UFC do toho pořádně šlápne hned zkraje roku. Milovníkům MMA doručí tři bitvy o pás

Dana White oznámil novinky, které potěší každého fanouška MMA a UFC. Hned zkraje roku budeme moci sledovat velké titulové bitvy. Kdo se už brzy pobije o pás šampiona?

Sean OMalley Foto: Profimedia

Rok 2024 odstartuje souboj středních vah

V lednu budeme svědky první titulové bitvy roku 2024. V turnaji s pořadovým číslem 297, který se odehraje v Torontu, se pás střední váhy UFC pokusí současnému držiteli Seanu Stricklandovi uzmout Dricus Du Plessis, který se v tuto chvíli pyšní osmi výhrami v řadě.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Původně se předpokládalo, že tuhle šanci dostane po vítězství nad Usmanem Kamaru Khamzat Chimaev, toho však o tuhle příležitost připravilo zranění a Dana White se rozhodl divizi nebrzdit.

Únor ve znamení bitvy pérové divize

Měsíc únor v UFC ovládne současný šampion pérové váhy Alexander Volkanovski, kterého po návratu do „jeho“ divize čeká nelehký úkol – porazit neporaženého španělského Matadora Iliu Topuriu, jehož bilance 15-0 nahání strach.

Volkanovski si v posledním zápase pošramotil bilanci titulovým soubojem v lehké váze, v němž ho už podruhé vyklepl Islam Makhachev, který Australana navíc ukončil už v prvním kole. „The Great“ je ale stále šampion pérové váhy a je považován za jednoho z nejlepších bojovníků této kategorie vůbec.

BJP Fortuna

Topuria má za sebou v UFC už šest vítězství a ani jedinkrát zatím nezaváhal. Není tedy divu, že se odvážil posunout laťku výš a vyzvat šampiona. Souboj mezi králem pérové váhy a neporaženým talentem bude bez pochyb o nervy.

Březen bude „na sladko“

Třetí měsíc roku 2024 nám osladí Cukřík organizace UFC, sebevědomý Sean O’Malley. Pro amerického bojovníka ale půjde o velmi osobní záležitost, protože ho v kleci čeká ekvádorský „Chito“ Marlon Vera – jediný muž, který kdy O’Malleyho porazil. To se stalo v roce 2020, kdy Vera O’Malleyho ukončil v prvním kole na TKO a zhyzdil tak jeho jinak neposkvrněnou bilanci.

20. ledna 2024 (UFC 297) Strickland vs. Du Plessis
17. února 2024 (UFC 298) Volkanovski vs. Topuria
9. března 2024 (UFC 299) O’Malley vs. Vera 2

O’Malley bude se svou Nemesis obhajovat pás šampiona bantamové váhy, který získal letos v srpnu, když se mu podařilo ve druhém kole porazit Aljamaina Sterlinga. Na první obhajobu titulu jde tedy o velkou výzvu, přesto se Sugar odvety s Verou nemůže dočkat – stejně jako my.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka se na turnaji UFC 295 vrací do boje

UFC 295: Jiří Procházka vs. Alex Pereira – datum, kurzy, analýza, tip a livestream

Jiří Procházka 🇨🇿 se při svém návratu do klece utká o titul polotěžké váhy UFC s Brazilcem Alexem Pereirou.⚡ Přečtěte si podrobnou sázkovou...

Jirka Procházka vs. Alex Pereira - dokument

Duel Procházka vs. Pereira se nezadržitelně blíží. UFC nabízí unikátní dokument

Zápas mezi Jirkou Procházkou a Alexem Pereirou už je za dveřmi. Organizace UFC nabízí fanouškům unikátní dokument.📺💪

Alex Poatan Pereira

Alex Pereira: životopis, zápasy MMA (UFC) a statistiky bojovníka

Alex Pereira patří mezi nejvýraznější bojovníky organizace UFC a to ve dvou váhových kategoriích.💎💪Vše o brazilském zápasníkovi se dozvíte...