Kde a kdy sledovat PFL 5: Julia Budd vs. Martina Jindrová livestream

Češka Martina Jindrová má před sebou druhý zápas v probíhající sezóně PFL. Tentokrát prověří její aktuální formu zkušená Julia Budd. Podívejte se, jak sledovat zápas Martiny Jindrové živě.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Martina Jindrová prohrála na body

Martině Jindrové poslední zápas nevyšel Foto: Profimedia

PFL 5 Regular Season Atlanta: Julia Budd vs. Martina Jindrová datum, čas a kurzy

Martina Jindrová má před sebou velmi těžký úkol. K postupu do další fáze pyramidy PFL potřebuje v noci z pátku na sobotu okolo 2:00 našeho času ukončit Julii Budd před časovým limitem. Připíše si na svůj účet cenný skalp někdejší šampionky Bellatoru? Vsaďte si na PFL s bonusem za registraci ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Martina Jindrová jde do zápasu s Julii Budd po velmi tvrdé porážce. Ta přišla na začátku dubna v souboji s Amber Leibrock, která ji v polovině prvního kola knokautovala parádně načasovaným highkickem. Nešťastný moment ale Jindrová hodila za hlavu, zapracovala na mentální stránce, a jak je jejím zvykem – absolvovala před tímto duelem opět náročnou přípravu.

Poslední výsledek každopádně znamená, že k jistotě postupu do dalšího kola potřebuje Jindrová ukončit Budd nejlépe v prvním kole. To se však jeví, jako skutečně velká výzva, neboť 6 posledních zápasů 39leté Kanaďanky skončilo na body v prvním kole naposledy prohrála v roce 2011.

Pravdou ale je, že Julia Budd rozhodně neprožívá dobré období kariéry, jelikož má 3 porážky v řadě. Jména jako Fabian, Ladd a Pacheco ovšem představují obrovskou kvalitu.

  • Zápas Martiny Jindrové proti Julii Budd by měl přijít na řadu v sobotu v noci mezi 1:30 – 2:00 SEČ.

Kde PFL sledovat online: Bude zápas Budd – Jindrová stream zdarma YouTube? Cena PPV DAZN

Zápas Martiny Jindrové můžete sledovat pomocí mezinárodní platformy DAZN. Měsíční předplatné vás zde vyjde na 249 Kč a lze ho kdykoliv zrušit. Ještě minulý rok bylo možné sledovat PFL turnaje zdarma na YouTube, což už však po navázání nové spolupráce s DAZN není možné.

U sázkové kanceláře Betano jsou k dispozici sportovní livestreamy, eventy americké MMA organizace PFL tam ale živě k dispozici v tuto chvíli nejsou. Za jednoduchou online registraci se naopak můžete těšit na skvělý vstupní bonus a celou řadu výhod, které si rozhodně říkají o pozornost.

Spoléhat se příliš nejde na volné free streamy zdarma na internetu. Pakliže se nějaký PFL přímý přenos někde objeví, má zpravidla špatnou kvalitu obrazu, a navíc se musíte proklikávat velkým množstvím reklam.

PFL 5: Delija vs. Greene fight card, program, výsledky

Na celou kartu nadcházejícího PFL turnaje se můžete podívat na tomto místě. Po skončení turnaje zde najdete také výsledky a způsob ukončení.

PFL 5 REGULAR SEASON
Hlavní karta
Heavyweight
Ante Delija (body) vs. Maurice Greene
Featherweight
Larissa Pacheco (TKO) vs. Amber Leibrock
Heavyweight
Biaggio Ali Walsch (TKO) vs. Travell Miller
Featherweight
Aspen Ladd (submise) vs. Karolina Sobek
Heavyweight
Renan Ferreira (TKO) vs. Matheus Scheffel
Prelims
Heavyweight
Denis Goltsov (KO) vs. Yorgan De Castro
Featherweight
Marina Mokhnatkina (body) vs. Evelyn Martins
Heavyweight
Danilo Marques vs. Marcelo Nunes (TKO)
Featherweight Julia Budd (body) vs. Martina Jindrová
Featherweight
Olena Kolesnyk (body) vs. Yoko Higashi
Heavyweight
Patrick Brady vs. Jordan Heiderman (TKO)
Heavyweight Isaiah Pinson (body) vs. Denzel Freeman

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Alexander Poppeck se pobije o prozatímní titul polotěžké váhy

Oktagon 44: Pavol Langer vs. Alexander Poppeck datum, kurzy, karta a livestream

V sobotu se v Oberhausenu 🇩🇪 uskuteční turnaj Oktagon 44 s hlavním zápasem Langer vs. Poppeck.✔️ Veškeré info k turnaji najdete v tomto...

Lukáš Fajk se představí tentokrát na domácí půdě

Box The Ring Praha: Lukáš Fajk vs. Václav Pejsar kurzy, analýza a sázkový tip

Tady budou padat bomby!⚡ Vycházející hvězda českého boxu Lukáš Fajk si to v pátek na pražské Královce rozdá s velezkušeným Václavem...