Kdy a kde sledovat UFC: Muradov vs. Barberena živě? Online livestream zdarma

Makhmud Muradov má před sebou jeden z nejdůležitějších zápasů kariéry. Jak jeho souboj s americkým protivníkem Bryanem Barberenou sledovat živě a zdarma se dozvíte v článku.

Mach Muradov jde do svého šestého zápasu v UFC Foto: Profimedia

UFC Fight Night Londýn: Makhmud Muradov vs. Bryan Barberena online stream

Mach Muradov má před sebou zápas o setrvání v UFC. On i Barberena jdou do zápasu po dvou porážkách v řadě a s motivací vysloužit si novou smlouvu s nejlepší MMA organizací na světě. Přidá českým fanouškům dobře známý uzbecký bojovník konečně zelené políčko do statistik? Sledujte Macha Muradova v akci živě zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Mach Muradov absolvoval na klíčový zápas s Bryanem Barberenou tradičně hodně náročnou přípravu. Kromě sparingů s Karlosem Vémolou podstoupil i hodně výživný kemp ve vyhlášeném polském Ankosu.

To vše s jediným cílem: dokázat, že mezi světovou elitou ještě neřekl poslední slovo. Nutno dodat, že na oficiálním vážení, se kterým neměl svěřenec Monstera Knížete žádné potíže, vypadal Muradov odhodlaně a ve skvělé formě. Utkání můžete sledovat ve vynikajícím sobotním čase okolo 21:00.

Nejjednodušší volbou je zaregistrovat se u Tipsportu ZDE a sledovat zápas zcela zdarma v sekci LIVE. Kromě toho na vás po dokončení registrace čeká vstupní bonus 300 Kč, za který si můžete rovnou vsadit a mít tak ještě intenzivnější zážitek ze sledování této bitvy.

Žádné brzké vstávání a složité hledání streamu na internetu. Živě Muradov na Tipsport TV pozvedne vaši hladinu adrenalinu v příjemném večerním čase, jelikož se galavečer UFC Fight Night koná v Londýně. Ať už se budete oddávat letním radovánkám někde s přáteli, nebo odpočívat v pohodlí domova, tento zápas si rozhodně nenechte ujít!

Jak zápas na UFC Fight Night Barberena – Muradov sledovat živě online dnes? Tipsport TV a přímý přenos v televizi

U Tipsportu najdete live stream na všechny zápasy sobotního turnaje UFC v Londýně. Muradov v TV poběží v rámci přímého přenosu na stanici Premier Sport 2. Studio s hosty zde startuje od 18:00. K dispozici je také možnost nákupu oficiálního PPV UFC Fight Pass.

Muradov free stream zdarma (Zápas UFC Muradov video, mobil, tablet, PC, YouTube)

Od spuštění přímého přenosu online vás na Tipsport TV dělí jen několik kliknutí. Po registraci najdete všechny livestreamy v sekci LIVE, ať už budete koukat na mobilu, tabletu, nebo počítači.

Stávající sázkaři musí pro sledování streamu splnit podmínku vsazeného tiketu alespoň za 30 kč v posledních 7 dnech. Na YouTube najdete videa z vážení a highlighty z předchozích duelů.

Na dosud poslední zápas Macha Muradova v UFC se podívejte zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Jak sledovat UFC zápas Barberena vs. Muradov zdarma online

Duel Macha Muradova s Bryanem Barberenou můžete dnes v sobotu 22. 7. okolo 21:00 sledovatg živě na Tipsport TV. Podrobnosti a návod najdete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Makhmud Muradov

Muradov se konečně vrací do klece! Známe jméno jeho soupeře

Muradova čeká další zápas tentokrát v Londýně a uzbecký bijec s českým srdcem už ví, kdo proti němu v kleci nastoupí. Jaké má proti...

Makhmud Muradov

V Čechách jsem dokázal vydělat víc než v prvním zápase UFC, překvapil Muradov

Makhmud Muradov se rozpovídal o tom, co pro něj vlastně UFC znamená a přiblížil, jak angažmá v prestižní organizaci vypadá po finanční...

Lajoš Klein se utká s Muradovem v roli trenéra

Makhmud Muradov a Lajoš Klein proti sobě? Jaká bude jejich role v Pyramidě slávy?

Organizace Fabriq, spolupracující s organizací Oktagon MMA, plánuje na podzim velkolepou show.💥 O co půjde a co s tím mají společného...