KSW se vrací do Čech. V akci uvidíme Brichtu, Macka i Martínka

Polská organizace KSW se znovu ukáže v Čechách. V třinecké aréně uvidíme v akci třeba Lea Brichtu, Filipa Macka a také Michala Martínka, pro něhož půjde o první zápas přesně po roce od toho posledního.

Michal Martínek znovu nastoupí v KSW Foto: Facebook/KSW

KSW znovu v Čechách. S kým se utkají Brichta, Macek a Martínek?

Polská organizace KSW po svém českém debutu v Liberci pro změnu zamíří do Třince. Ve Werk Aréně se 14. října uskuteční turnaj KSW 87, kde se představí známí čeští bojovníci a jeden z nich s čerstvě zaschlým inkoustem na nové smlouvě – do klece polské organizace se Michal Martínek vrátí na den přesně po posledním zápase v organizaci, aby se utkal se srbským bojovníkem Darkem Stošićem.

„S @ksw_mma se budeme vídat dalších 5 zápasu. Smlouva prodloužená a podmínky pro mě nikde nebyly lepší, takže nebylo o čem a jdeme si za dalším dobrodružstvím @ksw_mma @kawul_ksw @martinlewandowski @reindersmma @ankosmma,“ oznámil Martínek na svých sociálních sítích.

Blackbeard prozradil, že možností se mu sešlo víc. Svého času prý jednal s OKTAGONem a nabídku dostal i od FNC nebo na zápas v Rusku s Alekseiem Oleinikem. Nic z toho však nebylo pro Martínka lákavější než to, co mu nabídla polská organizace – smlouvu na pět zápasů s tím, že nové podmínky pro něj začaly platit v podstatě okamžitě.

Kromě Martínka uvidíme v Třinci již podruhé v organizaci Lea Brichtu. Ten se skvěle uvedl letos v létě v turnaji KSW Colosseum 2, kdy se mu povedlo udolat na body Macieje Kazieczka. I tentokrát mu bude protivníkem polský zápasník – Roman Szymanski s bilancí 17-7.

➤ Čtěte také: Leo Brichta se pochlubil návštěvou Poslanecké sněmovny. Co tam dělal?

V třineckém turnaji se po půl roce ukáže také Filip Macek, který v posledním zápase bohužel zaznamenal prohru. Tentokrát ho čeká výzva v podobě ukrajinského bojovníka Oleksii Polishchuka s bilancí 10-4.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Oblíbený Leo Brichta

Co mají společného Leo Brichta a Sean O'Malley? Odpověď vás možná překvapí

Je s nimi těžká domluva. Kromě toho jsou ale Američan Sean O'Malley a český bijec Leo Brichta velkými fanoušky populárních zápasů...

Michal Martínek v KSW se svým odvoláním neuspěl

Zklamaný Michal Martínek reaguje na výsledek protestu

Z největší kariérní prověrky bohužel zůstane nepříjemná pachuť a křivda. Český bojovník Michal Martínek už zná výsledek oficiálního...

David Kozma a Pavel Bechtold v Brichtalk

Pillow fight Kozma vs. Brichta: Co jejich zápasu v Clashi stojí v cestě?

Není tajemstvím, že jsou Leo Brichta a David Kozma fanoušky české jedničky v bizarních zápasech Clash of the Stars. Uvidíme je někdy v...