„Karlos tam neměl vůbec nic,“ hodnotí David Dvořák stále diskutovanou odvetu

Dokonce i profesionální zápasníci se ohledně odvety Kincl Vémola rozdělili na dva tábory: ty, kdo viděli vyhrávat Inspektora, a ty, co viděli opak. Jak to vnímá zápasník UFC a Kinclův svěřenec David Dvořák?

Patrik Kincl po vítězném zápase Foto: Facebook/Patrik Kincl

David Dvořák má ohledně odvety Vémola vs Kincl jasno

Přestože odvetu Kincl vs. Vémola máme už dávno za sebou, kolem zápasu pořád panuje spousta pochyb a emocí. Samotný Karlos Vémola ještě nedávno v podcastu Patrika Vrbovského vysvětloval, že si po většinu zápasu myslel, že je na tom bodově lépe než jeho soupeř.

Mnozí z fanoušků bojových sportů označili souboj za nudný, a dokonce i někteří z řad zápasníků neměli jasno v tom, kdo měl v celém duelu vlastně převahu. „Když to řeknu na rovinu, tak pro běžnýho fanouška totální nuda (...) ale to je neznalost těch lidí, samozřejmě člověk tam přijde na deset zápasů a jde na MMA a tam člověk nikdy neví, jestli to bude ve wrestlingu, nebo to bude na zemi nebo jestli se tam někdo poštípá v postoji,“ řekl UFC bojovník David Dvořák v rozhovoru pro Deník Sport.

„Bohužel Patrik měl velké problémy s nohama, s křečema a stejně tak měl už čtrnáct dní před zápasem hodně zraněnou ruku, takže nemoh zaboxovat to, co by chtěl (...) musel uzpůsobit strategii a ta fungovala,“ uznal Dvořák.

Pro některé byla odveta rozporuplná, Dvořák (který je schopný zápasy objektivně hodnotit a pravidelně zpracovává analýzy pro Tipsport) ale patří mezi ty, kdo měli po celou dobu přetahování na pletivu jasno.

„On (Patrik Kincl) tam předved skvělej výkon a pro nás, když jsme byli pod tou klecí a oni tam byli nad náma a teď tam člověk vidí ty údery, ty lokty, který z hlediště musí vypadat, že tam nic není, ale tam prostě pak stříká ta krev a ty údery člověk tam slyší, tak to bylo jako skvělý technicky, i zážitkově,“ popsal Undertaker, jak vypadal zápas z jeho úhlu pohledu. „Bohužel tohle lidi neviděj.“

Dvořák uvedl, že byl po celou dobu duelu přesvědčený, že více bodů se nasčítalo na Kinclově straně. „Karlos tam neměl prostě vůbec nic,“ řekl bez okolků Dvořák a přiznal, že mu připadá nepochopitelný argument, že podle starých pravidel by vše dopadlo jinak. „Kdo prostě se neumí naučit nový pravidla, tak prostě holt nemůže vyhrávat,“ prohlásil.

„A on tam Karlos neměl vůbec nic, on natlačil soupeře a toho prostě držel, ale když někoho jenom držím, tak nemůžu očekávat, že za dvacet pět minut držení zápas vyhraju, když dostávám údery, mám napuchlý oči a jsem prostě rozbitej,“ zhodnotil věcně.

Ať už si o odvetě myslí kdo chce co chce, držitelem pásu ve střední váze je v současné době Patrik Kincl, a o ten se ho pokusí v budoucnu připravit jeden z aktérů nadcházejícího duelu Bryczek vs. Krištofič, který se odehraje co nevidět – proti komu bude Inspektor obhajovat pás, se dozvíme už tento pátek během prvního turnaje Štvanice.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Zbyněk Vlček je mimo hru

Očekávaná premiéra se odkládá. Talentovaný zápasník se na Štvanici nepředstaví

Vše směřoval k jedinému cíli. Mladá krev organizace Oktagon ale bohužel nemůže nastoupit ke své očekávané premiéře v profesionálním MMA. Co...

Viktora Peštu čeká první zápas v KSW

Viktor Pešta už ví, proti komu svede svůj první souboj v KSW

Viktor Pešta dlouho čekal na svou premiéru v polské KSW. Teď se on i fanoušci konečně dočkají.💥 Proti komu prvně stane v kleci polské...

Karlos Vémola je pod velkým tlakem

Je to obrovský tlak! přiznává Vémola. Argentince prý rozhodně nepodceňuje

Do sobotní Štvanice už zbývá jen pár dnů a někteří zápasníci prožívají krušné shazování a velký tlak. Mezi ně už tradičně patří i Karlos...