Keita jde do boje! Víme, s kým svede boj o uvolněný pás. Tohle jméno vás možná překvapí

Na to, že Losene Keita prodělal nepříjemnou zlomeninu, se vrací do klece bleskovou rychlostí. Teď je však na návrat ta pravá chvíle, Maté Sanikidze totiž uvolnil pás pérové divize, o který Black Panther více než stojí. S kým Keita svede boj o titul šampiona?

Losene Keita Foto: Oktagon MMA

Kdo se utká s hladovým Panterem?

Protože Losene Keita sedí takzvaně na dvou židlích – tedy bojuje ve dvou váhových kategoriích – v souvislosti s jeho prvním zápasem od Štvanice se skloňovala celá řada jmen bojovníků, kteří by si to s Černým panterem s chutí rozdali.

Na svou druhou šanci už velmi dlouhou dobu čeká Ronald Paradeiser, který by se s Keitou rád utkal o titul lehké váhy, a ve hře byla také odveta se slovenskou legendou Ivanem Buchingerem, který si má s Losenem hodně co vyřizovat. Právě s dravým Panterem totiž Buki přišel ke zranění, které ho na dlouhou dobu vyřadilo ze hry.

Rony si bude muset na svou šanci ještě počkat, jelikož naneštěstí pro něj Maté Sanikidze uvolnil pás pérové divize, který by zbytečně ležel ladem, a tak se nabízí, že se Keita utká o titul nejdřív v téhle kategorii. Více čtěte zde: Sanikidze míří do bantamu. Kdo si s Keitou zatančí o pás? Buchinger nebo Lengál?

Mnohé však možná překvapí, že Buki se o pás s Keitou rvát nebude, organizace oznámila úplně jiný duel. O titul pérové váhy zabojuje pětka divize Niko Samsonidse. Německý bojovník má za sebou v Oktagonu dva vítězné zápasy, v nichž porazil Romana Pauluse na body a Nicolae Hanteu ukončil v prvním kole na submisi.

KEITA 🇧🇪 vs. 🇩🇪 SAMSONIDSE o uvolněný titul pérové váhy! ‘Black Panther’ se rychle vrací po zlomenině nohy ze Štvanice proti Niko ‘One Love’ SAMSONIDSEMU, který ukončil 8 z 10 soupeřů už v prvním kole. Kdo bude nový CHAMP? oznámil Oktagon na sociálních sítích.

➤ Čtěte také: Ivan Buchinger: Z Keity jsem měl špatný pocit. Podobně jako kdysi z McGregora

A tohoto duelu se dočkáme už brzy – Oktagon MMA nám ho nabídne již 9. 12. na turnaji s pořadovým číslem padesát v Ostravě. Uvidíme tedy, zda se do klece vrátí Keita, jak ho známe, a vezme si titul zpět, nebo zda si pás připne zbrusu nový šampion.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola

Ondřej Novotný prozrazuje, díky čemu Vémola porazil Langera. Co musel Karlos změnit?

To, co předvedl Karlos Vémola během bratislavského turnaje, nikdo nečekal.🥊💥 Dokonce ani promotéři Oktagonu, nešlo ale o žádnou náhodu...

Vlado Lengál

Vlado Lengál žije svůj sen. Prozradil, jak mu slova Ondřeje Novotného změnila život

Vlado Lengál je na vrcholu své kariéry a pořádně si to užívá.💪 Kdy zaznamenal ve své kariéře největší zlom a jak prožíval svůj triumf na...

Langer vs. Vémola

Zápas Vémola vs. Langer ke zhlédnutí zdarma! Připomeňte si rekordně rychlé KO

Vémolovo rekordně rychlé KO👊 překvapilo všechny fanoušky Oktagonu💪 a kdo by něco tak jedinečného nechtěl vidět znovu. Teď máte možnost...