Karlos Benda přichází o soupeře, Clash ale hned pohotově nabízí náhradu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Do turnaje Clash of the Stars 8 zbývá ještě mnoho času, už teď se ale některé věci komplikují. Jednoho z ohlášených zápasníků vyřadilo ze hry zranění. Jaká řešení se v tuto chvíli nabízejí?

Karlos Benda Foto: Clash of the Stars

Zraněné ocelové pěsti

Musel absolvovat zápas v Ocelových pěstech a souboj s Karlosem Bendou si zasloužit, přesto si v kleci Clash of the Stars nezabojuje. Tom Atom se bohužel zranil a Karlos Benda je tak v tuhle chvíli bez soupeře. Vsaďte si na Clash of the Stars a získejte speciální registrační bonus.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Můj soupeř Tom Atom se údajně zranil, tři měsíce před zápasem má prý něco s nohou, zánět v noze nebo něco takovýho. Asi se zranil už na Ocelových pěstech a aktuálně zjistil, že se mnou nemůže nastoupit do zápasu,“ prozradil Karlos Benda ve vysílání na svém youtubovém kanálu.

„Myslet si o tom můžeme, co chceme, ale musím tady vyzdvihnout tu věc, že v bojových sportech, v přípravě na MMA zápas, je běžné, že se člověk zraní, bez debat. Zánět v noze tři měsíce před zápasem? Asi jo.

Nevím, jestli si Atom řekl, že teďka bude nějakou dobu mimo a nedal by do té přípravy sto procent, a proto to odřekl? Ať už je to jakkoli, to zásadní je, že aktuálně jsem na Clash 8 bez soupeře,“ vysvětlil Karlos.

A co bude dál?

Karlos Benda uvedl, že první jména, která asi každého napadnou, jsou pro turnaj Clash of the Stars 8 passé. V případě Jardy Kotlára je důvod jasný, pak se ještě nabízí Žralok, ten má ale po dvou zápasech pauzu.

Benda jako případnou variantu zmínil i druhého zápasníka Ocelových pěstí, který souboj o duel ním původně prohrál, Karlos ale přiznal, že popravdě neví, jestli je Marek Suroš ze hry, nebo je tahle možnost stále na stole.

„Jedno jméno padlo, a to je Číňan, ale pozor není to, jako že je z Číny, ale je to nějaká čáve legenda, která má za sebou přes padesát zápasů v postoji, zabiják jako prase. Když Tiberiuš chtěl vidět aspoň jeden zápas, jestli mají nějaký záznam, tak samozřejmě není,“ prohodil Karlos.

„Je pravda, že mezi Romy má obrovské jméno. Já ho vůbec neznám, osobně proti němu nic nemám a pochopil jsem to tak, že místo Atoma mi nabízejí Číňana. Atom nebo Číňan, mně je to fakt jedno,“ dodal Benda.

Plány na CotS9

Jak to bude vypadat s Bendovým zápasem na Clash of the Stars 8, je v tuhle chvíli zatím ve hvězdách, pokud jde ale o další, devátý turnaj, ten má paradoxně o něco jasnější obrysy.

„V harmonogramu, který Clash má, už jsou věci dány. V prvé řadě je tu Clash 9, který se teď ve spojení s mou osobou řeší víc než Clash 8, tam je jedno velký jméno. Je to profesionální bojovník a má to být má doposud největší výzva. To platí a je to v jednání,“ řekl Benda.

„V harmonogramu Clashe se Žralok, Jarda Kotlár a teoreticky Kuba Enžl řeší na jeden velký galavečer v největší aréně. Tam to má být s mým jménem něco velkého. A titulový zápas? Jarouš Kotlár přece jen tvrdě dře a mlátí bachaře ve vězení a až se vrátí, tak z něj bude zabijácká mašina. Chce odvetu. Lidi chtějí odvetu.

Já osobně ten zápas... je mi to jedno, ale co si budeme povídat, na ten zápas můžete mít jakýkoliv názor, ale odvetu mezi mnou a Jardou Kotlárem bude sledovat úplně každý. Tohle je v rezervě na něco velkého,“ připustil Kotlárobijec.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Speaker Jíra

Speaker Jíra má nového vyzyvatele. Dostaneš pořádnou budku! vzkázal mu potenciální soupeř

Speaker Jakub Jíra se čím dál častěji dostává do hledáčku zápasníků Clash of the Stars.👀 Kdo si ho vzal na mušku tentokrát?

Sean Strickland

Sean Strickland děsí své fanoušky šokujícím přiznáním. Mohou za jeho problémy rány do hlavy?

Zápasník UFC Sean Strickland překvapil své fanoušky přiznáním, které zveřejnil na sociálních sítích.👀Odkud jeho problémy pramení? Někteří...

Michal Martínek

KSW 93 Paříž: Michal Martínek vs. Prince Aounallah datum, kurzy, analýza a live stream

Český bijec Michal Martínek ⚡ bude zápasit na historicky prvním turnaji organizace KSW ve Francii. Ve slavné pařížské Adidas Areně změří...