Karlos Vémola má problémy se zákonem. Jaký trest mu hrozí?

Karlos Vémola je dle dostupných informací předmětem vyšetřování kriminální policie. Proč je Terminátor v hledáčku zákona tentokrát a co mu hrozí?

Karlos Vémola má oplétačky se zákonem Foto: Karlos Vémola

Co hrozí Vémolovi za neoprávněné nakládání se zvířaty?

Podle všeho má Karlos Vémola znovu oplétačky se zákonem. Prý se o něho zajímá kriminální policie, která si údajně měla Vémolův případ přebrat od kolegů z celní správy, kteří koncem minulého roku provedli ve Vémolandu razii kvůli chovu exotických zvířat.

Je známo, že Vémolovu vilu v Měchenicích neobývají jen členové rodiny, ale také spousta druhů zvířat, které byste v soukromém bydlení nečekali – Vémola neváhá na instagramu předvést vedle kočkovitých šelem také krokodýly nebo žraloky.

Teď je kvůli svému neobvyklému zalíbení v chovu exotických druhů zvířat stíhán za neoprávněné nakládání s chráněnými volně žijícími živočichy a planě rostoucími rostlinami.

Mluvčí středočeské policie Vlasta Suchánková uvedla jen to, že se policie případem skutečně zabývá, ale zatím nemůžou prozradit bližší informace, zato Karlosův právní zástupce dle informací televize Nova mlží a tvrdí, že jestliže se něco takového děje, není do situace zasvěcen.

Podle dostupných informací prý Terminátorovi v nejlepším případě hrozí zákaz chovu a odejmutí zvířat, mohlo by však dojít i na vězení – v takovém případě by se mohl Karlos ocitnout v cele až na tři roky.

Vémola vs. Kincl. Hrozí zrušení vytoužené odvety?

Vémolovi fanoušci i odpůrci se nemůžou dočkat května, kdy se má konat dlouho očekávaná odveta s Karlosovým rivalem na život a na smrt Patrikem Kinclem. Koneckonců i po loňské policejní razii Karlos přesvědčeně tvrdil, že v tom má prsty právě Kincl, který ho dle jeho mínění udal. Nic takového se oficiálně nepotvrdilo, jisté ale je, že pánové si mají hodně co „vyříkávat“, a o to bude jejich zápas zajímavější – pokud ovšem nová kauza neohrozí jeho konání.

Hrozí, že se kýžené odvety Vémola vs. Kincl nedočkáme?

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jakub Tichota se opět pokusí získat titul pérové váhy

Losene Keita má nového soupeře a jde o velmi zajímavé jméno

Oktagon přispěchal s náhradním řešením titulového duelu pro turnaj v Bratislavě. Losene Keita nastoupí do zápasu, po kterém mnoho domácích...

Vémola uškrtil Matavaa v prvním kole

Karlos Vémola po divokém úvodu prvního kola porazil Matavaa

Turnaj Oktagon 41 v Liberci přinesl velký počet KO a překvapivých výsledků. Ten nejsledovanější zápas ale skončil podle očekávání....

Šampion pérové váhy Maté Sanikidze

Oktagon turnaj v Bratislavě bohužel hlásí velkou ztrátu

Měla to být hlavní ozdoba nadcházejícího turnaje Oktagon 42 v Bratislavě. Hlavní titulový souboj o krále pérové váhy ovšem dostává vážnou...