KSW Epic: Michal Królik vs. Václav Sivák – kurzy, analýza, tip a online live stream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V profesionální kariéře neporažený Václav Sivák má před sebou premiéru pod organizací KSW. Na speciální akci v polských Gliwicích vyzve v malých MMA rukavicích pod pravidly thajského boxu domácího Michala Królika. Podrobnosti k zápasu vám přinášíme v tomto článku.

sipka Václav Sivák porazil Michala Królika jednomyslně na body – Průběh zápasu najdete ZDE

Królik vs. Sivák na KSW Epic Foto: KSW

Hodnocení turnaje KSW EPIC: 9,5/10

  • Datum a místo konání: Sobota, 24. 2. 2024, od 19:00, Gliwice, Polsko
  • Nabídka sázek: U Tipsportu najdete kurzy na všechny zápasy

Michal Królik vs. Václav Sivák KSW EPIC Gliwice – datum, čas, aktuální info

Václav "Badboy" Sivák bude v sobotu bojovat v organizaci KSW. Polská organizace pořádá vůbec poprvé velkolepou akci s přízviskem KSW Epic, na které půjde do akce celá řada legend v čele s Mamedem Khalidovem či Philem De Friesem. Připíše si Sivák v Polsku vítězný debut? Vsaďte si na Sivákův zápas ZDE. Za registraci a ověření účtu u Tipsportu získáte bonus 300 Kč na sázení.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Hvězda vedle hvězdy. Mix bojových sportů. Tak by se dal popsat sobotní galavečer KSW Epic, na kterém jde do akce také český bojovník Vašek Sivák. Vzhledem k obsazenosti karty na něj bude upřena velká pozornost nejen domácích fanoušků. Tohle je šance se ukázat!

XTB KSW EPIC
⏳ Kdy: V sobotu 24. února, od 19:00
⚔️ Kde: Gliwice, Polsko
▶️ Livestream: PPV

KSW Václav Sivák vs. Michal Królik (sázkový tip, pravidla, váha)

Když organizace KSW před měsícem oznámila podpis smlouvy s Václavem Sivákem, jednalo se o poměrně velké překvapení. Dává to však smysl. Extrémně talentovaný postojář dlouho avizoval, že jeho cílem je zápasit ve světě s TOP soupeři. Angažmá v KSW je z toho pohledu důležitou misí a Vašek to moc dobře ví.

Sivák drží v profi kariéře neporazitelnost, jeho aktuální bilance vykazuje 25 výher a žádnou porážku. Naposledy ostravský borec s přezdívkou Badboy zápasil na konci roku v Lucerně, kde obhájil profesionální titul mistra světa WAKO PRO – nejcennější pás světového kickboxu.

Oblíbenou K1 tentokrát v jeho podání vystřídá muay thai v malých rukavicích. To pro Vaška rozhodně není žádná neznámá, pod stejně upravenými pravidly zápasí v organizaci RFA, kde rovněž drží titul ve váze do 66 kilogramů.

Výčet jeho úspěchů a titulů snad ještě více převyšuje jeho atraktivní styl. Nevídaná pestrost úderů, kopů, ale i taktická vyzrálost a agresivita. K tomu přičtěme potřebné sebevědomí, ale i pokoru. 24letý Sivák má díky tomu všechny předpoklady uspět i v KSW, která si od jeho příchodu hodně slibuje.

BILANCE
Václav Sivák Michal Królik
MUAY THAI, MMA RUKAVICE, KLEC
LOKTY, KOLENA, KOPY
24 let 33 let
Česká republika Polsko

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Michal Królik je zkušený, 33letý postojář, který ve své kariéře podobně jako Sivák kombinuje hned několik bojových disciplín. Kickbox, box, ale i Bare Knuckle. To všechno si polský ranař s přezdívkou Matrix v minulosti vyzkoušel a nevedl si vůbec špatně. Na Tapology čítá jeho zápasová bilance 12 výher a 2 porážky. Jedna z nich přišla na začátku roku 2021 pod pravidly klasického boxu s Patrikem Balážem, který aktuálně drží český národní titul v supervelterové váze.

Pravdou ale je, že upravená pravidla thajského boxu by měla jednoznačně nahrávat Sivákovi, který tak může ideálně uplatnit své nejsilnější stránky. Přidáme-li k tomu Vaškovu úžasnou bilanci, hlad po úspěchu a nesporný talent, máme tu rázem jasného kurzového favorita.

Nic na tom nemění ani fakt, že jde Sivák do boje na polském území, a proti domácímu soupeři. Bolavá ruka ho v současnosti nikterak nelimituje a motivace ukázat svoje kvality v přední evropské organizaci je obrovská. Tenhle duel by Vašek Sivák měl zvládnout a tip na jeho vítězství si navzdory nízkému kurzu zaslouží místo na tiketu.

TIP: Václav Sivák vyhraje, v kurzu 1,25 sipka Vsadit u Tipsportu

tip Václav Sivák

KSW Epic karta: Khalidov vs. Adamek – program, výsledky, fight card

Celý turnaj KSW Epic je postaven především na boxerském souboji legend Mamed Khalidov vs. Tomasz Adamek. Event tentokrát nabídne opravdu širokou paletu bojových umění.

V grapplingu si to například rozdá šampion Phil De Fries s Američanem Joshem Barnettem. Na KSW Epic dojde také na pyramidu polotěžké váhy pod pravidly MMA. Do akce jde také obávaný knockouter Darko Stošič, který naposledy vyřídil Michala Martínka. Na program a výsledky se můžete podívat níže.

KSW EPIC: FIGHT CARD
Box, 4x3min., 99 kg Mamed Khalidov vs. Tomasz Adamek (TKO)
Finále Light HW tournament Damian Piwowarczyk vs. Rafal Haratyk (body)
Grappling, 1x10min., OW Phil De Fries REMÍZA Josh Barnett
Light HW tournament
Rafal Haratyk (TKO) vs. Marcin Wójcik
Light HW tournament Damian Piwowarczyk (TKO) vs. Kleber Silva
Featherweight, MT Michal Królik PRŮBĚH ZÁPASU Václav Sivák (body)
Light heavyweight Ivan Erslan vs. Bogdan Gnidko
Lightweight Piotr Kacprzak (TKO) vs. Adam Brysz
Heavyweight Darko Stošic (TKO) vs. Matheus Scheffel
Catchweight 82 kg Konrad Rusinski vs. Muslim Tulshaev (TKO)

Kdy a kde sledovat Królik vs. Sivák livestream zdarma? PPV

Premiérový zápas Václava Siváka v KSW můžete sledovat živě online skrze PPV na kswepic.com. Cena je nastavena na 240 Kč. Sivákův souboj s Michalem Królikem přijde na řadu okolo 21:00.

Na Tipsport TV tentokrát zápasy ve streamu dostupné nebudou. I tak máme ale dobrou zprávu, pakliže si budete chtít na zápas vsadit u Tipsportu. Všichni nově zaregistrovaní sázkaři si po ověření účtu totiž přijdou na skvělý bonus 300 Kč.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy má Václav Sivák zápas v KSW?

Zápas Sivák vs. Królik se uskuteční na turnaji KSW Epic už tuto sobotu 24. února okolo 21:00. Podrobnosti najdete v článku.

2️⃣ Je možné sledovat turnaj KSW Epic zdarma online?

Na sobotním turnaji KSW Epic jde do boje také Václav Sivák. Všechny zápasy je možné sledovat pouze v placeném PPV streamu. Bližší info se dočtete uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alex Pereira a Jiří Procházka

Konečně! Známe hlavní zápas jubilejního turnaje UFC 300. Bude ve znamení obhajoby a velkého návratu

Po sobotním turnaji Dana White konečně oznámil zprávu, na kterou netrpělivě čekáme už pár týdnů.👀 Kdo stane v čele karty jubilejního...

Leo Brichta prohrál na submisi

Čekání na prvního českého šampiona KSW trvá dál. Leo Brichta na vysněný pás nedosáhl

Hlavní zápas turnaje KSW 91 bohužel pro české MMA nedopadl dobře. Leo Brichta svedl s Valeriem Mirceou obrovskou bitvu, z pásu prozatímního...

Bývalý fotbalový útočník Wayne Rooney

Bývalá fotbalová superstar koketuje s boxem. Uvidíme slavného anglického útočníka v ringu?

V posledních dnech se na internetu objevila spekulace, že by se někdejší fotbalový útočník Manchesteru United či anglické reprezentace mohl...