KSW 87: Roman Szymanski vs. Leo Brichta živě: kurzy, analýza, tip a live stream

Leo Brichta na KSW 87 v Třinci vyzve trojku lehké váhy, bývalého titulového vyzyvatele Romana Szymanskiho. Kde zápas sledovat živě vám poradíme v tomto článku.

sipka INFO K TITULOVÉMU ZÁPASU BIRCHTA VS. MIRCEA (17.2.24)

Leo Brichta má před sebou velkou výzvu na turnaji KSW 87 v Třinci Foto: KSW

Szymanski vs. Brichta zápas KSW 87 (datum a čas)

Populární MMA zápasník Leo Brichta má před sebou nesmírně těžkou zkoušku. V sobotu 14. října okolo 22:00 bude čelit elitnímu Romanu Szymanskimu. Jak dopadne tento hlavní předzápas celého turnaje KSW 87 v Třinci? Sledujte Brichtu v akci zdarma živě na Fortuna TV

MMA - sleduj průběh zápasu zde

KSW Brichta – Szymanski: sázkový tip, analýza

Leo Brichta zvládl svou premiéru v KSW, když si na epickém turnaji v polském Colosseu poradil na body s Maciejem Kazieczkem. O tom, jak důležitý moment to byl pro 25letého fightera a youtubera, svědčí obrovské emoce, které u něj propukly bezprostředně po zápase. Sám Leo se následně vyjádřil v tom smyslu, že šlo o jeden z nejtěžších zápasů jeho dosavadní kariéry.

Ještě těžší výzva ho minimálně na papíře čeká v sobotu na turnaji KSW 87 v Třinci. Věčně pozitivně naladěný zápasník se tradičně připravoval v pražském Spejbl Gymu a PriMMAt Gymu po boku Davida Kozmy. S českou špičkou absolvoval také například výživný kemp v Plzni.

Leo je dlouhodobě považován za jeden z největších talentů českého MMA. Pozoruhodná je především jeho komplexnost. Tradičně silný je hlavně v postoji. V tomto duelu ale bude po delší době pravděpodobně otestován i jeho wrestling a BJJ.

BILANCE
LEO BRICHTA (🇨🇿) ROMAN SZYMANSKI (🇵🇱)
11–3–1NC 17–7
5x KO/TKO,
4x submise,
2x body
4x KO/TKO,
4x submise,
9x body
1x KO/TKO,
2x submise,
-
3x KO/TKO,
1x submise,
3x body
25 let, 184 cm 30 let, 172 cm
ranking: #7 (lightweight) ranking: #3 (lightweight)

Roman Szymanski je jednou z nejvýraznějších tváří organizace KSW. Rodák z Poznaně zde působí už od roku 2016, titulový pás lehké váhy mu ale prozatím uniká. Poprvé o něj zabojoval v roce 2019 a tehdy mu cestu k vysněnému cíli ukončil ve 2. kole Salahdine Parnasse.

O rok a půl později se Szymanski o titul ucházel znovu, v tomto případě ho ale na konci 4. kola knockoutoval Marian Ziolkowski tvrdým round kickem na žebra. V posledních dvou letech si polský bijec připsal cenné skalpy známých jmen jako je Mateusz Legierski (TKO ve 2. kole), či Donovan Desmae. V dosud posledním zápase ovšem přišlo poměrně nečekané klopýtnutí. V odvetném zápase byl nad jeho síly Valeriu Mircea, který zapsal vítězství na split decision.

Roman Szymanski je hodně nepředvídatelný a komplexní bojovník, od kterého hrozí nebezpečí jak v postoji, tak na zemi. Vítěz tohoto duelu se může výrazně přiblížit titulové šanci. Szymanski se nechal slyšet, že ani po předchozích nezdarech tuhle misi rozhodně nezabalil a dál živí naději na zisk pásu.

Takto vysoký kurz na výhru Lea Brichty dlouho nepamatujeme. Českého bojovníka tentokrát čeká o něco lehčí cestování a v samotné hale by podpora fanoušků měla být více méně vyrovnaná. Důležitou informací je také fakt, že Leo Brichta naposledy obstál v Polsku před 50 tisíci fanoušky a tato zkušenost mu nepochybně pomůže po mentální stránce.

TIP: Leo Brichta vyhraje, v kurzu 2,53 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

tip Brichta vs Szymanski

Kde sledovat Szymanski vs. Brichta živě dnes KSW 87? Livestream zdarma

Jak si povede Leo Brichta v tomto těžkém zápase můžete sledovat online ZDE. Streamy na všechny zápasy KSW 87 najdete po přihlášení na u Fortuny v záložce LIVE. Za snadnou online registraci je pro nové sázkaře připraven příjemný vstupní bonus a nejen to.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy a s kým má zápas Leo Brichta?

Leo Brichta nastoupí na turnaji KSW 87 v Třinci už v sobotu 14. října. V hlavním předzápase celé karty se utká s Romanem Szymanskim. Analýzu a tip najdete v článku.

2️⃣ Turnaj KSW 87 Leo Brichta kde sledovat online?

Jak se povede 5 českým bojovníkům pod polskou organizací KSW, můžete sledovat živě na Fortuna TV, případně Voyo.

3️⃣ Kde najdu Leo Brichta KSW full fight?

Některé Brichtovy zápasy, rozhovory a doprovodné video materiály, je možné dohledat na YouTube.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Leo Brichta vyhlíží svoji budoucnost v RFA

Leo Brichta - kariéra, životopis a statistiky MMA bojovníka

Leo Brichta je svérázný, český MMA fighter, který má v 26 letech našlápnuto k velké kariéře.⭐ Momentálně je jednou z nejvýraznějších tváří...

Oblíbený Leo Brichta

Co mají společného Leo Brichta a Sean O'Malley? Odpověď vás možná překvapí

Je s nimi těžká domluva. Kromě toho jsou ale Američan Sean O'Malley a český bijec Leo Brichta velkými fanoušky populárních zápasů...

Kazieczko vs Brichta

Zkouška ohněm před 50tisícovým kotlem. Leo Brichta má za sebou premiéru v KSW

Zápasit na takovém turnaji se většinou bojovníkům poštěstí jednou za život. Leo Brichta zažil atmosféru turnaje KSW 83: Colosseum 2 a tady...