Kincl nastínil plány na rok 2024. Který bojovník OKTAGONu pro něj představuje motivaci?

Patrik Kincl se před vrcholem roku zranil a musel odstoupit ze zápasu. Inspektor prozradil, kdy plánuje návrat a který bojovník OKTAGONu je pro něho v tuhle chvíli vzorem.

Patrik Kincl Foto: OKTAGON MMA

Kincl: Příští rok si to chci vynahradit

Patrik Kincl měl být spolu s El Chapem třešinkou na dortu posledního turnaje roku v pražské O2 areně. Inspektor se bohužel jen několik týdnů před obhajobou titulu zranil a na základě doporučení lékařů se rozhodl odstoupit.

Kinclova zlomená očnice se naštěstí obejde bez operace, zápasník se ale nevyhne několikatýdenní rekonvalescenci. Zatímco Vlasto Čepo bude bojovat s polskou náhradou o prozatímní titul, Inspektorovi nezbyde než vše sledovat zpovzdálí. Už teď ale šampion střední váhy uvažuje, jak si to v roce 2024 vynahradí.

„Doufám, že ten výhled, kdy je to na nějakých šest až osm týdnů do úplného zahojení, se mi podaří trošku zkrátit. Pro mě by bylo ideální, když bych v březnu zase mohl zápasit,“ nastínil Kincl svou vizi.

„Jsem v pohodě s tím, že první část přípravy bude úplně bez kontaktu, bude o drilech, o technice, o železe, o kardiu a až v té finální fázi by se přešlo na kontaktní tréninky. Takže takový je můj ideální plán, že by se to posunulo někdy na začátek března.

Chtěl bych co nejdřív zápasit a chtěl bych si ten rok, kdy mám jeden zápas, vynahradit a příští sezónu zápasit co nejčastěji – pokud mi to samozřejmě zdraví dovolí,“ nechal se slyšet Inspektor.

Vzor v OKTAGONu

Není pochyb, že nečekané zranění a nucený odstup ze zápasu mrzí především samotného Patrika. Inspektor se ale nenechá odradit a motivaci hledá nejen u sebe, ale také u druhých bojovníků. V tomto období se pro něho stal vzorem novopečený šampion lehké váhy OKTAGONu.

„Dost mi pomáhají různé příklady. Máme za sebou OKTAGON v Ostravě, kde Rony Paradeiser porazil Ivana Buchingera. Pro Ronyho to byl třetí titulák v OKTAGONu, jestli se nemýlím. Dvakrát neuspěl, a taky nehodil flintu do žita, nezabalil to, ale naopak se ještě víc zakousnul,“ projevil Inspektor uznání vůči Ronaldu Paradeiserovi.

„Šel těm tréninkům ještě víc naproti. Vím, že podstatnou část té přípravy strávil v Polsku a opravdu ten titul chtěl. Nebylo to o tom, že by o tom jen mluvil. Takže Rony je pro mě teď ta motivace, že tohle se nepovedlo a je třeba si hrábnout víc – jak do těch mentálních, tak do těch fyzických sil. Zabrat a věřit, že se to otočí,“ prohlásil optimisticky Kincl.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola má pro zápas s Pirátem jasný plán

Karlos Vémola: Já budu první, kdo ukončí Piráta na submisi, pamatujte na moje slova

Příprava na O2 arénu vrcholí. Ladí se poslední detaily. Brousí se forma. 💎 Karlos Vémola si pro zápas s Pirátem vytyčil jasný plán. Více v...

Karlos Vémola se utká se Samuelem Krištofičem

Oktagon 51: Karlos Vémola vs. Samuel Krištofič kurzy, analýza, live stream a sázkový tip

Karlos Terminátor Vémola se zřejmě naposledy ve své MMA kariéře představí v O2 areně. Pětiletá rivalita ⚡ s Pirátem Krištofičem vyvrcholí...

Vlasto Čepo

Vlasto „El Chapo“ Čepo – profil MMA bojovníka OKTAGONu

Vlasto Čepo je číslo dva střední váhy OKTAGONu a mašina na knokauty.💪 Přečtěte si, kdo je El Chapo a jak vypadá jeho zápasnická...