Datel propálil Kotlárovo temné tajemství! Jarda rozčíleně uprchl ze scény

Jarda Kotlár toho během tradičního B4THECLASH tentokrát moc neřekl. Datel ho rozčílil natolik, že z vysílání utekl a Valášek zůstal bez „sparing partnera“. Marek si však vystačil sám. Prozradil například, že ho čeká trénink s hvězdou Oktagonu.

Marek Valášek vs. Jarda Kotlár Foto: Clash of the Stars

Jardův úprk ze scény

Že mají mezi sebou Jarda Kotlár a Marek Valášek nevyřízené účty, není žádné tajemství. U jednoho stolu v B4THECLASH se znovu rozhořela debata o tom, kdo co komu provedl a jak. Jardu však jeho nadcházející soupeř tentokrát natolik popudil, že raději utekl z vysílání. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Kromě klasického přetřásání kauzy s Datlovým kamarádem Vojtou Hlaváčkem, který měl Kotlára dle jeho slov okrást, Datel vyrukoval ještě s dalším trumfem – tím byla (teď už zřejmě bývalá) kamarádka Jardy, která neváhala zavolat do vysílání a prohlásit, že Jarda se před natáčením posílil návykovými látkami. „Byl nervózní před tiskovkou, tak si dal pár čar koksu,“ znělo svědectví neznámé ženy.

„Já to nevytahuju, protože bych chtěl někoho špinit, ale já to vytahuju, protože mě s**e, když někdo lže,“ vysvětlil Datel. „Když někdo řekne, že má k MMA respekt a pak dělá tohle. Já jsem jenom chtěl, aby tohle lidi věděli,“ dodal Valášek.

To Kotlára viditelně rozhodilo a dlouho už pak ve vysílání nepobyl. „Já na tohle s**u, na tady to ponižování. Uvidíme se na zápase a já tady tu tiskovku ukončuju, na**at!“ rozčílil se Jarda Kotlár a odešel ze scény.

Jarda se už nevrátil, dokonce po nějaké době ve studiu zaznělo, že skutečně odešel z budovy. V průběhu se fanouškům ve vysílání omluvil, avšak jen telefonicky. K jednomu stolu s Datlem se už odmítl posadit a nakonec se s ním nedokázal bavit ani na dálku. „Nebudu se s tebou bavit, ty jsi šašek, uvidíme se v kleci, nazdar!“ zahalekal Kotlár a zavěsil.

Datel si střihne zápas s hvězdou Oktagonu

Datel nenechá nikoho na pochybách a vytrvale opakuje, že trénink bere velmi vážně. Mnohokrát během vysílání zaznělo, jak moc a jak často se na zápas s Jardou připravuje. Kromě běžných tréninků se rozhodl podrobit i zkoušce v podobě jedné z hvězd Oktagonu.

Jak Valášek sám přiznal, chystá se potrénovat s nedávno zraněným Losenem Keitou, jenž byl donedávna držitelem dvou titulů organizace. „Trénujeme s Mariem, pomáhaj mi občas nějací kamarádi, známí a takhle, třeba Dominik Pánek se mnou trénuje hodně postoj a různý taktiky,“ prozradil Datel.

➤ Čtěte také: Malej Zmijozel se nezdá! Udělá několik dřepů i s Brichtou na zádech

„Zejtra máme natáčení s Clashem a já mám hrozně rád hrozně Keitu z Oktagonu, my si píšem, takže jsme se domluvili, že zejtra mi přijede pomoct i on, takže to si myslím, že bude taky super, že mě toho může hodně naučit,“ prozradil Valášek.

Brichta a Benda ve vysílání

První, kdo do vysílání zavolal, nebyl nikdo jiný než profi zápasník bojující za polskou KSW Leo Brichta. Ten se netají tím, že má pro organizaci Clash of the Stars slabost, pro Datla už však zas tolik ne, spíš naopak. Jak zaznělo i během vysílání, Brichta dává své nesympatie vůči Valáškovi najevo celkem často. Datel ale přiznal, že i tak Brichtovi jako MMA zápasníkovi fandí.

„Ahoj Datle, tady Leo, všechno už bylo řečeno, já nemám co dodat, každopádně já doufám, že v tomhle zápase vyhraje ten lepší a, Datle a Jardo, chci vidět od vás hezký sportovní výkon, pánové, a chci, abyste vy dva válčili do smrti,“ prohlásil Brichta.

Poté zavolal i Karlos Benda, který se ale chystal potrápit právě Jardu Kotlára. Ten však stihl uniknout dávno předtím, než měl Kotlárobijec šanci s ním cokoli probrat.

Na celý B4THECLASH se podívejte níže:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

B4THECLASH

B4THECLASH aneb breptající Žralok, Vémolův Rendys a hašteřivá Zajícová s Miss Problem

Čtveřice bojovníků Clash of the Stars se tradičně sešla jednoho stolu. Dohadování bylo tak nekonečné, že se jednalo o nejdelší B4THECLASH...

Veronika Zajícová se představí v Clashi

Clash of the Stars tasí eso z rukávu! Dojde na pikantní ženský duel, kde je to hodně osobní

Řady organizace Clash of the Stars se rozšiřují o dobře známé jméno. Michaela "Miss problém" Dostálová má novou soupeřku, se kterou má...

Tomáš Linh Le Sy

Tomáš Le Sy vysvětlil, jak to bylo s uniklými smlouvami. Připustil spojitost se zátahem

Clash of the Stars nabírá čím dál více na popularitě.💪 Sem tam se ale nad organizací přece jen stáhnou mračna. Jak to bylo s uniklými...