Fighter’s Zone představí svůj první galavečer. Nabitá karta nabídne zápasy v K-1 i boxu

Už tuto sobotu se poprvé uskuteční event Gala Fighter’s Zone. K vidění budou zápasy v K-1 i boxu. Přečtěte si, kam a v kolik dorazit, a podívejte se na kompletní kartu turnaje.

Gala Fighters Zone Foto: Gala Fighter’s Zone

První Gala Fighter’s Zone je tady!

Fighter’s Zone přivítá každého, kdo si chce jen tak zabouchat do pytle, ale vedle toho vychovává skutečné bojovníky. Právě ti se představí na galavečeru, který se uskuteční v sobotu 24. února od 18:00 ve sportovní hale TJ Spoje Praha.

Nový galavečer má za cíl podpořit postojové disciplíny, jako je K1, thai box, klasický box a zároveň představit zážitek i z MMA, říkají o svém projektu organizátoři. Tato úžasná událost přinese nejen profesionální zápasy, ale také další příležitosti pro nadějné amatéry.

Chceme, aby Gala Fighter’s Zone byla platformou, na které talentovaní bojovníci mohou ukázat své schopnosti a posunout se na vyšší úroveň. Pro fanoušky to bude nezapomenutelný zážitek plný vášně a dramatických momentů, slibuje oficiální popis eventu.

Turnaj nabídne celkem jedenáct zápasů – dva předzápasy a devět duelů na hlavní kartě. Diváci se mohou těšit na velmi rozmanitý program, jelikož bojovníci budou zápasit pod pravidly K-1 a boxu. To vše doplní dance show, která vypukne zhruba v půlce hlavní karty.

Galavečer je pomyslnou třešinkou na dortu, zápasit se ale bude už v sobotu dopoledne. Pro ty bojovníky, kteří se ještě necítí na zápas během oficiálního gala, bude v den události mezi devátou a čtrnáctou hodinou probíhat liga K-1, kde je v tuto chvíli registrováno kolem osmdesáti zápasníků.

Podívejte se na kompletní kartu galavečera:

Gala Fighter’s Zone – Fight Card
PŘEDZÁPASY
Box 48 Kg (3 x 1,5) Bohdan Priadka vs. Illia Maior
Box 57 Kg (3 x 2) Kirill Rodin vs. Serafim Maior
HLAVNÍ KARTA
K-1 63,5 (3 x 2) Benjamin Büchler vs. Jonáš Bradík
Box 57 Kg (3 x 3) Jana Janissová vs. Klára Maria Čáchová
K-1 67 Kg (3 x 2) Raul „HERMANO“ Gil vs. Jiří Kalina
K-1 81 Kg (3 x 2) Martin „HEEL“ Lubojacký vs. Tomáš Pléva
PAUZA 15 MIN – DANCE SHOW
K-1 58 Kg (3 x 3) Alessandra „Sani“ Stamidu vs. Kamila Hudousková
K-1 70 Kg (3 x 3) Vojta Musil vs. Roman Schwarz
K-1 60 Kg (3 x 3) Slávek Kučera vs. Ondřej Vráblík
K-1 75 Kg (3 x 3) Robert „Nismo“ Barák vs. Filip Mol

Superfight K-1 77 Kg

(3 x 3)

Jan Blažek vs. Petr Novotný

Kde koupit vstupenky na Gala Fighter’s Zone?

Vstupenky na akci můžete pořídit na oficiálních stránkách události galafz.cz, kde je zakoupíte prostřednictvím QR kódu, nebo ve sportovním centru Fighter’s Zone na adrese Soukenická 7, Praha 1 – Nové Město (kousek od OC Palladium). Lístky seženete také přes portál Ticketstream.cz.

sipka Čtěte také: KSW Epic: Michal Królik vs. Václav Sivák – kurzy, analýza, tip a online live stream

Vstupenku pořídíte buď v ceně 290 Kč (tribuna), nebo 490 Kč (plocha). Galavečer nabízí také VIP variantu za 6 000 Kč, která zahrnuje vstup až pro pět osob a pohoštění přímo na stůl v podobě chlebíčků, sýrových a salámových mís a alkoholických i nealkoholických nápojů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Shazování váhy je velmi náročný proces

Jak dělají váhu MMA bojovníci? Hubnutí na hranici sebeobětování

Shazování váhy před zápasem je důležitá součást MMA.☝ Kromě toho jde ale o velmi diskutované téma. Vše o tom, jak jednotliví bojovníci...

Ilia Topuria a Alexander Volkanovski

Nový šampion Topuria posílá fanouškům motivující vzkaz a odkrývá své plány do budoucna

Novopečený šampion Ilia Topuria je stále plný dojmů ze svého triumfu. Fanouškům poslal povzbuzující vzkaz a odkryl své plány.😎 Dopřeje...

Michael Chandler

VIDEO: McGregore, vrať ten svůj cukrkandlový zadek do oktagonu! hlásal Chandler v hale plné diváků

Michael Chandler trpělivě čeká na svého soka, když má ale příležitost McGregora popíchnout, neváhá. Téhle šance využil i v plné hale v...