Hrozí Procházkův posun do těžké váhy? Blíž je cesta opačným směrem, překvapil Karaivanov

Martin Karaivanov mluvil nejen o termínu dalšího Procházkova zápasu, ale také o hypotetickém přestupu do jiné váhové kategorie. Na jakou divizi by si Jirka možná troufnul a jaká váha nepřipadá v úvahu?

Jiří Procházka Foto: Jiří Procházka

Procházka v těžké váze? Jedna z možností, nebo to nehrozí?

Pokud jde o Jirku Procházku, nejpalčivějším tématem pro něho, jeho tým i fanoušky je termín jeho nadcházejícího zápasu. Ve hře bylo více možností, ale pokud vše dobře dopadne, mohli bychom Jirku v kleci vidět už v prosinci (ačkoli ještě pořád je prý ve hře i listopadový New York). Kromě data Jirkova zápasu, Ondřej Novotný s nadsázkou nadhodil, jestli si Jirka nebrousí zuby na Jona Jonese, resp. vítěze těžké váhy.

„Jura to moc nedělá, ale když by náhodou jste zápasili v New Yorku a Jura by vyhrál titul, nevyzval by náhodou vítěze těžký váhy rovnou?“ zeptal se s uličnickým úsměvem Novotný.

„U něj nikdy nevíš. On se rozhodne na místě,“ reagoval se smíchem Karaivanov. „Ta těžká váha asi zatím nepřipadá v úvahu, on je i na tu 93 relativně lehkej,“ odpověděl už na vážno. „Má stabilně nějakých 96, 97, 98 kilo a přes 100 kilo už nebyl hodně dlouho,“ vysvětlil důvody, proč přesun do těžké váhy v tuhle chvíli nehrozí.

„Spíš jsme se bavili o tom, že by šel třeba 84,“ připustil Karaivanov. „Ne, to je jen takovej joke," usmál se vzápětí. „Ale spíš by možná mohl mít blíž do 84 než do tý supertíhy,“ odhadoval. Ondřej Novotný přijal tuhle informaci s velkým údivem a zajímalo ho, jak by Procházka shazování deseti kil zvládnul.

Jirka se teď věnuje tvrdé přípravě:

„Když Pereira ze 102 kilo dává 84, nebo dával v šestatřiceti letech, nebo kolik mu je, tak proč ne? (...) Ta supertíha je zase někde jinde. To jsou silní, velký chlapi a kor ten Jones je fakt velkej silnej a navíc ještě rychlej,“ dodal Karaivanov.

➤ Čtěte také: Jiří Procházka prozrazuje, co všechno je nutné k vítězství. Důležitý je i účes

Výzva od Jirky směrem k Jonu Jonesovi tedy asi nehrozí, ale třeba nás časem Jirka překvapí zápasem ve střední váze. Teď se však soustředí na znovuzískání titulu ve své, polotěžké váhové kategorii. Kdy na kýžený první zápas po zotavování zraněného ramene dojde, se doufejme dozvíme v nejbližších dnech.

Ondřej Novotný a Martin Karaivanov toho probrali spoustu, poslechnout si víc můžete v následujícím videu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alex Pereira si na Jirku Procházku věří

Procházka? Snazší než Blachowicz, mne si ruce Pereira

Bitva Jirky Procházky s Alexem Pereirou je na spadnutí. Oba bojovníci už ladí formu na soupeře.💪🥊 Poatan prozradil, proč si na Procházku...

Jiří Procházka

USADA nikdy nespí! Jiří Procházka si může odškrtnout další kontrolu. Jak dopadla?

Bojovník Jiří Procházka spolu se svým týmem intenzivně řeší datum svého nadcházejícího zápasu. Kromě toho ale doma přivítal "staré známé"...

Jiří Procházka

Jiří Procházka prozrazuje, co všechno je nutné k vítězství. Důležitý je i účes

Jiřího Procházku čeká co nevidět návrat do klece. Český samuraj říká, že už dávno nenechává nic náhodě. Co mu pomáhá dosáhnout vítězství?...