Karlos Vémola prozradil, který výkon Clash of the Stars 6 na něj udělal největší dojem

Šesté události Clash of the Stars se v roli trenéra jednoho ze zápasníků účastnil i Karlos Vémola. Terminátor prozradil, kdo byl podle něho nejsilnějším bojovníkem turnaje.

Karlos Vémola a René Blahovský Foto: Clash of the Stars

Nejlepší zápasník turnaje? Ten nejmenší

Karlos Vémola je ještě stále ve víru kariéry profesionálního zápasníka a pořád bojuje pod organizací OKTAGON MMA. Jak sám říká, Clash of the Stars je pro něho show a tyhle dvě organizace považuje za rozdílné podniky, není ale tajemstvím, že s promotérem Tomášem Linh Le Sym mají dobré vztahy.

Terminátor byl na turnaji především v roli trenéra, ale akci si zřejmě užil i coby divák. Přestože považuje organizaci především za nositele zábavy a bizarní show, některé zápasníky dokázal ocenit i po sportovní stránce.

„Nejsilnější zápasník byl v tom prvním zápase, když jsem přišel, a vyhrál, hned první kolo TKO. Ten nejmenší, já nevím, jak se jmenuje,“ ocenil Vémola kvality Malého Zmijozela. Ten skutečně MaxGreena k ničemu nepustil a došel si pro jasné vítězství.

Karlos Vémola v Rendysově rohu

Karlos Vémola a Le Sy společně onehdy v žertu spřádali plány na Vémolovu budoucí účast v organizaci. Zda se po Terminátorově konci profi kariéry dočkáme jeho přestupu do světa bizáru, se teprve uvidí, prozatím však navštěvuje turnaje CotS coby divák a trenér.

Tentokrát stál v rohu svému kamarádovi Renému „Rendysovi“ Blahovskému, kulturistovi, který svedl souboj s upovídaným Patrikem „Žralokem“ Hüblerem. Vémola Rendyse dlouhé týdny mučil náročnými tréninky, a že byl Rendys připraven, se v kleci ukázalo v podstatě okamžitě.

Rendys po celou dobu krátkého zápasu dominoval a Žralok před ním doslova utíkal. Blahovský ho naháněl po kleci a Hübler se v jednu nestřeženou chvíli ohnal a nejspíš zcela náhodně strefil účinný úder na bradu.

Žralok tedy vyhrál, ačkoli většina přítomných považuje jeho úder za takzvaný lucky punch. I samotný Rendys však po zápase přiznal, že to Žralokovi umožnil svou nedokonalou obranou a tím, že šel ráně v podstatě naproti.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Veronika Zajícová

Žralok: S Veronikou už to skončilo, využila mě. Zajícová: Nikdy jsme spolu nechodili

Žralok se Zajícovou byli ještě donedávna přátelé, teď se ale přetahují o to, kdo z nich mluví pravdu.⚔️ Povahu jejich vztahu vidí poněkud...

Karlos Vémola hledá soupeře

Terminátor neskládá zbraně a hledá oběť pro další tanec v kleci. Kdo se mu už ozval?

Vývoj posledních dnů Karlose Vémolu rozhodně nepotěšil. Stále je tu však šance, že česká legenda nakonec v prosincové O2 Aréně přeci jen...

CotS 6

Bejrovo dělo Le Symu, asistující Soukup, sumó staredown a nová posila Mikulášek

Šestý turnaj Clashe nabídl řadu napínavých zápasů, ale také spoustu novinek a nečekaných událostí.😱💪 Přečtěte si, co nejzajímavějšího večer...