem. Co by to pro...