Kavanagh popisuje McGregorovu formu. Prozradil, v čem má Conor oproti ostatním navrátilcům výhodu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už zanedlouho se dočkáme velkolepého návratu Conora McGregora. Jak je na tom v tuhle chvíli irský bouřlivák s formou? To prozradil jeho trenér John Kavanagh.

Conor McGregor a jeho trenér John Kavanagh Foto: Profimedia

Technika? Ostrá jako vždy

Koncem června Las Vegas zažije velký návrat Conora McGregora i jeho soupeře Michaela Chandlera. Tohohle zápasu se kromě fanoušků nemohli dočkat i samotní bojovníci, a tak teď oba podstupují tvrdou přípravu. McGregorův trenér John Kavanagh prozradil, jak na tom jeho svěřenec v současné chvíli je a v čem vidí jeho výhodu.

Betano

„Jsou bojovníci, kteří když nějakou dobu nebojují, je pak těžké jim vysvětlit, že i když mají za sebou patnáct profesionálních zápasů, je to pořád práce. A tak to je. Je to práce a je těžké udržet si tu úroveň intenzity,“ vysvětloval John Kavanagh v rozhovoru pro SevereMMA.

„A nemusí nutně jít jen o fyzickou stránku, je to vysoká úroveň mentální intenzity, kdy pořád myslíte na trénink, pořád přemýšlíte o sekvencích, pořád přemýšlíte o technikách,“ pokračoval McGregorův trenér.

„To je něco, co má Conor přirozeně celou svou kariéru. Takže i když jsou chvíle, kdy je mimo hru a dělá všechno možný, pořád to spolu rozebíráme ze všech stran, zatímco někteří bojovníci si řeknou: ‚Když nebojuju, proč bych se měl jít dívat na turnaj? Prostě se připravím, až bude nějaký zápas,‘“ popsal Kavanagh rozdíl mezi McGregorem a ostatními bojovníky.

„A právě tenhle přístup se Conorovi teď opravdu vyplácí, protože se vrátil na žíněnku stejně ostrý, jako byl vždycky předtím. Samozřejmě že musíme znovu naskočit do tvrdé přípravy a zlepšit kondici, aby byl připraven na zápas, ale pokud jde o techniku, je ostrý jako vždy,“ pochvaloval si Conorův trenér.

Time Management má Conor v malíku

John Kavanagh se rozpovídal i o tom, jaká je teď s Conorem McGregorem domluva, když se z něj stala po uvedení snímku Road House hollywoodská hvězda. „Věnuje se asi dvaceti různým věcem, kterým musí dávat pozornost,“ řekl Kavanagh. „MMA ale bude vždycky číslo jedna, protože to ho opravdu baví.

U bojových sportů mám pocit, že mám v ruce trumf. Vždycky mu můžu poslat nějakou zajímavost, poslat mu nějakou techniku, mluvit o klukovi, kterého tu máme na tréninku, cokoli, a vždycky vyskočím na první místo v seznamu,“ prohlásil trenér.

sipka Čtěte také: Hvězdy UFC 303 už se kočkují na sítích. McGregor s Chandlerem si posílají vzkazy, ze kterých mrazí

„Conor je navíc opravdu dobrý v plánování. Trénink je reálně možná dvě hodiny denně. Během dne mu zbyde spousta času, kdy se může věnovat jiným věcem. Takže když jste tady, jste tady, a když odejdete, věnujete se tomu, co děláte venku,“ dodal Kavanagh.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jake Paul

Jake Paul má pro Diaze a Masvidala nabídku, která se neodmítá. Ve hře jsou miliony dolarů

Jakea Paula čeká co nevidět souboj s legendou bojových sportů Mikem Tysonem, už teď ale uvažuje, co dál.💪V jeho hledáčku jsou slavní...

Jiří Procházka

Jiří Procházka promluvil o nových podmínkách v UFC, možném přestupu do 84 a své vizi budoucnosti

Jiří Procházka vybojoval důležité vítězství a teď už se dívá dál.👀 Jak vypadá jeho budoucnost v UFC a jaké jsou jeho plány, se dozvíte v...

Alex Pereira

VIDEO: Alex Pereira obhajoval se zlomeným prstem. Poatan zveřejnil záznam, jak ke zranění došlo

Alex Pereira dokázal o víkendu obhájit pás šampiona.🥇 Až po turnaji Poatan prozradil, že šel do zápasu s pochroumaným prstem. A přesto se...