Jamahal Hill se ostře pouští do Procházky. Čím ho Jiří rozčílil?

Jiří Procházka se původně měl utkat s Jamahalem Hillem, který si ale přetrhl achillovku. Český bojovník, jenž se donedávna sám léčil se zraněným ramenem, naznačil, že si Hill za svůj stav může tak trochu sám – a to se Američanovi nelíbí.

Jiří Procházka Foto: Facebook/Jiří Procházka

Hill se obul do Procházky. Co se mu nelíbilo?

Původně jsme měli Jirku Procházku vidět nastupovat proti Jamahalu Hillovi, který donedávna držel pás v polotěžké váze. Hill si údajně během basketbalu s kolegy z UFC utrhl achillovku, a to ho na nějakou dobu vyřadilo ze hry. Jamahal po vzoru Procházky uvolnil pás, a tak se o něj již do boje připravený Jiří utká s Alexem Pereirou.

Když se Procházka dozvěděl o Hillově odstoupení ze zápasu, prohlásil, že je mu to sice líto, ale že nastoupí o pás s kýmkoli. V rozhovoru s Arielem Helwanim se však Jirka rozpovídal o tom, co podle něj za Hillovým zraněním stojí a naznačil, že si za něj americký bojovník může sám.

„Každý viděl, že Jamahal šel v poslední době hodně nahoru s váhou. Nabral opravdu dost a to je pak pro části těla, jako jsou kolena a kotníky a pro celé tělo, velká zátěž. Když naberete tak moc nad svou obvyklou váhu, je to špatný na kolena a kotníky. To byla moje první logická úvaha, co se mohlo stát,“ prozradil Jiří Procházka svůj názor pro The MMA Hour.

Ve stejném rozhovoru také Procházka vyjádřil svůj nesouhlas s trash talkem („Každý si v téhle hře hraje na gangstera. Ale všechno je to o tom čelit pak někomu v kleci a udělat co nejlepší zápas. Na tom, co se předtím řekne, nezáleží.“), avšak svým názorem na Hillovo zranění jeden nechtěně rozpoutal. Jamahal totiž neváhal a okamžitě přispěchal s rozčilenou reakcí.

„Připadá mi vtipný, že o logice a o tom, jak tělo funguje, mluví člověk, který si na tréninku vyhodil rameno a pak si ho nechal na místě diletantsky vracet a tím si ho totálně doničil. (...) Jak je tohle logické nebo chytré, když toho tolik víš o těle a o tom, jak funguje?“ pustil se Hill do Procházky.

„Vždyť neví, kolik jsem vážil nebo na jakou váhu je moje tělo zvyklé. Nemá páru, a přesto neváhá to komentovat,“ podivoval se Hill.

„Najal jsem si v podstatě toho nejlepšího doktora na světě, který mi řekl, že jsem tomu nemohl nijak zabránit. Ta achillovka byla už natržená a bylo jen otázkou času, kdy se utrhne úplně. Nešlo tomu nijak zabránit. A jsem rád, že se to nestalo během zápasu, protože to by bylo mnohem horší,“ uvedl své zranění na pravou míru.

➤ Čtěte také: Procházka hodnotí Pereiru a srovnává ho s Hillem. Kdo je podle něj těžší soupeř?

Zdá se tedy, že navzdory Hillově zranění bychom se v budoucnu tohoto duelu mohli přece jenom dočkat, protože vztahy mezi bojovníky začínají být napjaté, a jak víme, ve světě MMA si lidé nesympatie a nenávist vyříkávají právě v kleci.

Na kompletní reakci Jamahala Hilla se můžete podívat v následujícím videu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Oktagon MMA slaví velký úspěch

Oktagon se oficiálně zařadil mezi světové špičky, svědčí o tom nominace v anketě

Organizace Oktagon MMA to teď má „černé na bílém“: Zařadila se mezi nejlepší z nejlepších.💎 Dočkala se nominací v prestižní anketě. 🏆

Patrik Kincl na turnaji na Štvanici

Kincl vyzdvihuje dva zápasníky Štvanice. Komu vyjádřil respekt a proč?

Patrik Kincl samozřejmě nemohl na double turnaji na Štvanici chybět a vyzdvihl dva momenty obou večerů, o něž se postarali aktéři hlavních...

Jiří Procházka

Procházka hodnotí Pereiru a srovnává ho s Hillem. Kdo je podle něj těžší soupeř?

Jiří Procházka už ví, s kým ho čeká příští zápas. Pereiru nazývá druhým Teixierou, akorát v postoji. Jak svého oponenta hodnotí a jak se...