Jedi z OKTAGONu nabízí velmi konkrétní predikci svého prvního zápasu v Tipsport Gamechanger

Vysmátý showman Akonne Wanliss v Ostravě spolu se svým soupeřem zahájí kartu milionové pyramidy. Jedi nabídl překvapivě konkrétní predikci svého zápasu. Prozradil dokonce, kdy přesně hodlá Švéda ukončit.

Akonne Wanliss Foto: OKTAGON MMA

Na vteřinu přesné ukončení

Věčně vysmátý showman a Jedi OKTAGONu Akonne Wanliss v sobotu večer otevře spolu se švédským bojovníkem Sahilem Sirajem kartu milionové pyramidy Tipsport Gamechanger.

Wanliss na sebe upozornil ikonickým nástupem na letním turnaji na Štvanici, kde vstupoval do klece coby Jedi. Úvodní okázalost navíc podtrhnul výhrou, když po dvou minutách prvního kola ukončil na TKO gruzínského borce Giorgiho Gogochuri. Teď má před sebou životní šanci. Vsaďte si na zápasy Tipsport Gamechangeru a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Každý účastník unikátního projektu touží vyhrát víc než kdy dřív, a tak je jasné, že neponechávají nic náhodě a do klece se chystají vstoupit s jasným plánem hry. Ani Wanliss není výjimka, ačkoli jeho predikce jsou konkrétnější, než je zvykem.

„Druhého března Siraje oddělám přesně po třech minutách a třiatřiceti vteřinách brutálním KO,“ uvedl velmi konkrétní údaj v pořadu Na dohled. „A získám bonusových pět tisíc euro,“ dodal Wanliss sebevědomě.

První překážkou na cestě na vrchol pyramidy bude Wanlissovi švédský bijec Sahil Siraj (9-2), který má za sebou zápasy v KSW, Brave CF nebo Cage Warriors. Sirajovou silnou stránkou je striking, čehož si je Wanliss dobře vědom.

„Má za sebou úspěšnou kariéru v kickboxu, má dost dobré skóre, ale jako zápasník MMA není dost všestranný. Na zemi má opravdu co dohánět,“ má v Sirajových schopnostech jasno.

sipka Čtěte také: Kinclovo štěstí v neštěstí: Očnice drží pohromadě a šampion ladí váhu. Přijde zadostiučinění?

„To samé platí v MMA postoji. Myslím, že nemá moc dobrou techniku, pokud jde o přední ruku. Používá sice levou ruku a kope levou nohou, ale bez toho neví, co dělat, když je pod tlakem. Má prostě pár nedostatků, které v zápase využiju a všem ukážu,“ řekl na závěr Jedi.

Navzdory údajným nedostatkům, na které Wanliss poukázal, sázkové kanceláře v tuto chvíli favorizují Švéda. Čí predikce se nakonec potvrdí, uvidíme už tuto sobotu v Ostravě, kde kromě titulové bitvy Kincl vs. Wawrzyniak uvidíme úvodní zápasy Tipsport Gamechanger 2.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Attila Korkmaz

Attila Korkmaz popisuje přípravu na neortodoxního Ronyho. Poučení hledá v zápasu s Buchingerem

Attila Korkmaz je jedním z vyvolených, kteří se stali součástí druhé série Tipsport Gamechanger.⚡Na úvod ho čeká těžký soupeř, kralující...

Vlado Lengál má před sebou zkoušku ohněm

Oktagon 54 Tipsport Gamechanger: Lengál vs. Torres – analýza, kurzy, tip a livestream

Osmifinále pyramidy Tipsport Gamechanger 🏆 svede proti sobě Vladimíra Lengála a Daniela Torrese. Bitvu elitních strikerů jsme rozebrali v...

Mochamed Machaev vs. Jaroslav Pokorný

„Bestie“ Machaev v minulosti sbíral i české skalpy. V těsné bitvě pořádně zatopil Vaškovi Sivákovi

Je jedním z méně známých účastníků nové série Tipsport Gamechanger.👊 Čeští fanoušci ho ale mohou znát z dob XFN, na kontě má i pár českých...