VIDEO: McGregore, vrať ten svůj cukrkandlový zadek do oktagonu! hlásal Chandler v hale plné diváků

Michael Chandler trpělivě čeká na svého soka, když má ale příležitost McGregora popíchnout, neváhá. Téhle šance využil i v plné hale v Anaheimu, kde se dostal k mikrofonu a před všemi přítomnými vyzval McGregora k návratu.

Michael Chandler Foto: Profimedia

Conorův cukrkandlový zadek

Michael Chandler se v pondělí večer objevil na akci WWE Night RAW v Anaheimu. K elitnímu bojovníkovi se v průběhu akce dostal mikrofon a on toho neváhal využít. Pustil se do Conora McGregora, na jehož návrat čeká stejně netrpělivě jako fanoušci.

„Ahoj, jak je v Anaheimu? Právě se nacházíte v přítomnosti nejzábavnějšího bojovníka UFC na planetě,“ začal Michael Chandler skromně. „Hej, je tu jeden člověk z Irska, který mě nechává čekat už příliš dlouho, a já mám pořád v hlavě jen tohohle jednoho frajera!

Conore McGregore, vrať ten svůj cukrkandlový zadek do oktagonu! Máme tu spolu nějaké nevyřízené účty, hochu! Dej Bůh. Uvidíme se na vrcholu!“ dodal Chandler v hale plné diváků.

McGregor v nedohlednu

Michael Chandler by se dal rozhodně označit za nejtrpělivějšího bojovníka UFC. Byť už si mnohokrát postěžoval, že ho čekání frustruje, očividně to stále ještě nevzdal. Nucenou pauzu už si Chandler „užívá“ od listopadu 2022 (když pomineme reality show Ultimate Fighter 31), kdy ho porazil Dustin Poirier, který odstavil i irského bouřliváka.

Zdá se, jako by McGregor svůj návrat sliboval už celé věky a teď mu do toho ještě vstoupí premiéra hollywoodského remaku Road House, takže Notorious bude mít nejspíš o zábavu postaráno.

Zatímco Chandler se zřejmě upínal na možnost, že budou s McGregorem třešinkou na dortu jubilejního turnaje, Dana White oznámil, že konkrétní termín tohoto zápasu zatím neexistuje a že to nebude dřív než na podzim.

Ředitel UFC také prozradil, proč vyjednávání zápasu s McGregorem tolik trvá a naznačil, že irský bojovník zkrátka nemá k návratu do klece tu správnou motivaci. Více čtěte zde: Za vším hledej peníze. Dana White prozradil, v čem vázne vyjednávání s McGregorem

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alex Pereira a Jiří Procházka

Konečně! Známe hlavní zápas jubilejního turnaje UFC 300. Bude ve znamení obhajoby a velkého návratu

Po sobotním turnaji Dana White konečně oznámil zprávu, na kterou netrpělivě čekáme už pár týdnů.👀 Kdo stane v čele karty jubilejního...

Alexander Volkanovski

VIDEO: Stařík Volk přivedl Topuriu málem k šílenství. Provokace à la McGregor byla jak přes kopírák

Alex Volkanovski a Ilia Topuria si to rozdají už tuto sobotu o pás pérové váhy.👑 Topuria si potrpí na trash talk, Volk k věci přistupuje s...

Alexander Volkanovski

Tohle vás zaručeně pobaví! Do Volkanovského si bezelstně rýpla jeho dcera. Řeč byla o Makhachevovi

Už je tomu několik měsíců, co Islam Makhachev podruhé porazil Alexandra Volkanovského.👊 Šampion pérové váhy to ale očividně bere s...