Kinclovo štěstí v neštěstí: Očnice drží pohromadě a šampion ladí váhu. Přijde zadostiučinění?

Patrik Kincl dal v nejnovějším vlogu částečně nahlédnout do závěrečné fáze své přípravy před turnajem Oktagon 54. Zranění v obličeji ho už nijak zásadně nelimituje a v sobotu chystá ohňostroj. Více se dočtete v článku.

Patrik Kincl ladí formu na sobotu Foto: OKTAGON MMA

Kincl před Oktagonem 54: Fyzio a silově-kondiční tréninky

Patrika Kincla čeká už v sobotu třetí obhajoba titulu střední váhy organizace Oktagon. Dieta se stupňuje, energie ubývá. Dobře naladěný „Inspektor“ se s fanoušky podělil o segmenty ze své přípravy na Piotra Wawrzyniaka. Hlavní zpráva zní: Zraněná očnice drží!

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Tak trochu překvapivě se Patrik Kincl postaví do hlavního zápasu turnaje Oktagon 54 v Ostravě, který se koná už tuto sobotu. Déle nechtěl čekat. Navzdory nepříjemné zlomenině v obličeji, která se všeobecně poměrně komplikovaně hojí, přijal březnový termín a v Ostravar Aréně bude čelit granátům polského bombarďáka Wawrzyniaka.

„Všechno ladím k tomu, aby to byl v sobotu koncert. Dieta v téhle fázi už je náročná, jsem hodně kaloricky podseknutej. Soustředím se teď hlavně na specifické tréninky. Sparingy, ostrý drily, lapy… Nechci, abych byl po silovce úplně vyřízenej.

Slyšel jsem příběhy o tom, jak se zlomená očnice lidem špatně hojí. Já musím říct, že po většinu kariéry mám štěstí v neštěstí. Když už chytnu nějaký špatný zranění, tak se mi to na druhou stranu poměrně dobře hojí. Bez komplikací to bylo i v tomhle případě. Proto jsem se rozhodl jít do zápasu tak narychlo… Doufám, že mě to nějak extra neovlivní. Po zlomenině jsem měl týden pauzu a pak jsem se hned vrátil.“

Neméně důležitá je regenerace a prevence možného zranění. Patrik Kincl týden do zápasu absolvoval fyzioterapii v Praze a zdá se, že vše je na dobré cestě k tomu, aby mohl v Ostravě předvést stoprocentní výkon.

Na jedničku P4P žebříčku se chystá nažhavený Piotr Wawrzyniak, který formu tradičně brousil v domovském Červeném Smogu. Aktuální prozatímní šampion je sice z pohledu kurzů outsiderem, nicméně danou situaci bude chtít přetavit ve svůj prospěch. Podaří se mu překvapit? To se dozvíme už v sobotu okolo 23:00.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vlado Lengál má před sebou zkoušku ohněm

Oktagon 54 Tipsport Gamechanger: Lengál vs. Torres – analýza, kurzy, tip a livestream

Osmifinále pyramidy Tipsport Gamechanger 🏆 svede proti sobě Vladimíra Lengála a Daniela Torrese. Bitvu elitních strikerů jsme rozebrali v...

Mochamed Machaev vs. Jaroslav Pokorný

„Bestie“ Machaev v minulosti sbíral i české skalpy. V těsné bitvě pořádně zatopil Vaškovi Sivákovi

Je jedním z méně známých účastníků nové série Tipsport Gamechanger.👊 Čeští fanoušci ho ale mohou znát z dob XFN, na kontě má i pár českých...

Patrik Kincl

„Prostor pro zlepšování tam pořád je“. Šampion Patrik Kincl přibližuje, kde se vidí za 5 let

Patrik Kincl je zářným příkladem bojovníka, který si prošel peklem a později zažil sportovní ráj. Tentokrát se o své minulosti, ale i...