Jiří Procházka upřímně promluvil o vztazích, o přístupu k ženám i o tom, jak vnímá Pereiru

Jirku Procházku už v sobotu uvidíme bojovat o titul. Ještě předtím ale prozradil, jak vypadá jeho přístup ke vztahům, k ženám, i to, jak vnímá svého současného soupeře Alexe Pereiru.

Jiří BJP Procházka Foto: Jiří Procházka

Pereira mě posouvá kupředu

Tak jak je Jiří Procházka unikátní ve stylu boje, je jedinečný i ve vztahu ke svým soupeřům. Místo aby si s Pereirou vyměňoval trash talk, uznává, že Poatan je ten, kdo ho v současné době posouvá vpřed, a dokonce přiznal, že je rád, že je jeho protivníkem právě Alex. Klikněte zde a vsaďte si na svého favorita.

„Za posledních pár měsíců je to člověk, co mě posouvá, protože všechny tréninky se točí kolem jeho stylu a jeho načasování. Jeho cit pro techniku – ne všechnu techniku, ale pro určitou techniku – je opravdu velmi vytříbený,“ připustil Jirka Pereirovy kvality v Pre-Fight Interview s Ondřejem Němcem.

„Byť ne úplně ve všech aspektech. V nějakým rozhovoru jsem řekl, že si nemyslím, že je dobrej znalec bojových umění, ale myslel jsem to tak, že není až tak dobrej v některých ohledech, jako je wrestling, grappling, že ten postoj je něco, co mu jasně vyčnívá, že je v tom opravdu dobrej.“

Jirka Procházka a Fortuna

„Chtěl jsem říct spíš poklonu, ale vyznělo to tak, že Alex Pereira není dobrý v MMA. Ať si to lidi přeberou, jak chtěj, já to nikdy nemyslím nějak špatně. Já vždycky přemýšlím v plusech, v pozitivech, i vůči svým soupeřům. Díky němu rostu a jsem strašně rád, že zrovna Alex je teď mým soupeřem. Myslím si, že mě trošku podceňuje, ale to zjistí, až se uvidíme, až se potkáme tváří v tvář,“ dodal Jiří.

Jiří: Řekl jsem si, že teď chci být sám

Jiří v předzápasovém rozhovoru prozradil, že během posledního roku se změnilo mnohé a kromě jiného i jeho postoj ke vztahům – k těm rodinným, partnerským, ale i těm týmovým. Přiznal, že obzvlášť k těm partnerským přistupoval špatně.

„Kdybych to vzal úplně od podlahy, jinak odpovědět nechci ani, jelikož můj otec zemřel, když mi bylo pět, tudíž mě vychovávala především moje matka, (...) tudíž ta ženská role, ten ženský fenomén mi zasahoval do toho života hodně, tudíž přítelkyně, žena, když ji tam mám, tak je pro mě hodně důležitá, hodně mě ovlivňuje,“ vysvětlil Jirka.

„Teď žádnou nemám a rozhodl jsem se tak po dlouhém uvažování. (...) Začal jsem dělat tu nejhorší věc a to, že jsem začal ty vztahy brát jako něco, z čeho můžu čerpat do své kariéry,“ přiznal Jiří. „A to je na h**no,“ dodal bez skrupulí.

➤ Čtěte také: Procházka vs. Pereira. Koho favorizují Losene Keita, Apollo nebo Shem Rock?

„Je to na h**no, když chce člověk ze vztahu něco vytěžit, když mu to má dát něco, z čeho může něco vytáhnout, z čeho může profitovat a od toho vztahy nejsou, vztah je prostě ze srdce, rozhodnout se upřímně: Chci s ním být s tím člověkem, nebo nechci s ním být?

Řekl jsem si: Dost, konec, teď je soustředění příprava na boj, aspoň se to teď víc pročistí tím fyzickým výkonem, kterej člověka taktéž očistí. Tak jsem si řekl, že teď chci být sám,“ prozradil Jiří Procházka. „A jediný, o koho se budu opírat, jsem já sám,“ dodal.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jirka Procházka vs. Alex Pereira - dokument

Duel Procházka vs. Pereira se nezadržitelně blíží. UFC nabízí unikátní dokument

Zápas mezi Jirkou Procházkou a Alexem Pereirou už je za dveřmi. Organizace UFC nabízí fanouškům unikátní dokument.📺💪

Alex Poatan Pereira

Alex Pereira: životopis, zápasy MMA (UFC) a statistiky bojovníka

Alex Pereira patří mezi nejvýraznější bojovníky organizace UFC a to ve dvou váhových kategoriích.💎💪Vše o brazilském zápasníkovi se dozvíte...

Sean OMalley

UFC do toho pořádně šlápne hned zkraje roku. Milovníkům MMA doručí tři bitvy o pás

Dana White oznámil novinky, které potěší každého fanouška MMA a UFC. Už zkraje roku budeme moc sledovat velké titulové bitvy.💪💥