Makhmud Muradov a Lajoš Klein proti sobě? Jaká bude jejich role v Pyramidě slávy?

Organizace Fabriq, spolupracující s největší tuzemskou organizací Oktagon MMA, plánuje na podzim velkolepou show. O co půjde a co s tím mají společného bojovníci UFC?

Lajoš Klein se utká s Muradovem v roli trenéra Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Muradov vs. Klein v Pyramidě slávy

Mladá organizace Fabriq, spolupracující s naší největší organizací Oktagon MMA, už na podzim fanouškům nabídne novou show v podobě v poslední době tolik oblíbené pyramidy. Talentovaní bojovníci se v kleci mezi sebou utkají o smlouvu právě s Oktagonem.

„Už 2. 9. na FABRIQ 3 proběhne kvalifikace do PYRAMIDY SLÁVY. Tato jízda bude plná emocí, krve a potu a jednomu zápasníkovi navždy změní život. Na cestě za titulem NEZASTAVITELNÝ budou zápasníky provázet dvě legendy MMA z Česka a Slovenska, jejichž jména vám prozradíme v průběhu příštího týdne,“ lákala organizace na sociálních sítích minulý týden.

A je to tak, zápasníci budou mít během celého procesu po boku více než kompetentní vedení. Slovenskou část bojovníků bude mít pod křídly slovenský zápasník UFC Ľudovít Klein a na straně české převezme kormidlo uzbecký bojovník s českým srdcem Makhmud Muradov.

Oba fightery ještě před zahájením pyramidy neminou zápasy v rámci jejich momentálně domácí organizace UFC.

Muradova už 22. července čeká jeden z nejdůležitějších zápasů kariéry, který rozhodne o jeho zápasnické budoucnosti. V roli trenéra české strany soutěže se může tedy objevit coby zápasník s prodlouženou smlouvou UFC nebo jako již bývalý bojovník UFC.

Lajoš Klein před nástupem na trenérský post svede ještě jednu bitvu v UFC – ta proběhne začátkem srpna s temperamentním Chilanem Ignaciem Bahamondesem. Ať už zápasy obou bojovníků dopadnou jakkoli, jde nepochybně o legendy československé MMA scény a pro každého začínajícího zápasníka ideální průvodce.

Kvalifikace do Pyramidy slávy by měla proběhnout už 2. 9. v rámci turnaje FABRIQ 3 v Trnavě a oba průvodci by měli vyfasovat celkem pět bojovníků. Jak bude soutěž probíhat v následujících kolech se budeme nejspíš dozvídat postupně, je ale jisté, že už jen tato dvě velká jména k celé akci přitáhnou velkou pozornost.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Makhmud Muradov

V Čechách jsem dokázal vydělat víc než v prvním zápase UFC, překvapil Muradov

Makhmud Muradov se rozpovídal o tom, co pro něj vlastně UFC znamená a přiblížil, jak angažmá v prestižní organizaci vypadá po finanční...

Tadeáš Mawar Růžička

Agrese v kleci i mimo ni. Růžička údajně nabádal k násilí i ostatní

Už několik dnů se na české MMA scéně nemluví o ničem víc než o kauze Růžička. Postupně vyplouvají další informace, které Mawarovi moc...

Jak přišel Karlos Vémola k přezdívce Terminátor?

Přezdívka Terminátor byl původně posměch, přiznává Karlos Vémola

Možná vás občas napadne, kde ten či onen zápasník přišel ke své přezdívce. Jak to bylo v případě Karlose Vémoly 🦾, vás nejspíš překvapí. 😮