Kincl rozebírá fight s Wawrzyniakem. Blízko ukončení jsem nebyl, ale podcenil jsem ho, přiznává

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Patrik Kincl se v Ostravě postaral o bezesporu nejnapínavější zápas. I když byli někteří jeho fanoušci vteřinu před infarktem, Patrik to v centru dění tak černě neviděl. Ukončení? Tohle slovo mu prý na mysl vůbec nepřišlo.

Patrik Kincl a Piotr Wawrzyniak Foto: OKTAGON MMA

Blízko ukončení jsem nebyl, ale podcenil jsem ho

Patrik Kincl v Ostravě obhájil pás střední váhy, v tribunách ale během zápasu vládlo značné napětí, jelikož polský zápasník Piotr Wawrzyniak to nehodlal nechat šampionovi zadarmo, a tak se kromě Patrika zapotila i celá Ostravar Aréna.

Inspektor svůj zápas rozebral nejen ve svých pondělních otázkách, ale také ve svém podcastu Fight and Talk. Přiznal, že Poláka trochu podcenil, k ukončení měl prý ale daleko, i když pár perných chvil si nepochybně užil.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„To byla taktika na rybáře, povolit, přitáhnout, povolit, přitáhnout,“ vtipkoval Patrik ve svém podcastu. „Trošku jsem to podcenil. Můj gameplan byl – vím, jací ti Poláci jsou, oni do toho vletí a jdou za těma úderama celým tělem – takže můj gameplan byl nepustit ho k sobě, držet ho v pohybu a nechat ho vyždímat,“ prozradil Kincl.

„Zvlášť když to jede takhle celým tělem, ty power punche, tak to žere. Takže první kolo mělo bejt o tom ho nechat vytavit, jenže tam bohužel do toho dost lítaly ty údery do suspiku. (...) A ano, překvapil mě, hrozně zajímavě se hýbal a hrozně těžko se trefoval,“ připustil Patrik.

„Udělal jsem taktickou chybu v prvním kole a dal soupeři velkou sebedůvěru. Díky tomu vletěl do toho druhého kola all-in a určitě chtěl zápas ukončit. Pro mě bylo hlavní udržet klidnou hlavu a nezmatkovat,“ vyjádřil se k zápasu Kincl na svých sociálních sítích.

„Nemyslím si, že jsem byl blízko ukončení v tom druhém kole, ale dva ty pády mě tam stály dost úderů do zátylku, což ale bylo za mě v rámci pravidel – bylo to v pohybu.

Musím říct, že ten killer instinkt měl skvělej, kdykoli jsem se vychýlil z tý stability nebo jsem spadl, okamžitě tam chodily granáty. Ještě teď mám zboulovanou hlavu a trochu mi to i rozostřilo vidění,“ přiznal Inspektor.

„Arm triangl byl způsobený hlavně tou únavou, není to moje technika. Kluky u nás na to utáhnu maximálně na sílu anebo si tím jenom vylepším pozici, což mělo být i v tomhle případě, ale najednou jsem slyšel takové menší chrčení. I tak mě překvapilo, že to plácnul relativně brzo.“

„Velký tlak jsem samozřejmě pocítil a pár nepříjemných momentů bylo, ale ani na chvilku jsem si neřekl, že bych byl blízko ukončení. Druhé kolo bylo o tom přežít bez otřesení, udržet co nejvíc sil a naopak unavit soupeře.

sipka Čtěte také: Patrik Kincl detailně popisuje, co ovlivnilo jeho výkon a jaké nepříjemnosti musel řešit

Když jsem šel do rohu, tak jsem věděl, že to kolo jsem prohrál, ale zároveň si uvědomoval, že mám další tři. Hlavní bylo, aby to rozhodčí náhodou neviděli o dva body a já nemusel začít riskovat,“ dodal Kincl ve svých pondělních otázkách.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola

Vlasto Čepo ve svém podcastu konfrontoval Vémolu. Karlos popsal svou nejděsivější pouliční bitku

Vlasto Čepo zveřejnil první díl svého podcastu s názvem Premlčané.💪Prvním hostem byl Karlos Vémola a probíralo se vše, co zůstalo zdánlivě...

Mago Machaev

Eden hlásí další skvělý duel! Čeká nás bitva dvou čtvrtfinalistů pyramidy Tipsport Gamechanger 2

Eden se nezadržitelně blíží a jeho karta se pomalu, ale jistě plní.💪 Tentokrát se na ni zapsali dva čtvrtfinalisté pyramidy Tipsport...

Tipsport Gamechanger 2

Kozma, Škvor a Brož tipují vítěze milionové pyramidy. Kdo jsou podle nich největší favorité?

V Ostravě o víkendu odstartovala druhá milionová pyramida Tipsport Gamechanger.🏆 Koho na jejím vrcholu vidí elitní bojovníci OKTAGONu?😎