Gábor Boráros mění organizaci i obor? V jaké roli ho uvidíme v RFA, vás možná překvapí!

Gábora Borárose už zřejmě ze stopky v OKTAGONu chytají roupy, a tak se neváhá chopit zajímavých výzev. Jednu takovou mu nabídla tuzemská organizace RFA. Přečtěte si, v jaké roli ho představí na svém turnaji v Maďarsku.

Gábor Boráros mění obor Foto: OKTAGON MMA

Od zápasení k mikrofonu

V únoru jsme byli svědky jeho posledního souboje s Kirillem Medvedovskym, který se však dočkal velmi kontroverzního konce. Boráros sice vyhrál, jenže si na něj a na způsob, jakým soupeře porazil, vsadil podezřele vysoký počet lidí, a tak se okamžitě začalo spekulovat o tom, zda nedošlo k sázkařskému podvodu. Vsaďte si na bojové sporty ZDE.

MMA - aktuální kurzy zde

Kde je pravda, je ještě stále ve hvězdách, OKTAGON se ale rozhodl po dobu vyšetřování nechat Borárose stranou – aféra se ale řeší už dlouhé měsíce a původem maďarskému bojovníkovi zřejmě došla trpělivost.

Nejdříve se mluvilo o jeho zápase v maďarské Combat X, poté dokonce o souboji v Red Face. Právě v první zmiňované organizaci, kterou Boráros spoluvybudoval, vzal coby promotér do ruky mikrofon a přesně na to si ho najala i tuzemská organizace RFA.

Ta se chystá koncem listopadu své zápasníky vyvézt do Budapešti, a tak se tohle spojení trochu nabízí. Gábora tedy sice uvidíme na RFA 13 v kleci, ale v trochu odlišné roli, než jsme byli zvyklí – malé rukavice vymění za nažehlený oblek a moderátorský mikrofon.

Gábor Boráros Foto: Facebook/RFA

„@rfa.magyarorszag představuje novou tvář! Ale už ho asi znáte. Skvělý showman si přichází splnit sen a stát se novou tváří na maďarské scéně! Již příští sobotu 25. 11. budete moci sledovat Gáborův boj s novou výzvou – moderováním galavečera RFA 13 v Budapešti Bok Arena! Gábore, vítej v týmu, více informací již brzy,“ informovala organizace na sociálních sítích.

Zdá se, že Gáborovi se zatím snaha postavit se na vlastní nohy a nesázet vše na jednu kartu vyplácí. Jak se však nedávno sám vyjádřil, se zápasením v OKTAGONu stále počítá.

Do té doby si zřejmě sem tam odskočí do jiné organizace, aby využil nových příležitostí. Jak se chopí moderování třináctého turnaje Real Fight Areny, budeme moci sledovat už v sobotu 25. listopadu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Radek Roušal a Vlado Lengál

Lengál s Roušalem predikují duely Kincl vs. Čepo a Vémola vs. Pirát

Pražská O2 arena bude hostit turnaj s pořádně nabitou kartou.💪 Jak odhadují průběh hlavních zápasů bojovníci OKTAGONu Vlado Lengál a Radek...

Shem Rock

Shem Rock bude platit jako mourovatý. Čeká ho prý pokuta a nejspíš i soud

Shem Rock se extrémním chováním během vážení připravil o zápas.💥 To se však podepsalo i na jeho soupeři. Rocka teď čeká nepříjemný trest❗

Vémola vs. Pirát

Krištofič: Je to životní zápas! V čem vidí Pirát svou výhodu oproti Langerovi?

Karlos Vémola a Samuel Krištofič si to měli rozdat už před dvěma lety. Na souboj ale dojde letos. Jak se Pirát do zápasu s obávaným...