Felipe ho rozdrtí! míní Khamzat Chimaev a vysvětluje, proč skončí Mågård na lopatkách

Titulovým zápasem páteční Štvanice je vyhrocený duel Mågård vs. Lima. Žralok je tvrdý, Brazilec má ale také své trumfy. Trénuje ho Khamzat Chimaev. Co si o svém svěřenci zatím neporažený UFC zápasník myslí?

Felipe Lima Foto: instagram/felipelimamma

Proč věří Chimaev v Brazilcovu výhru?

Vztahy mezi soupeři titulového zápasu páteční Štvanice jsou vyhrocené už od první chvíle, kdy se potkali. Oba jsou mladí, výbušní a hodně sebevědomí, a tak spolu nejednají zrovna v rukavičkách. Oba hodlají vyhrát. Jonas Mågård v kleci Oktagonu prokázal své schopnosti už mnohokrát a je nejdéle vládnoucím šampionem organizace. Lima má ale hodně co získat.

„Plán v Oktagonu je samozřejmě stát se šampionem. A pak chci svůj pás několikrát obhájit. (...) Prostě tam půjdu, získám pás, párkrát ho obhájím a uvidím, jaký má Bůh plán,“ prozradil svou vizi sebejistý Brazilec v pořadu Na dohled.

Stejně jako dánský Žralok, i Felipe Lima dává do své přípravy maximum a také netrénuje jen tak s někým. Na souboj ho připravuje kromě jiných i jedna z nejvýraznějších osobností současné MMA scény a zatím zcela neporažený zápasník UFC Khamzat Chimaev.

„Na Felipem je dobré, že maká pořád. A když makáš pořád, budeš nejlepší,“ zhodnotil Limovo nasazení Chimaev. „Myslím, že toho chlápka ukončí. Nevidím v tuhle chvíli v Oktagonu nikoho jiného ve stejné váhové kategorii na stejné úrovni,“ míní čečenský vlk.

„Občas se na zápasy Oktagonu také dívám. Felipe ho rozdrtí. Bez problémů,“ prohlásil Chimaev přesvědčeně. „Maká vážně tvrdě. Je vlastně jako já. Přijde lačný a ví, co chce,“ dodal.

Ani dánský Žralok však nezaostává, pokud jde o velmi schopné sparringpartnery. Trénuje například s dvojitým šampionem Oktagonu a aktérem titulového zápasu sobotní Štvanice Losenem Keitou.

Mågård je očividně více než rád na vrcholu žebříčku Oktagonu, a kromě velké motivace obhájit pás také disponuje bezkonkurenční dravostí. Ostatně on sám nedávno prohlásil, že nebude mít ani tak radost z pásu či peněz jako z toho, že soupeři ublíží. „Nevím, jestli jde o nějaký konflikt. Mně se ten chlápek prostě nelíbí,“ pronesl Jonas Mågård v Na dohled. „Snaží se udělat si na mně jméno,“ dodal sebevědomě.

„Myslím, že přijde a pokusí se mě brzo ukončit. (...) Já ho pořádně zbiju. Dostane jako nikdy předtím,“ prohlásil s jistotou dánský bojovník. „Já totiž přicházím s jiným druhem síly. (...) Slibuju, že do toho vlítnu a bude to síla,“ láká na svůj zápas.

Jonas Mågård si je sebou jistý jako vždycky, a jak víme, správně nastavená hlava dělá v kleci divy. Zdá se však, že Brazilec mu, alespoň pokud jde o sebevědomé vystupování, šlape na paty, a jak už jsme v tomto sportu zažili mnohokrát, mohl by coby outsider překvapit.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Zbyněk Vlček je mimo hru

Očekávaná premiéra se odkládá. Talentovaný zápasník se na Štvanici nepředstaví

Vše směřoval k jedinému cíli. Mladá krev organizace Oktagon ale bohužel nemůže nastoupit ke své očekávané premiéře v profesionálním MMA. Co...

Viktora Peštu čeká první zápas v KSW

Viktor Pešta už ví, proti komu svede svůj první souboj v KSW

Viktor Pešta dlouho čekal na svou premiéru v polské KSW. Teď se on i fanoušci konečně dočkají.💥 Proti komu prvně stane v kleci polské...

Karlos Vémola je pod velkým tlakem

Je to obrovský tlak! přiznává Vémola. Argentince prý rozhodně nepodceňuje

Do sobotní Štvanice už zbývá jen pár dnů a někteří zápasníci prožívají krušné shazování a velký tlak. Mezi ně už tradičně patří i Karlos...