David Kozma predikuje finále Gamechangeru a vysvětluje, proč odmítl účast v druhém ročníku

David Kozma se na vrchol pyramidy Tipsport Gamechanger sice nedostal, její finále si ale nenechá ujít. Prozradil, kterému z finalistů fandí a na koho z duelu Veličkovič vs. Michailidis by si vsadil.

David Kozma Foto: OKTAGON MMA

Kdo si odnese vítězství?

David Kozma si v současné době užívá pauzu, mírnější tréninkový režim a rodinný život, závěr pyramidy Tipsport Gamechanger si ale ujít nenechá. Růžový panter v podcastu Uppercut prozradil, že jednomu z finálové dvojice fandí, větší šance na vítězství ale dává druhému bojovníkovi. Jak to někdejší šampion vidí?

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Já bych to moc přál Bojanovi, protože je to velký sympaťák, a navíc kdyby vyhrál, trochu by to snížilo tu moji prohru s ním,“ vysvětlil David. „Ale myslím si, že to vyhraje Michailidis,“ dodal.

„Vidím to tak sedmdesát na třicet pro Michailidise. Je dobrej, velkej a má přesně ten styl, který Bojanovi nebude sedět. Bojan bude takovej moc technickej, moc měkkej, Michailidis mi přijde takovej mohutnej, tvrdej, je prostě přesně ten typ, kterej Bojan nemá rád,“ nabídl svůj názor David Kozma.

Hathaway mi dělal vrásky, do 70 už mě nikdo nedostane

Projekt Tipsport Gamechanger ukázal sílu velterové divize OKTAGONu. Milionové pyramidy se účastnila řada velmi silných bojovníků a konkurence byla obrovská. David Kozma teď z odstupem připustil, že jeden z ohlášených zápasníků projektu mu dělal obzvlášť vrásky.

„Původně tam byl Hathaway. Všichni ho vyzdvihávali, kdysi to byla světová šestnáctka. Karlos říkal, že byl v gymu non-stop, i on sám ho favorizoval, ale pak ho porazil Siwiec, se kterým jsem měl vyrovnanej zápas a porazil ho, takže mi to udělalo radost, protože to zase zvýšilo kredit toho mého vítězství,“ přiznal Kozma.

➤ Čtěte také: Kincl nastínil plány na rok 2024. Který bojovník OKTAGONu pro něj představuje motivaci?

David Kozma prozradil, že mu byla nabídnuta účast i v nadcházejícím Tipsport Gamechanger, který se bude protentokrát týkat lehké váhy, ve které byl David zvyklý zápasit ještě před OKTAGONem. Kozma ale tuhle variantu zamítl.

„Když jsem byl v sedmdesátce, ten měsíc, co jsem byl v dietě, jsem byl malátnej, byl jsem slabej v těch tréninzích a při sparingách, absolutně se mi nechtělo trénovat, takže já sedmdesátku nechci ani vidět. Vím, že v tomhle případě by mi to spíš uškodilo, než že by mi to něco dalo,“ objasnil Kozma své rozhodnutí.

Místo toho si David v roce 2024 plánuje vyšlapat znovu cestičku k titulovému souboji. V tuto chvíli si Růžový panter užívá volnějšího režimu, s počátkem nového roku se ale chystá znovu skočit do plné přípravy. Už brzy bychom ho tedy mohli znovu vidět v kleci.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vlasto Čepo

Čepo nabízí názor na zápas Piráta s Vémolou. El Chapo má jasno, fanoušci zažijí překvapení

Vlasto Čepo zabojuje v O2 areně o prozatímní titul šampiona, ještě předtím budeme svědky duelu Vémola vs. Pirát.☠️ Jak tenhle souboj vidí...

Karlos Vémola má pro zápas s Pirátem jasný plán

Karlos Vémola: Já budu první, kdo ukončí Piráta na submisi, pamatujte na moje slova

Příprava na O2 arénu vrcholí. Ladí se poslední detaily. Brousí se forma. 💎 Karlos Vémola si pro zápas s Pirátem vytyčil jasný plán. Více v...

Karlos Vémola se utká se Samuelem Krištofičem

Oktagon 51: Karlos Vémola vs. Samuel Krištofič kurzy, analýza, live stream a sázkový tip

Karlos Terminátor Vémola se zřejmě naposledy ve své MMA kariéře představí v O2 areně. Pětiletá rivalita ⚡ s Pirátem Krištofičem vyvrcholí...