Nový šampion Topuria posílá fanouškům motivující vzkaz a odkrývá své plány do budoucna

Novopečený šampion Ilia Topuria je stále plný dojmů ze svého triumfu. Fanouškům poslal povzbuzující vzkaz a odkryl své plány. Dopřeje Volkovi odvetu, nebo si počká na nové vyzyvatele?

Ilia Topuria a Alexander Volkanovski Foto: Profimedia

Topuria: Důvěřujte si a nikdy se nevzdávejte!

Jak velkému Alexanderu Volkanovskému hrozil, tak také udělal. Ilia Topuria dokonce během předturnajové tiskové konference neváhal ukrást Volkovi podle vzoru McGregora pás a stejně jako v Conorově případě, si ho nakonec skutečně odnesl coby nový šampion pérové váhy domů.

sipka Připomeňte si zde: VIDEO: Stařík Volk přivedl Topuriu málem k šílenství. Provokace à la McGregor byla jak přes kopírák

Byť se zdálo, že Volk přistupuje k celému duelu s Topuriou s velkým nadhledem a humorem, hladový „El Matador“ se Volkovi možná přece jen dostal do hlavy. Souboj se dočkal jen druhého kola, kde Topuria Volka nemilosrdně knockoutoval. Mladý Španěl si na vítězství věřil od samého počátku, a jak napsal na sociálních sítích, důležité je vytrvat.

„Mnozí řeknou, že to nejde. Srazí vás na kolena a budou o vás pochybovat. Ale pamatujte si, že jediný, koho potřebujete, abyste něčeho dosáhli, jste vy sami. Důvěřujte si, věřte a neúnavně pracujte, protože všechno přijde samo,“ napsal ještě stále dojatý Topuria na sociální síti X.

„Nezáleží na tom, odkud pocházíte, pokud víte, kam jdete, a to, co je před vámi, je mnohem důležitější než to, co je za vámi! Nikdy se nevzdávejte. Prostě se postavte a bojujte! Děkuji ti, Volku, byl jsi tvrdý soupeř, který mě udělal ještě lepším. Bylo mi ctí sdílet s tebou oktagon,“ projevil na závěr respekt svému soupeři.

Odveta s Volkem, nebo nová krev?

Alexander Volkanovski si v podstatě okamžitě řekl o odvetu. Topuria má sice za to, že je třeba trochu zamíchat kartami a rád by bojoval s nějakou novou krví, odvetu s Volkem ale nevylučuje.

„Abych byl upřímný, v tuhle chvíli si říkám: Dobře, dám mu odvetu, protože je to dobrý člověk. Ale zároveň je čas jít dál. Je čas trochu vyčistit divizi. (...) Je čas, aby nová generace měla nové vyzyvatele, nové tváře, a myslím, že se o to budu snažit,“ prozradil Topuria po zápase.

sipka Čtěte také: Konečně! Známe hlavní zápas jubilejního turnaje UFC 300. Bude ve znamení obhajoby a velkého návratu

Pokud jde o nadcházející soupeře, Topuria si je vědom toho, že poslední slovo v matchmakingu má stále organizace, a tak je mu jasné, že ne vždy to bude podle jeho představ. „Upřímně řečeno mým úkolem je bojovat. Ať už mi řeknou, že se budu muset příště utkat a bojovat s kýmkoli, půjdu do toho. Tak to je,“ připustil nový šampion pérové váhy UFC.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Michael Chandler

VIDEO: McGregore, vrať ten svůj cukrkandlový zadek do oktagonu! hlásal Chandler v hale plné diváků

Michael Chandler trpělivě čeká na svého soka, když má ale příležitost McGregora popíchnout, neváhá. Téhle šance využil i v plné hale v...

Conor McGregor a Dana White

Za vším hledej peníze. Dana White prozradil, v čem vázne vyjednávání s McGregorem

Fanoušci netrpělivě očekávají McGregorův návrat a spekulují, co mu brání.⚔ Dana White teď přiznal, že vyjednávání vázne z velmi prozaických...

Alexander Volkanovski

Tohle vás zaručeně pobaví! Do Volkanovského si bezelstně rýpla jeho dcera. Řeč byla o Makhachevovi

Už je tomu několik měsíců, co Islam Makhachev podruhé porazil Alexandra Volkanovského.👊 Šampion pérové váhy to ale očividně bere s...